ovi süite ile yeniden yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cncoprt

cncoprt

Üye
    Konu Sahibi
ovi süite ile yeniden yükleme
arkadaslar, n8 e ovi suite ile yeniden aynı versiyonu yüklerken telefon bir kapandı, bidaha açılmıyor. ACABA NEDEN? yardımlarınızı bekliyorum...
tel. kapandı hiç açılmıyor...

ЯReiS

ЯReiS

Üye
nedenini bilemicem ama phoenix ile ayni surumu flashlarsaniz duzelir sanirim..

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
nedenini bilemicem ama phoenix ile ayni surumu flashlarsaniz duzelir sanirim..
AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBelarusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddish⇄AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBelarusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddish
Detect language » Turkish​

ne bu arkadaşım :ehe:ehe:ehe

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Bende anlayamadım onu mesajlarımın altına ekliyor benden diil duzeltmeye calsiyorum..siz Phoenix ile ayni surumu flashlayin duzelecektir

cncoprt

cncoprt

Üye
    Konu Sahibi
tel.i pc görmüyor, nasıl flashlarım, programları neler???
yardımlarınız için tesekkür simdiden....

ByWorth

ByWorth

Üye
tel.i pc görmüyor, nasıl flashlarım, programları neler???
yardımlarınız için tesekkür simdiden....
Önce Hard Format olayını bi deneseydin.. Menü + Ses kısma + Kamera + Power tuşuydu sanırım...

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Önce Hard Format olayını bi deneseydin.. Menü + Ses kısma + Kamera + Power tuşuydu sanırım...

şöyle bişi işte bide açma kapama tuşu

cncoprt

cncoprt

Üye
    Konu Sahibi
yazılımı yüklerken yarıda kesti. hard format işe yaramıyor.
tel. titriyor ama ekran açılmıyor. phoenix ile olmuyor, jaf ile hiç olmadı. lütfen yardım...

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
yazılımı yüklerken yarıda kesti. hard format işe yaramıyor.
tel. titriyor ama ekran açılmıyor. phoenix ile olmuyor, jaf ile hiç olmadı. lütfen yardım...

SAna yetkilii servis yolu gözüküyor falımda :sopa:

ЯReiS

ЯReiS

Üye
telefonu kapali halde pc ye baglayin phoenix i acin dead usb yapacaksiniz bunun anlatimini bulabilirsiniz nette ben 2 telefon kurtardim o sekilde..denyein olacaktir..

cncoprt

cncoprt

Üye
    Konu Sahibi
EWET ARKADASLAR PHOENİX İLE TEL.İ KURTARDIM...
(ALİNKA arkadaşımızında dediği gibi...)
YARDIMCI OLAN ARKADASLARA COK TESEKKÜRLER...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt