maxicep yeni görünüm hakkında?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
maxicep yeni görünüm hakkında?
c5-03le operadan tıklıyorum ama boş beyaz bı sayfa gelıyor sadece 'maxicep feed..' gıbı bı lınk çıkıo. boş saçma bı lınk anlamdm. opera mobile,mini,orjınal tarayıcı, ucweb de de gırmıor. sadece bolt browserda gırdı? opereradan nasıl gıdıcez ki.:ah

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
ben girebiliyorum sorun yok bende opera ile giriyorum 5800 dan :hmmm

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bende Operadan İlk Başta Girememiştim Sonradan Girmeye Başladı...

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
bıdaha bı denıycem bakalm. bu arada oğuz mesajların dolmus mesaj atamıyorum sana boşalt mesaj kutunu istersen.

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde tak die girdi hiç bir sorunda yok

kaan7878

kaan7878

Üye
yeni gürünüm çok iyi ama sanırım crome de tam yüklenmiyor

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
tamam düzeldi artık giriyo. yeni gorunum okadar iyi değil ama geçiçi zaten :)

sawyer32

sawyer32

Üye
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
bunu duzelte bılıosunuz sanrm ben gordum ama denemedm isteyen denesın. forum ayarlarını duzenleye geliyoruz. en aşağıda (oralarda biyerde işte ) bi sekme var'--Maxicep Alpha' yazıo ona tıklayın mobil var bide standartı kullan var. sanrm standart eskı halıne getırıor. denemedm gerçi ama. :)

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
bunu duzelte bılıosunuz sanrm ben gordum ama denemedm isteyen denesın. forum ayarlarını duzenleye geliyoruz. en aşağıda (oralarda biyerde işte ) bi sekme var'--Maxicep Alpha' yazıo ona tıklayın mobil var bide standartı kullan var. sanrm standart eskı halıne getırıor. denemedm gerçi ama. :)

standart diye bişi yok dostum bende

sado_27

sado_27

Üye
ya bu gorunum cok karısık gelıyor ıstedıgımız yerlere gırıpcıkmakta zorluk cekıyorum

buketcik

buketcik

Üye
ben güzel olacağını ümit ediyorum.çünkü çok hızlı bir çalışma var.her an her dakika bişiler geliyor gidiyor değişiyor..:oke:

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
alp. emınmısn bende war. yanlış yere gırmıs olablrsn. yada amann boswer bekleyn braz yaknda yenı gorunume kawusurz :D

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
eminim dostum yok bende stndart alpha var mobile var başka bişi yok yeni görünüm yakında gelir zaten :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt