SIFIR KVK BlackBerry BOLD 9700

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gurgocuk

gurgocuk

Üye
    Konu Sahibi
SIFIR KVK BlackBerry BOLD 9700
Turkcell TİM merkezinden alınmıştır ve KVK garantilidir. İçinde 24 saat bile simkart takılı kalmamıştır, sadece şarj aletinin poşeti açılmıştır diğer bütün aksesuarları açılmamış poşetlerindedir. Adıma faturalı olup fatura tutarı 1,344,00 TL 'dir.

Cihaz 25 günlüktür ve 25 gündür kutusunda durmaktadır.
İlgilenen için iyi bir fırsattır.

TAKAS düşünebilirim ancak sadece yine SIFIR olmak koşulu ile Iphone 3GS ve Iphone 4 ile. Bunun haricinde LÜTFEN hiçbir cihazla takas teklif etmeyin arkadaşlar, anlayışınız için şimdiden sağolun.

Cihazın resimlerini mail yoluyla ilgilenen kişilere göndericem benden talep etmeleri karşılığında.

Fiyat 950 TL 'dir.

ellinika

Üye
Turkcell TİM merkezinden alınmıştır ve KVK garantilidir. İçinde 24 saat bile simkart takılı kalmamıştır, sadece şarj aletinin poşeti açılmıştır diğer bütün aksesuarları açılmamış poşetlerindedir. Adıma faturalı olup fatura tutarı 1,344,00 TL 'dir.

Cihaz 25 günlüktür ve 25 gündür kutusunda durmaktadır.
İlgilenen için iyi bir fırsattır.

TAKAS düşünebilirim ancak sadece yine SIFIR olmak koşulu ile Iphone 3GS ve Iphone 4 ile. Bunun haricinde LÜTFEN hiçbir cihazla takas teklif etmeyin arkadaşlar, anlayışınız için şimdiden sağolun.

Cihazın resimlerini mail yoluyla ilgilenen kişilere göndericem benden talep etmeleri karşılığında.

Fiyat 950 TL 'dir.
950 liradan kvk'lı sıfır vereyim sana.

gurgocuk

gurgocuk

Üye
    Konu Sahibi
gereksiz yere boş boş ilan açmaya gerek yok. ben boş konuşmuyorum doğruyu söylüyorum.

İlan açarken sana sorucak değilim, ikincisi yorum yazacağına sende ilan açıp istediğin fiyattan istediğin cihazı satabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: 4PuNiSHeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt