5530 v32 C6 MODU ÇIKMITIR HAYIRLI OLSUN TÜRKÇE SORUNSUZ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fabiii

Üye
Abi bu yeşil ışık sorununu nasıl halletcez, ben telin hafızasına attım ama pek bi faydası olduğu söylenemez acıkcası bi yardım etseniz

polat558

Üye
    Konu Sahibi
Abi bu yeşil ışık sorununu nasıl halletcez, ben telin hafızasına attım ama pek bi faydası olduğu söylenemez acıkcası bi yardım etseniz

kardeşim tam olarak sorunun yeşil ışık yanmamasımı yoksa başka bişiymni eğer yeşil ışık yanmıosa
verdiğim ek paketteki dosyayı nokia fre editör ile içine at tekrar paketle ve tele flashla sorunun düzelicektir

hüseyin_46

hüseyin_46

Üye
bu işlemi yaptım tel cöktü acılmadı telefoncuya götürüp orjinal hack attırdım fakat o zamandan sonra telefon kafayı yedi batarya iyice öldü yedek batarya aldım o daha kötü... bu hacki atmak istiyorum fakat yine telefon cöker diye cekiniyorum bana daha detaylı yardım olabilecek biri olursa sanırım cesaretimi toplayıp atabilirim şimdiden yardımlarınız için cok teşşekkür ederim...

polat558

Üye
    Konu Sahibi
bu işlemi yaptım tel cöktü acılmadı telefoncuya götürüp orjinal hack attırdım fakat o zamandan sonra telefon kafayı yedi batarya iyice öldü yedek batarya aldım o daha kötü... Bu hacki atmak istiyorum fakat yine telefon cöker diye cekiniyorum bana daha detaylı yardım olabilecek biri olursa sanırım cesaretimi toplayıp atabilirim şimdiden yardımlarınız için cok teşşekkür ederim...
kardeşim tel çöktüğünde keşke telciye götürmeseydın tel çökmedi senın versiyonun muhtemelen bundan yuksek o yuzden gerıye donus olmuyo yenı serı tellerde *#0000# yap ve cıkan surumle burdakı surumu karsılastır eğer aynısıysa yardımcı olutum kolaylıkla eğer yuksek surumuyse beklıcen yenısı cıkana kadar dusuk surum yukledılersede kolay yıne yardımcı olurum kardeşim

dagnomels

dagnomels

Üye
Ilk önce polat558'e teşekkür ederek başliim...bu fw yi 5530'uma ilk yüklediğimde hem yeşil ışık hemde beyaz ışık yanmıyordu sonra nokia firmware editor la polat558 in verdiği yeşil ışık sorunu için olan dosyayı privateye atıp tekrar paketledim...sonra jaf ile tekrar fw yi attım bu sefer kırmızı ve beyaz yandı ama yeşil yanmadı sonra çok dikkatli bir şekilde tekrar güncelledim düzeldi yani yeşil ışıkta yandı ve memnunum...fakat polat558 jaf ile fw yi atarken crt508 in işaretini kaldırmayı söylemeyi unutmuş ben kaldırıp denedim de oldu ancak...eğer ileride fw ile ilgili 1 sorunum olursa yazarım...

dagnomels

dagnomels

Üye
Beyler fw gayet güzel fakat fazla şarj gidiyor... Ama başka sorunu yok

uykucukebap

Üye
privite dosyasını telefonuma atmama rağmen yeşil ışık yanmadı. nasıl düzeltebilirim ?

ibos46

Üye
ben sana yardımcı olabilirim hack konularında :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt