Sizin için ağlayan bir sevgiliniz oldu mu?
CoDeYs Üye Konu Sahibi Sizin için ağlayan bir sevgiliniz oldu mu? Sizin için ağlayan bir sevgiliniz oldu mu?
'Maxi Genç Üye ewt oldu.. 5800ci' Alıntı: sevgilim olmadıki bnm için ağlaması şurda kalsın Genişletmek için tıkla ... boşwer olmasın kardeşim tek başına saltanat daha iyisini bulamazsın.yeri zamanı gelince o seni bulur zaten.
ewt oldu.. 5800ci' Alıntı: sevgilim olmadıki bnm için ağlaması şurda kalsın Genişletmek için tıkla ... boşwer olmasın kardeşim tek başına saltanat daha iyisini bulamazsın.yeri zamanı gelince o seni bulur zaten.
V/RS Üye 'Maxi Genç' Alıntı: ewt oldu.. boşwer olmasın kardeşim tek başına saltanat daha iyisini bulamazsın.yeri zamanı gelince o seni bulur zaten. Genişletmek için tıkla ... inşallah ..
'Maxi Genç' Alıntı: ewt oldu.. boşwer olmasın kardeşim tek başına saltanat daha iyisini bulamazsın.yeri zamanı gelince o seni bulur zaten. Genişletmek için tıkla ... inşallah ..
zaza Üye Ağlayan da oldu onun için ağlayan da yani ben hiç yadırgamayın beni ölen birinin arkasından göz yaşı dökmek kadar kötü bir durum yoktur...
Ağlayan da oldu onun için ağlayan da yani ben hiç yadırgamayın beni ölen birinin arkasından göz yaşı dökmek kadar kötü bir durum yoktur...
V/RS Üye zaza' Alıntı: Ağlayan da oldu onun için ağlayan da yani ben hiç yadırgamayın beni ölen birinin arkasından göz yaşı dökmek kadar kötü bir durum yoktur... Genişletmek için tıkla ... off öldümü be abi yaa
zaza' Alıntı: Ağlayan da oldu onun için ağlayan da yani ben hiç yadırgamayın beni ölen birinin arkasından göz yaşı dökmek kadar kötü bir durum yoktur... Genişletmek için tıkla ... off öldümü be abi yaa
_SiyabeNd_ Üye Oldu Samsun55''' Alıntı: Zabah akşam ağlar benim için düşün yani o gadar Genişletmek için tıkla ... Biraz ufak at kardeşim ya
Oldu Samsun55''' Alıntı: Zabah akşam ağlar benim için düşün yani o gadar Genişletmek için tıkla ... Biraz ufak at kardeşim ya