Telefon Tavsiyesi kararsızım, hangi telefon daha iyi ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aliarapoglu

Üye
    Konu Sahibi
kararsızım, hangi telefon daha iyi ???
arkadaşlar ben bir karar aldım ve bendeki 5800 ı satıp yerine güzel bir telefon almak istiyorum(kesinlikle parası önemli değil)

arkadaşlar ben üstten bi baktım ve e7 (ama telefonu seneye alacağım ,qwerty klavyesi olması çok hoşuma gittiği için şimdilik e7 kararımdır) arkadaşlarıma söyledim ve bir arkadaşım nokia ile sınırlı kalma htc ye bak dedi , bir arkadaşım galaxy s diyor. kafam çok karışık ...

*olacaksa symbian ^3 yada android 2.2 olsun
*en az 8 megapiksel kamerası olsun (yani kaliteli çeksin!!)
*olabilirse qwerty olsun
*ekranı en az 3.7 inç olsun
*ve sohbet e yatkın olması iyi olur

yardım edin lütfen !!!:hmmm:hmmm:hmmm

ATORMUS

ATORMUS

Üye
Iphone 4 veya nokia n8 al derim

aliarapoglu

Üye
    Konu Sahibi
ıphone yi fazla düşünmedim çünkü fazla program vs şey çıkmıyo diye biliyorum :hmmm

kömürkenti

kömürkenti

Üye
ne ipahoneu ne n8 i ya adam fiyat sorun değil diyo eğer bunu diyorsa n8 düşük kalır galaxy s2 ye bi bak derim güzel tel gerçekten 8mp kamerası var ve androidli aradıklarından sadece klavyesi eksik ama ram olsun işlemci olsun bu eksikliği rahat kapatır birde motorola atrix var o da galaxy s2 ye çok yakın bir tel hatta hemen hemen aynı bile dyebiliriz ama kamerası 5mp ama 720 p çekebilyor.yakında gelecek bir güncellemeyle 1080 p çekebilmesi sağlanabilecek.ben bu iki telden birine bak derim

hoss

hoss

Üye
ne ipahoneu ne n8 i ya adam fiyat sorun değil diyo eğer bunu diyorsa n8 düşük kalır galaxy s2 ye bi bak derim güzel tel gerçekten 8mp kamerası var ve androidli aradıklarından sadece klavyesi eksik ama ram olsun işlemci olsun bu eksikliği rahat kapatır birde motorola atrix var o da galaxy s2 ye çok yakın bir tel hatta hemen hemen aynı bile dyebiliriz ama kamerası 5mp ama 720 p çekebilyor.yakında gelecek bir güncellemeyle 1080 p çekebilmesi sağlanabilecek.ben bu iki telden birine bak derim
arkadaşıma katılıyorum çok güzel açılamış , e7 alınabilicek bir telefon degil uzak durmanda fayda var işlmci hızı düşük rami düşük ,kamerasında otofokus makro yok , hantal yavas symbian işletim sistemi var.Sana tavsiyem galaxy s2 ,xperia arc , atrix , optimus 2x gibi cihazlara bak cok yakında türkiyeye gelecekler.Nokia parasını hak etmeyen düşük işlemcili ve otofokussuz kameralı dandik cihazlar cıkarıyo paranı nokia nın dandik özellik fakiri telefonlarına kaptırma

Starsley

Hoss arkadaşa nokia bi şey yapmışa benziyor. Neyse biz gelelim konuya e7 almanı tavsiye ederim. Ama galaxy s2 de var. Bunlardan birini al.

dehshet

Üye
Bende kime sorduysam android olsun camurdan olsun dediler ekran buyuk ve canlı olsun diosan galaxyden yana kullan sansını

serkan719

serkan719

Üye
HTC Evo 3D al çıkıcak yakında. 3D Fotoğraf Makinası var. Arkasında 2 Tane 8 Mp Kamerası var.

Yada HTC Desire HD al.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Samsun Galaxy S e bak bence Android 2.2 froyo kullanılmış:oke::hmmm

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
E7'nin tasarımı yeter. Bence alırsan pişman olmazsın gerçekten güzel telefon. Symbian 3'ün Anna güncellemesi çok iyi ve daha profesyonel bir hava katmış.

hoss

hoss

Üye
e7 yi öneriyorsunuzda fiyatı 1.500 tl , 680mhz işlemci ,256mb ram , otofokussuz telee neden 1.500 tl versin , zaten bu özelliklerin cok daha fazlası 1000 tl lik n8 de varken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...