N8 İle çektiğim resimler.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zelimhan

Üye
    Konu Sahibi
N8 İle çektiğim resimler.
Herkes HTC Disere hd ile n8 i kıyaslıyor.neymiş efendim çekilen resimler nokiayı geride bırakmışmış.Yapmayın arkadaşlar.Htc nin iyi yanları androit kullanması ve ekran çözünürlüğü.

mad-x

mad-x

Üye
Azcıkda yetenek gerekiyor galiba telefonun çekim kalitesiyle olmuyor sadece :D Şaka bir yana Aşağıdaki resmi N8'im ile çektim. Resim tamamen orjinaldir hiçbir efekt, photoshop vs. müdahalesinde bulunmadım.

zelimhan

Üye
    Konu Sahibi
Resim açılmıyor.Yetenek tabiki lazım.da ben anlamadım yav şimdi ben yeteneksizmiyim yeteneklimiyim.:)))

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
foto net değil ki :) ama ben n8 in iç mekan çekimini beğenmiyorum flash patlayınca milletin gözü kedi gibi parlıyo ya ama dışardaki çekim çok iyi bence :)

hoss

hoss

Üye
fotolar hoşuma gitmedi daha iyisini beklerdim n8 den

zelimhan

Üye
    Konu Sahibi
el insaf arkadaşlar resmi bilgisayara kaydedip bakın.14 mp samsung fotoğraf makinasından çookdaha iyi çekiyor.daha ne beklerdiniz anlayamadım vallaha.daha iyi çekim yapan bi telefon gösterinde bizde bilelim elimizdeki iyi değilse değişelim.

farukozer4444

farukozer4444

Üye
güzel ama daha güzel fotoları da beklerz :)

hoss

hoss

Üye
bu resimleri sony ericsson c510 ile cektim kamerası 3 megapiksel , n8 den bana makro çekim kunusunda başarısız geldi benim cihazımla karşılaştırırsam

zelimhan

Üye
    Konu Sahibi
güzel resimler.
ama makro çekimlerin hepsi dış ortam.dış ortam makro çekim yaptığımda yüklerim.

WebStyle

WebStyle

Üye
Bir üstteki fotolar kaliteli gerçekten..

zelimhan

Üye
    Konu Sahibi
BUNLARI SEN ÇEKTİN ÖYLEMİ.Allahtan kork.Aynısını başka formlarda buldum.Bi telefonu kötülemek için yalan söylemeye gerek yok.
bu resimleri sony ericsson c510 ile cektim kamerası 3 megapiksel , n8 den bana makro çekim kunusunda başarısız geldi benim cihazımla karşılaştırırsam

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
ozggurr

ozggurr

Üye

----------Eklendi @ 17:51:04 ---------- Yazıldı @ 17:50:25 ----------

----------Eklendi @ 17:52:09 ---------- Yazıldı @ 17:51:04 ----------

----------Eklendi @ 17:53:43 ---------- Yazıldı @ 17:52:09 ----------

zelimhan

Üye
    Konu Sahibi
al sana gerçek kendi çekimim.senin gibi çakma değil.forumlardan toplanmış değil.

ozggurr

ozggurr

Üye
BUNLARI SEN ÇEKTİN ÖYLEMİ.Allahtan kork.Aynısını başka formlarda buldum.Bi telefonu kötülemek için yalan söylemeye gerek yok.

hoss adli kullanicinin bu forumdaki misyonu Nokia ile ilgili guzel ve olumlu bir baslik altini kirletmek, baska bir ozelligini henuz kesfedemedim, umarim zaman beni haksiz cikartir. ancak gozume kirlilikten baska birsey carpmiyor hoss'un paylasimlarinda...

zelimhan

Üye
    Konu Sahibi
Ya bi baktım koyduğu bütün resimler başka forumlardan toplama resimler.eline ne geçiyor.kendinimi tatmin ediyor anlamadım.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Hepsini geçtim 3mp diyor ya. Maşallah ne çözünürlük o öyle :D:D

----------Eklendi @ 20:21:17 ---------- Yazıldı @ 20:19:54 ----------

4000x3000=12milyon, 12mp ile neredeyse aynı 1500x2000=3mp :ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: suat1111
suat1111

suat1111

Üye
n8 10 numara

hoss

hoss

Üye
inanmayan arkadaşlara bu resimleri donanım foruma da ekledim kimseye ayaln borcum yok bizzat ben cektim , iananmayanlar msn adresini versin göndereyim fotoların tam boyutunu , kimseye yalan borcum yok , bu kadarda ön yargılı ve at gözlüklü olmayın ,

----------Eklendi @ 13:11:07 ---------- Yazıldı @ 13:05:59 ----------

al sana gerçek kendi çekimim.senin gibi çakma değil.forumlardan toplanmış değil.

forumdan topladıgım yok donanım foruma da üyeyim , resimlerde kendi cekimim , msn adresini verirsen cektiğim bütün resimleri paylaşırım senninle ve resim bilgilerine bakarsan yalan söylemediğimi anlayacak sın ve o zaman utancından yerin dibine girmezssın insallah

----------Eklendi @ 13:13:36 ---------- Yazıldı @ 13:11:07 ----------

inanmayan arkadaşlar bu adrese bakabilir burda da cektiğim resimler mevcut , ben kimseyi karalamak için yalan söylemem tanımadıgın insanlar hakkında yalancı gibi kelimeler kullanarak terbiyanin ve kişiliğini gösterin
buraya tıklayın ve görün

zelimhan

Üye
    Konu Sahibi
o dediğin formda dediğin ericsonların mercek aparatı ile çekildiğini söylüyor.sen aparat kullanarakmı çektin kullanmadanmı çektin.

hoss

hoss

Üye
o dediğin formda dediğin ericsonların mercek aparatı ile çekildiğini söylüyor.sen aparat kullanarakmı çektin kullanmadanmı çektin.
dostum cektiğim resimler aparatsızdır herhangi bir oynamada yoktur tamamen orjinal yani neden sana yalan sööyleyeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt