n8 ler ne zaman dönecek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
n8 ler ne zaman dönecek?
yaklaşık 3 kafta önce bi hata yapıp turkcell kampanyasıyla n8 siparişi verdim ama hala gelmedi... n8 ler bi yazılım sorunundan dolayı toplandı, yeni versiyonla gelecek dediler ama hala gelmedi... yaklaşık olarak ne zaman gelebileceği hakkında bilgisi olan warmı?:allalla:

hoss

hoss

Üye
piyasada daha güzel modeller varken bu telefonu alarak hata etmişssin bence

• Beğen
Tepkiler: 61semih
4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
hoss bana fenalık geldi her konuda nokia'yı n8'i kötülemenden artık.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
pRime.

pRime.

Üye
Bana da!

hoss

hoss

Üye
oldu siz istemiyorsunuz diye yorumda yapmayalım

hoss

hoss

Üye
sende de algıda problem var sanırım

• Beğen
Tepkiler: 61semih
pRime.

pRime.

Üye
Sen bence donanımhabere git. Orası senin gibi anti-nokia'cıların buluşma noktası. Buralar yaban yerler sana.

rain7777

rain7777

Üye
bende N8 kullanıyorum ve bu tele laf söleynlee şaşıyorum...aynı anda 34 tane uygulamayı aynı anda kasmadan çalıştıran başka tel. varmı bildiginiz?

serhat_002

serhat_002

Üye
bende türkcell'den aldım ve hiç yazılım sorunu felan yaşamadım ve dün aldım tlfnu... iyi ki almışım diyorum kim tlfnu kötülüyorsa bişi bilmediğindendir.... "kedi çiğer meselesi gibi"

61semih

61semih

Üye
bende N8 kullanıyorum ve bu tele laf söleynlee şaşıyorum...aynı anda 34 tane uygulamayı aynı anda kasmadan çalıştıran başka tel. varmı bildiginiz?

var var merak etme sıstemde 30 50 kb lık yer kaplıyan prgramları acarsan 100 tanesınıde acar telefon.okadar para verıpte kazıklanmıs hıssıne karsılık savunmaya gecıp BIZ KAZIKLANMADIK KARDESIM SUPER VALLA BAK 50 PROĞRAMI AYNI ANDA AÇİYÖR savunması bılınc altınızdakı savunma mekanızmanızın ıyı ıslemesınden kaynaklanıyor.n8 kotu bır telefon DEĞİL bunu bende ınkar etmıyorum ama okadar paraya cokcok ustun cıhazlar alınabılır farkta burda ortaya cıkıyor.umarım cocukluk edıp alınmazsın cok ciddi takılmaya gerek yok saygı çerçevesinde tabi :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
walla benim bi telefondan pc gbi bi beklentim yok n8 i özellikleri için tercih ettim. Wifi, Kamera, yüksek hafıza hafıza, radyo werici usb on the go, vs.. Bu özellikleri bi arada bulunduran telefonlar cok az. İşlemcisi felanda şu ana kadar kullandıklarımdan çok daha hızlı olduğu garanti.. N8 abartılacak kadar kotu bi telefon deil bence. Karşılaştırmalarda sadece n8 i kötülüyor bazıları wawe 2 nin htc nin hiç kötü yanı yok mu?..

----------Eklendi @ 19:25:34 ---------- Yazıldı @ 19:22:35 ----------

bende türkcell'den aldım ve hiç yazılım sorunu felan yaşamadım ve dün aldım tlfnu... iyi ki almışım diyorum kim tlfnu kötülüyorsa bişi bilmediğindendir.... "kedi çiğer meselesi gibi"

ne kadar sürdü peki teslimat? Aşırı oyalıyolar gbi geldi bana..

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Emre-45

Emre-45

Üye
Kardesım sende bir sorun var galiba. Bütün n8 konularında mesajın var. Hepsinde konuyu okumadan yazıyorsun heralde n8 kotu n8 şöyle n8 böyle diye. acaba alıp kullandın mı merak edıyorum. Bende almadan once boyleydım aldım ve vazgeçtim. Gerçekten gayet güzel bir telefon. Kullananlar memnun dıye sıze nıye batıyor ? Alan memnun , ama siz sürekli bir eleştirme çabasındasınız ?

hoss bu mesajım sana

Utku

Utku

Üye
emre şimdi söyletme bana 3-4 ay önce evde benim n8 im var duruyor kötü diyen benmiydim

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
benn askerdeyimde n8 evde kaldı toplandımı n8 ler?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Aynı anda 34 tane uygulamayı ne yapacaksın? En fazla internet+oyun+video. 34 neden açılır anlamdım?

serhat_002

serhat_002

Üye
walla benim bi telefondan pc gbi bi beklentim yok n8 i özellikleri için tercih ettim. Wifi, Kamera, yüksek hafıza hafıza, radyo werici usb on the go, vs.. Bu özellikleri bi arada bulunduran telefonlar cok az. İşlemcisi felanda şu ana kadar kullandıklarımdan çok daha hızlı olduğu garanti.. N8 abartılacak kadar kotu bi telefon deil bence. Karşılaştırmalarda sadece n8 i kötülüyor bazıları wawe 2 nin htc nin hiç kötü yanı yok mu?..

----------Eklendi @ 19:25:34 ---------- Yazıldı @ 19:22:35 ----------

ne kadar sürdü peki teslimat? Aşırı oyalıyolar gbi geldi bana..

teslimat işlem süresinden hemen sonra yapıldı yani buda 3-4 dakika içinde oldu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt