6300 Bolt Browser Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

badcat985

Üye
    Konu Sahibi
6300 Bolt Browser Hatası
selam bu siteden ve kendi sitesinden bir çok bolt browser indirmeme rağmen açamıyorum loading yazısı geldiğinden sonra herşey bekliyor yaklaşık açılırmı diye 2 saat bekledim ama tık yok 6300 için açılabilen ve sitede verilen bütün versiyonları denedim ama açamadım youtube gibi siteleri browserdan izleyemiyorum önerebiliceğiniz bir bolt versiyonu varmı yada başka bir browser varmı opera 5,1 mini hariç ?

civandavut

civandavut

Üye
valla dostum bende bolt browser açılıyo ama bende facebook da yorum yapamıyorum.yorum u yazıyorum tamamla dediğimde hata veriyo

thurq123

Üye
valla dostum bende bolt browser açılıyo ama bende facebook da yorum yapamıyorum.yorum u yazıyorum tamamla dediğimde hata veriyo

arkadaşım tamam değil sumbit diyeceksin öyle gönderiyor

metehanbuyurduk

Üye
evet kardeşim... Sumbit diye bir seçenek yoktur. ' Submit vardır.Seçenek > Submit yapıcaksın üstte bir şey dolması gerekir. Daha sonra yorum yap tusuna basıcaksın. Çok zahmetlidir..
- Ayrıca sana önerebileceğim tarayıcılar var 3 yıl s40 kullandığımdan dolayı forumumuz sayesınde cok bılgılendım..
-Skyfire s40.
-UcBrowser
-Nokia Browser

+ Forumumuzda s40 bölümünden inceleme yapabilirsin.. Saygılar hayırlı forumlar..

mert41994

mert41994

Üye
Konuyu güncellemeyelim Bolt Browser iflas etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt