Herşeye konu açılmaz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Herşeye konu açılmaz
ya arkadaşlar yapmayın burası mod paylaşma bölümü
yani mod paylaşın bu ne ya yani işin cılkını çıkarmasak olmazmı
adam telefonuna cfw yüklüyor en ufak basit bir sorun oluyor
gelip o sorunu buraya konu olarak açıyor yani bu nasıl şey ya

bu şekil yapacağımıza burda ben ve bu modlama işi yapan
bir çok arkadaş var birine sorsanızmı iyi yoksa konu
kirliliği yüzünden insanlar aradıklarını bulamasın dahamı iyi
oysa direk sorunu çözülecek yerde haledersek daha
iyi değilmi

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref', ~N.A.W.Y~ ve GLADYATÖR1581

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Hocam siz yani modifikasyondan iyi anlayan arkadaşlarla birlikte bir konu açsanız..O konuda modlama ile ilgili herşeyi bu konuda sorabilirsiniz diye bir konu açın isterseniz. Moderatör arkadaşlardan da sabit olması için istekte bulunursunuz.Bölüm kirliliğini önlemek için güzel bir yöntem olabilir kanımca.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
_є_®_¢_α_N_™;3330727' Alıntı:
Hocam siz yani modifikasyondan iyi anlayan arkadaşlarla birlikte bir konu açsanız..O konuda modlama ile ilgili herşeyi bu konuda sorabilirsiniz diye bir konu açın isterseniz. Moderatör arkadaşlardan da sabit olması için istekte bulunursunuz.Bölüm kirliliğini önlemek için güzel bir yöntem olabilir kanımca.

olabilir tabi kardeş hata ben açtım

D€nizhaN

D€nizhaN

Üye
aman rasim kendine gel.

bu işleri bilen var bilmeyen var. aga sen de kötüköylü gibi basıp gidecek pozisyona gelme.

senin yardımlarına ihtiyacımız var.

kolay gelsin.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
aman rasim kendine gel.

bu işleri bilen var bilmeyen var. aga sen de kötüköylü gibi basıp gidecek pozisyona gelme.

senin yardımlarına ihtiyacımız var.

kolay gelsin.
eywallah kardeşim doğru diyorsun ama yaptığım yanlış bişey değil biliyorsun aslında
karışmamak lazım vala artık ok yaydan çıktı eğer bunu terse yoracaklarsa yapacak bişey yok

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye

bi insanda araştırma ruhu olsa biraz baksa ne nerde die iki üçde sorsa etse olur bu işler ama işte sabır yok hemen olsun bitsin . bende bilmiyordum bu işleri biraz araştırma sorma etme ile öğrendim .şimdi kendi çapımdsa uğraşuyorum bende . rasim kardeşim aman tabnıdığım belli başlı usta cfw yapanlardansın sende gitme bu forumdan . :ağlarım:

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
bi insanda araştırma ruhu olsa biraz baksa ne nerde die iki üçde sorsa etse olur bu işler ama işte sabır yok hemen olsun bitsin . bende bilmiyordum bu işleri biraz araştırma sorma etme ile öğrendim .şimdi kendi çapımdsa uğraşuyorum bende . rasim kardeşim aman tabnıdığım belli başlı usta cfw yapanlardansın sende gitme bu forumdan . :ağlarım:

görüşlerine aynen katılıyor benim hakımdaki düşüncelerin içinse teşekürler kardeş

alper0642

Üye
arkadaşlar kesinlikle rasim kardeşe katılıyorum. hakikaten forumu kirletiyoruz, bu ne ya, soru sormak için konu mu açılır ya. açılan konular var, oralardan sorulsa cevap alınacak, bu şekilde konu açma yetkisi verileli bir ay olmadan mamak çöplüğü gibi oldu. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT

PriZm

PriZm

Üye
açılan konu olmasa dahi s60 v5 Destek bölümü ne güne duruyor?

• Beğen
Tepkiler: r@sim
r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kesinlikle rasim kardeşe katılıyorum. hakikaten forumu kirletiyoruz, bu ne ya, soru sormak için konu mu açılır ya. açılan konular var, oralardan sorulsa cevap alınacak, bu şekilde konu açma yetkisi verileli bir ay olmadan mamak çöplüğü gibi oldu. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT

aynen kardeş:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt