Usb on the go nedir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstündağ

Üstündağ

Üye
    Konu Sahibi
Usb on the go nedir
Arkadaşlar n8 c7 bölümünde sordum kimse tenezzül edip bir cevap yazmadı ben de konu açmak zorunda kaldım..Herneyse sorum başlıkta da yazdığım gibi usb on the go nedir ne işe yarar ve bu özellik c7 de var mı?Lütfen arkadaşlar bakıp ta geçmeyelim bi iki cümle de olsa bildiğimiz şeyleri yazalım.o kadar zorr değil....

Utku

Utku

Üye
Flash bellek hardisk vs. usb on the go kablosuyla n8 e bağlamak bu...

--------------- Ekleme ---------------

c7 de var unutmadan

roach117

roach117

Üye
mükemmel birşeydir kendisi utkunun anlattığı gibi. şahsen 2tb belleği bağlamayı düşünüyorum :D peki orjinal usb on to go kablosu fiyatları ne kadardır ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Tüm Symbian^3 lerde bu özellik vardır. N8, C7, C6-01, E7...

• Beğen
Tepkiler: pRime.
gokmena

gokmena

Üye
Arkadaşlar n8 c7 bölümünde sordum kimse tenezzül edip bir cevap yazmadı ben de konu açmak zorunda kaldım..Herneyse sorum başlıkta da yazdığım gibi usb on the go nedir ne işe yarar ve bu özellik c7 de var mı?Lütfen arkadaşlar bakıp ta geçmeyelim bi iki cümle de olsa bildiğimiz şeyleri yazalım.o kadar zorr değil....

• Beğen
Tepkiler: 'Maxi Genç
Üstündağ

Üstündağ

Üye
    Konu Sahibi
Roach kardesimizin sorduğu gibi bu usb on the go orijinal kabloları ne kadardır bilen var mı?.....

emreyesil26

emreyesil26

Üye
USB On-the-Go kablo piyasada su anda fazla bulunmuyor ama bildiğim kadarıyla 20 dolar civarlarında :evet:

anfrbirol

Üye
ben izmir çankayada buldum orjinali 20 tl.. zaten çakması da yok.. :D

benighted

benighted

Üye
25 lira civarında bulabilirsiniz ama bulmak zor tavsiyem işlek yerlerdeki telefoncuları gezip kutulu 2.el n8 bulup kablosunu almanız ama telefoncuya sıkı bir pazarlığa girmek zorunda kalcaksınız fazla naz yapıyorlar:oke:

deadlydesire

deadlydesire

Üye
otg kablosu sahibinden.com da 16, gittigidiyoırda 18 liraya bulabilirsiniz...c7 ve c6-01de kutuya koymadıkları için böle eziyet çektiriyolar insanlara:)) şahsen gittigidiyordan aldım çok ii performansı...tek kötü yani FAT32 destekliyo olması:) bu kabloyla kablosuz-kablolu mouse klavye veya ikisini aynı anda telefona bağlamak mümkün bizzat denedim çok güzel çalışıyor ;)

yey81

Üye
Arkadaslar isteyene uygun fiyatli olarak temin edebilirim. C7 ile cok guzel calisti, flash disk denedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt