Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 menu tuşunu ekrana eklenebilrmi?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güvercin
Üye
Konu Sahibi
5800 menu tuşunu ekrana eklenebilrmi?
5800 c6 mod kullanıyom menu tuşunun kısa yolunu dokunmatik ekrana koyabiliyormuyuz?
hiç dikkat etmemişim orda menu yazdığını.şimdi çok şey istiyon sen diceksiniz ama şu menunun kısayolu rakamların kıayolunun olduğu yere veya ekranın alt kısmının ortasına yerleştirilmesi mümkünmü şimdi bi kısayol için üç tane daha kısayol gelmesi ekranda kalabalık yapıyo o yüzden yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
giray38
Üye
sanirim forumda ekran yazi dil araclarindaydi tam hatirlamiyorum. ekrana fazladan 3 kisayol ekleyen bi uygulama vardi k.bakma telefondan girdigim icin bakip soyleyemiyorum
JayJayyy
Üye
spb mobile shelli kur nereye ne ekliceksen ekle.ha ben kullanmıyorum o programı ayrı.ramı emiyor.
sanirim forumda ekran yazi dil araclarindaydi tam hatirlamiyorum. ekrana fazladan 3 kisayol ekleyen bi uygulama vardi k.bakma telefondan girdigim icin bakip soyleyemiyorum
ya spb de bi garip oluyo kardeş mesajlara giriyon orjinal telefon çıkyon spb Kardeşim sen oratsu ev ekranı teması gibi şeyleri de deneyebilirsin aslında
ya spb de bi garip oluyo kardeş mesajlara giriyon orjinal telefon çıkyon spb Kardeşim sen oratsu ev ekranı teması gibi şeyleri de deneyebilirsin aslında
kardesm valla sen diynce dikkat ettim ben orayi c6 mod kullanmiyorum okumustum (:
ahmetcik_xxx
Üye
arkadaşlar ben 5800 a orjianl tuşalrı varya dokunmatik olan rehber ve tefon tuşlarının yanına dokunmatik olarak menü tuşu koymak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler