root'lu ceplere kötü haber!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
root'lu ceplere kötü haber!!
Bu söylentiler doğruysa, yakında Android cebinizi ağız tadıyla root'lamanız mümkün olmayabilir!

Bu haber Android ceplerini root'lamayı sevenlerin pek de hoşuna gitmeyebilir.

Android cihazlarını hack'leyen kullanıcılar, bunu akıllarında kötü fikirler olduğundan değil, telefonlarını daha esnek bir hale getirip istedikleri yazılımı yüklemek için yapıyorlar. Bazı üreticiler, root'lamaya göz dahi yumabiliyorlar.

Ancak şebeke operatörleri, root'lanmış telefonları pek sevmiyor, çünkü root'lu bir telefonla diğer cihazlara ücretsiz olarak internet bağlantısı sağlayabiliyor (tethering) veya mobil ağı atlatarak sahip olduğunuz plan dışında aramalar yapabiliyorsunuz.

Phandroid'e göre, bazı mobil operatörler ve üreticiler, telefonların root'lu olup olmadığını algılayıp operatöre bildirecek bir yazılım yükleyecekler. Hizmet sağlayıcı firmalarla yapılan kontratlara göre, cihazın root'lanması gibi değişiklikler hizmetin sonlandırılmasına neden olabiliyor. Bunun anlamı ise rootlanmış cihazınızı elinize aldığınızda bağlantınızın olmadığını görmek gibi korkunç bir sonuç olabilir.

kaynak:

KayraBey

KayraBey

Üye
Bununda çaresi bulunur :)

kadir3831

kadir3831

Üye
keşke onceden gorseydım bende yeni yaptım dı ....((((

berkcombil

Üye
keşke onceden gorseydım bende yeni yaptım dı ....((((
Arkadaşım bu zaten daha düşünülen birşey.Bence çok da kafaya takacak birşey değil.Çünkü Android dünyasında ne olmazlar olur yapıldı.Bununda çaresi kısa zamanda bulunur emin ol.

eacikalin

Üye
kafaya takılacak birşey değil bence de. Android geliştiricileri de en az bu işi yapanlar kadar akıllı bence.

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
ya ben,m telefonda orange ingiltere çıkma ama ben balkanlardayım. telefondan internete hattan giremiyorum. wireless ten de girdiğimde marketten download edemiyorum bu sorun konunun başlığıyla aynı sorunmu?. nasıl çözebilirim yardım edebilirmisiniz.

Neo(_xp_)

Üye
çokta tınnnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt