Mobil Site Hayırlı Olsun...

Sponsorlu Bağlantılar

'Şeref'

Emekli Yönetici
Mobille ilk mesajımı yazıyorum.. :aha:

Hayırlı olsun hepimize.:D

• Beğen
Tepkiler: pRime.

asi430

asi430

Üye
biraz eksiklikler var sonraki sayfa ya gitmek için ne yapacam...gidemiyorum...ben normalini daha çok beğeniyorudum

Εthnic

Εthnic

Üye
arkadaslar mobil siteyi operada tam olarak goruntuleyebilmek icin operanin ayarlarindan mobil gorunumu devre disi birakin...

erdemli12

erdemli12

Üye
tam olarak adresi ne

Burak

Üye
gayet güzel olmuş.

byesho

byesho

Üye
Bence hiç güzel değil. Bir defa çok karışık ve çok yavaş . Ben kesinlikle mobil siteyi kullanmam ve benim gibi düşünen bir sürü maxicep dostları var.

• Beğen
Tepkiler: erdemli12
CoDeYs

CoDeYs

Üye
yav eskıden daha guzel dı :S

mangdaşire

mangdaşire

Üye
hayırlı olsun.ben bilgisayardan giriom gıp gri olmuş.pek begenmedim.

Ozan

Ozan

Admin
Bir süre üzerinde çalışacağız, şu an tekrar pasif ettik

• Beğen
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun. iyileştirmeler yapılacağını belirtmiş ozan, sorunlar düzelir umarım, daha iyi olması dileklerimle.

• Beğen
ache

ache

Üye
düzelir ya ii olmuş işte hem türkiyenin en iyi cep forumunun mobil sitesi olmycak da kimin olcak :D

Deleted.

Üye
daha denemedim mobili ama bu cuma denerim :) umarım qzl olmustur :)

Ozan

Ozan

Admin
Şimdilik tekrar test yayınını açtık

Mobil site 2 ayrı stille çalışmaktadır

Modern browser a sahip (örn: iphone) telefonlarda daha fonksiyonel dinamik tasarım oldugu gibi, normal cep telefonu tarayıcılarına özel daha da lite sürüm mevcut

Her iki görünüme de girdiğiniz mobil cihaza göre sistem otomatik yönlendirme yapacaktır

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
valla çok güzel olmuş tebrik ederim maxicep ailesine hayırlı olsun

zaza

zaza

Üye
Bu eskisine göre daha iyi zamanla oturur teşekkürler ozan abi :) ama ben pc sürümünü kullanmaya devam edicem :ehe

Εthnic

Εthnic

Üye
evet simdi eskisine gore cok daha iyi... fakat nicklerin altina ufakta olsa avatarlarinin ve rutbesinin gorunmesi daha iyi olur bence..

Mert

Mert

Üye
Bilgisayardan mobil sürümle girdim. Şimdi bilgisayar görünümüne geçemiyorum. Bir fikri olan var mı?:D
-----
Mozillayı kapatıp açtığımda düzeldi

Üst Alt