N8 pr1.2 ile gelen tuş kilidi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eRdaL.

eRdaL.

Üye
    Konu Sahibi
N8 pr1.2 ile gelen tuş kilidi
arkadaslar uzun zamandır pr1.2 yi kullanıyorum fakat bugün fark ettim menü tuşuna iki kere bastığım zaman tuş lar kilitleniyor güzel olmuş sevdim:)

esatgelmedi

Üye
bende olmuyor

mc_mfi

Üye
dalga mı geçiyon

venusutarit

venusutarit

Üye
Bendede olmuyor

eRdaL.

eRdaL.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar niye dalga geceyim ben uzun süredir pr1.2 kullanıyorum ama böyle biseyin bugün farkına vardım kuzenlerim de de n8 var pr1.1 di olmuyor du onlara pr1.2 yükledik onlarda da ayni şekilde tuş kilitliyor

--------------- Ekleme ---------------

pr1.2 yazılım olmasi gerek ana ekranda iken bir kac saniye aralıklarla iki kere basın tuş lar kilitleniyor ve yaptığım iki tane n8 daha var onlarda da oluyor

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
bizde olan birşey yok.

samsunspor_06

samsunspor_06

Üye
bendede olmuyor öle bisey

eRdaL.

eRdaL.

Üye
    Konu Sahibi
ala ala nasil olmuyor anlamadim su anda burada 3 tane n8 var 3 ünde de oluyor menü tuşuna iki kere basıldığı zaman kilitleniyor

pardon arkadaslar Neden olmadığını çözdüm ben iphone ler deki gibi tuş kilidi açma programı kullanıyorum ondan oluyor mus onu kapatınca olmuyor

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
programın ismini ver bakalım. :))))

eRdaL.

eRdaL.

Üye
    Konu Sahibi
think change unlock

blackbird48

blackbird48

Üye
ala ala nasil olmuyor anlamadim su anda burada 3 tane n8 var 3 ünde de oluyor menü tuşuna iki kere basıldığı zaman kilitleniyor

pardon arkadaslar Neden olmadığını çözdüm ben iphone ler deki gibi tuş kilidi açma programı kullanıyorum ondan oluyor mus onu kapatınca olmuyor
erdal arkadaşım kusura bakma ama bazen heyecenadan olsa gerek direk düşünmeden sallanıyor bak daha önceki yazdın yazı ve şimdi de pardon bende farklı pro varda ondan dıosun demekki daha önce desteksiz salladın çünkü önceki yazdında kuzanlerinkindede oldunu yazmışsın emin olmadığın konu hakkında net ve keskin açıklama yapma bak önceki yazın burda bi çelişki var ve çelişki yapan sensin arkadaslar niye dalga geceyim ben uzun süredir pr1.2 kullanıyorum ama böyle biseyin bugün farkına vardım kuzenlerim de de n8 var pr1.1 di olmuyor du onlara pr1.2 yükledik onlarda da ayni şekilde tuş kilitliyor

eRdaL.

eRdaL.

Üye
    Konu Sahibi
symbian 3 yazı ekran dil araçları 2. Sayfada

evet yavuz arkadaşım yanlışlık olmuş olabilir ama yaptıklarımı ve olanları ayni şekilde anlattim sonuçta menü tuşu kullanılarak tuş lar kilitleniyor bende bunu anlatmaya calistim program sayesinde oluyor mus program ismini verdim kullanmak isteyen arkadaslar kullanır

blackbird48

blackbird48

Üye
teşekkürler

zaferozkan

zaferozkan

Üye
aynen çok heyecanlısın sevdim. program ismi için de teşekkürler :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
ozaman pr-1.2 le ne alakasi var yukledigin tus kilidiyle alakali arkadasim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt