Silinen Üye 524728
Kapalı Hesap
Bende geniş menü kullanıyorum, dün şarj ettim, bende öyle bir sorun olmadı.![]()
arkadaşımızın hafıza kartında kalan önceki yazılıma ait olan dosyalar yapabilirmi acaba??
Bende geniş menü kullanıyorum, dün şarj ettim, bende öyle bir sorun olmadı.![]()
arkadaşlar lütfen yardımcı olun 2 sorum var 1.jafta telefonumun modeli çıkmıyor (nokia 5230)neden acaba 2.navifirm den dosyaları indirmemiz gerekli mi kesin olarak şuan telimde v40.0.003 yazlımı yüklü.arkadaşlar lütfen yardımcı olun bende telefonuma c6 fw yüklemeyi çok istiyorum ama bir türlü beceremedim.s.s
1. eğer ilk sayfadan indirip yüklediysen jaf programını telefon modelinin çıkması gerekiyor. nokia 5230 telefonuma ilk sayfadaki jaf la bu CFW yi yükledim.
2. Hayır navifirmden dosyaları indirmene gerek yok. navifirmden indirdiğin dosyalar telefonun orjinal yazılımıdır.eğer ilerde telefonunu yeniden eski haline getirmek istersen işte o zaman navifirmden dosyarı indirmen gerekiyor.
ilk sayfadan senin telefonuna uygun olan yani NOKIA 5230 RM-588 v40.0.003
başlığının altındaki dosyarı indirip telefonunu flashlaman gerekiyor.
[/
tekrar denedim ama telefon modelim yine çıkmıyor.Ben mi bir yerde hata yapıyorum acaba
--------------- Ekleme ---------------
Sezco tekrar denedim ama telefon modelim yine çıkmıyor.Ben mi bir yerde hata yapıyorum acaba.kusura bakmayın bu konularda biraz acemiyim ama bu fw tle yüklemeyi gerçekten çok istiyorum
1. eğer ilk sayfadan indirip yüklediysen jaf programını telefon modelinin çıkması gerekiyor. nokia 5230 telefonuma ilk sayfadaki jaf la bu CFW yi yükledim.
2. Hayır navifirmden dosyaları indirmene gerek yok. navifirmden indirdiğin dosyalar telefonun orjinal yazılımıdır.eğer ilerde telefonunu yeniden eski haline getirmek istersen işte o zaman navifirmden dosyarı indirmen gerekiyor.
ilk sayfadan senin telefonuna uygun olan yani NOKIA 5230 RM-588 v40.0.003
başlığının altındaki dosyarı indirip telefonunu flashlaman gerekiyor.
[/
tekrar denedim ama telefon modelim yine çıkmıyor.Ben mi bir yerde hata yapıyorum acaba
--------------- Ekleme ---------------
Sezco tekrar denedim ama telefon modelim yine çıkmıyor.Ben mi bir yerde hata yapıyorum acaba.kusura bakmayın bu konularda biraz acemiyim ama bu fw tle yüklemeyi gerçekten çok istiyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burada zenowaren arkadaşımızın anlattığı gibi yaparsan orada telefon modelinin çıkmaması imkansız bence.
1) manuel flash (işaretle)
2) dead USB (işaretle)
3) CRT 308 (işaretini kaldır)
4) Use INI (işaretle)
yaptığın işaretlemelerin sırası böyle olsun. sırayla yap yani, en son Use INI yi işaretledikten sonra biraz (5-6 saniye) beklemen gerekebilir.Telefon seçme ekranı hemen gelmeyebiliyor bazen.
birde sana yukarıda verdiğim adreste yüklenmesi gereken programlar var onları kesin yüklemelisin. programları yükledikten sonra bilgisayarını yeniden başlat sonra gene dene. Halen telefonun çıkmadıysa benim yapabiliceğim birşey kalmadı. ama genede buraya yorum yazabilirsin çözemessen de.
dediklerini yaptım oldu fakat en sonunda PRESS POWER ON NOW! çıktıktan sonra telin power tuşuna bi defa basıp elimi çekiorum fakat ''Searching for phone...Not found!!!'' uyarısını alıorum.peki bu neden olabilir elimizdeki usb kablosunun orijinal mi olması gerekio acaba?
olduuuu.sonunda yaptım .sana çok teşekkür ederim seni biraz uğraştırdım ama k.bakmazsın inş.tekrar saol
peki bu cfw da sensör çalışmıyo mu denedim de yan dönmedi
tmm en alttaki kutucuğu işaretledim oldu tşk ederim.
Samsung Ace ya da Wave II almayı düşünüyorum. İkisi arasında kararsız kaldım, aynı 5230 ve 5800 arasında kararsız kaldığım gibi.
Ben 5230 aldım iyikide öyle yapmışım diyorum.
Ace android os, wave2 ise bada os
ama wave2 donanım olarak ace'den daha üstün.
Daha araştırıyorum bkalım![]()