bada ya opera mobile 11 yapılacak mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
bada ya opera mobile 11 yapılacak mı ?
evet arkadaşlar başlıkta da göründüğü gibi bada ya opera mobile gelecek mi ?

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
opera mobile 6 var kardeş.. wave ye göre düzenlenmiş ve gayet güzel, kullanışlı bir program bende onu kullanıyorum..

konuya göz at..
http://www.maxicep.com/bada-os-uygulama/opera-mini-v6-0-24093-turkce-samsung-wave-475831.html

teşekkür ederim ama opera mini'yi beğenmedim. dolfine göre yavaş, multitouch yok. android için yapılan opera mobile'da flash player var. bada için de yapılırsa kesinlikle flash olacak diye düşünüyorum. çünkü donanım olarak güçlü bir cihaz wave 2. yani öyle işte ...

suleymanyuce

Üye
Gelmesini bekledigim uygulamalardan biri. Opera 6 Dolfine gore yavas ve kalitesi dusuk. Opera mobile, mini ye gore cok daha iyi. Biran once gelirde dolfine arternatif olarak kullaniriz. :)

akdenizx

akdenizx

Üye
Arkadaslar suan için opera'nın kullanılabilir sürümünü yukarıda arkadaşlarımız l,nk olarak vermısler. O sürüm bile normalde samsung wave için degil. Yani sisin dediğiniz olayın cıkması şu an için bir hayli uzak bir ihtimal ;)

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
arkadaşlar bende 0 wave2aldım ancak kendi tarayıcısı ile sitede mesaj yazamıyorum siz nasıl yazıyorsunuz. ? mesaj yazılacak kutucuğa tıklama seçeneği yok bu mesajı yine wave2 ile yazıyorum ancak browser uc web browser birde opera mini 6 kullanıyorum ancak her ikisi de java bu nedenle istediğim verimi alamıyorum

aybek1453

Üye
arkadaşlar bende 0 wave2aldım ancak kendi tarayıcısı ile sitede mesaj yazamıyorum siz nasıl yazıyorsunuz. ? mesaj yazılacak kutucuğa tıklama seçeneği yok bu mesajı yine wave2 ile yazıyorum ancak browser uc web browser birde opera mini 6 kullanıyorum ancak her ikisi de java bu nedenle istediğim verimi alamıyorum
Tarayıcıyı aç,alttaki 3 noktaya tıkla,internet ayarları/tercihler kısmındaki java scripti çalıştır işaretini kaldır.Sonra sayfayı yenile ve yaz:oke:

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Tarayıcıyı aç,alttaki 3 noktaya tıkla,internet ayarları/tercihler kısmındaki java scripti çalıştır işaretini kaldır.Sonra sayfayı yenile ve yaz:oke:

Tsk ederim deneyecem

--------------- Ekleme ---------------

tsk'ler denedim çalıştı sukurler olsun sırf bu neden'den dolayı bu tlf'dan soğumuştum

turksystem

Üye
daha onceden opera 6 surumu yukleniyordu bir program gibi simdi mini gelmis ne is anlamadim

mustafa1800

Üye
muhtemelen gelicek bada 2.0 dahada gelişeceini düşenenler arasındaym :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt