Telefon Önerisi Sınırsız Bütçe

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
silver021

silver021

Üye
Atrixle galaxy s2 arasinda bariz fark yok ancak super amoled galaxys 2dede kullanilmis. super amoledleri incelemeni siddetle tavsiye ediorum :) ve atrixin ekran tipi ise tft bir amoled dahi deil. ancak piyasaya daha cikmadiklari icin suan icin karsilastirmak yanlis. nedeniyse fiyat performans bakimindan degerlendirmek daha dogru olucaktir. atrix ucuz olursa ekrani görmezdende gelebilirsiniz. ancak fiyatlari eş değer sunulursa tüketiciye bir galaxys 2 almak en mantiklisi olur.

AYNA

AYNA

Üye
buyrun arkadaşlar bariz fark.. bende s2 düşünüyorum..

kömürkenti

kömürkenti

Üye
galaxy s2 içlerindeki en iyisi ama motorola atrixe de bir bak derim

61semih

61semih

Üye
Atrixle galaxy s2 arasinda bariz fark yok ancak super amoled galaxys 2dede kullanilmis. super amoledleri incelemeni siddetle tavsiye ediorum :) ve atrixin ekran tipi ise tft bir amoled dahi deil. ancak piyasaya daha cikmadiklari icin suan icin karsilastirmak yanlis. nedeniyse fiyat performans bakimindan degerlendirmek daha dogru olucaktir. atrix ucuz olursa ekrani görmezdende gelebilirsiniz. ancak fiyatlari eş değer sunulursa tüketiciye bir galaxys 2 almak en mantiklisi olur.
kardes sasırdınz mı ya tamam galaxy 2 cok ıyı lafım yok ama morotolanın telefonuyla karsılastırılamaz ıncelemeden yorum yaptın heralde Motorola-Atrix-4
hakkında

eizo33

eizo33

Üye
kardes sasırdınz mı ya tamam galaxy 2 cok ıyı lafım yok ama morotolanın telefonuyla karsılastırılamaz ıncelemeden yorum yaptın heralde Motorola-Atrix-4
hakkında

Sen sadece Atrix in videolarını izledin heralde.Körü körüne Atrixi savunuyorsun.

Buda karşılastırma

ingilizce bilmiyorsan Google translate kullanabilirsin.

S2 Atrixden daha iyi bir telefon

S2 nin ekranı süper amoled plus Atrix in TFT
S2 4.3 inch atrix 4 inch
S2 de jiroskop sensörü var (bilmiyorsan araştır)
jiroskopun kullanım alanlarından biri

Bu oyunda jiroskopla oynanabiliyor

S2 nin 16 ve 32 lik seçenekleri var Atrixin sadece 16
S2 3G ile 21 mbps indirme hızı varken atrix 14
S2 bluetooth v.3 Atrix v.2
S2 de USB OTG özelliği var(usb bellek-harddisk baglamak için) Atrixde yok
S2 8 mp kamera Atrix 5 mp
S2 nin ön kamerası 2 mp atrixin VGA
S2 android 2.3 Atrix 2.2

Diğer özellikler aynı
1 ghz çift cekirdek işlemci
1 gb ram
Hdmi port

Atrixin fazlalık olarak parmak izi okuyucusu var.

Bu kadar yetmez mi S2 nin Atrixden daha iyi olduğunu göstermek için.

61semih

61semih

Üye
Sen sadece Atrix in videolarını izledin heralde.Körü körüne Atrixi savunuyorsun.

Buda karşılastırma

ingilizce bilmiyorsan Google translate kullanabilirsin.

S2 Atrixden daha iyi bir telefon

S2 nin ekranı süper amoled plus Atrix in TFT
S2 4.3 inch atrix 4 inch
S2 de jiroskop sensörü var (bilmiyorsan araştır)
jiroskopun kullanım alanlarından biri

Bu oyunda jiroskopla oynanabiliyor

S2 nin 16 ve 32 lik seçenekleri var Atrixin sadece 16
S2 3G ile 21 mbps indirme hızı varken atrix 14
S2 bluetooth v.3 Atrix v.2
S2 de USB OTG özelliği var(usb bellek-harddisk baglamak için) Atrixde yok
S2 8 mp kamera Atrix 5 mp
S2 nin ön kamerası 2 mp atrixin VGA
S2 android 2.3 Atrix 2.2

Diğer özellikler aynı
1 ghz çift cekirdek işlemci
1 gb ram
Hdmi port

Bu kadar yetmez mi S2 nin Atrixden daha iyi göstermek için.

Atrixin 48 gb e kadar artırılabılıyor hafızası+parmak ızı okuyucu konusma ıcın 2 adet mıkrefon bırı normal dıgerı arkadakı gurultulerı kesmek ıcın,aparatıyla tv ye baglandıgında masaustu pc olarak kullanılabılıyor ozellıgı ve bataryasına 1930mAH samsung ıse 1650 mAh ısık,yakınlık ve yon sensoru var androit 2.4 ıle de guncellenecek s2 nin ekranının dolayısıyla telefonun buyuklugu avandajmıdır dezavantajmı ? nvıda tegrayıda unutmamak gerek.galaxy 2 super gercekten lafım zaten ona degıl ıkısınınde bırbırlerıne gore +ları var bazıları n8 le karsılastırırsa bu telefonlarıda komık duruma duserler ama bu ıkı telefon bırbırlerıyle yarısabılır htc evo 3g ıle beraber bu 3 lu baya ses getırdı s2 nın ekranına laf yok zaten galaxy bıle buyuk fark yaratmıstı gerfcekten:oke: ıhtıyaca gore bırısı dıgerınden ustun olabılır htc desıre mesela bunlarka kıyaslamıyorum ama cok guzel bır cıhaz oldugu halde sahsen tercıh etmem cunku bataryasının 1 gun bıe gıtmedıgını soyluyor kullanıcılar !

eizo33

eizo33

Üye
Atrixin 48 gb e kadar artırılabılıyor hafızası+parmak ızı okuyucu konusma ıcın 2 adet mıkrefon bırı normal dıgerı arkadakı gurultulerı kesmek ıcın,aparatıyla tv ye baglandıgında masaustu pc olarak kullanılabılıyor ozellıgı ve bataryasına 1930mAH samsung ıse 1650 mAh ısık,yakınlık ve yon sensoru var androit 2.4 ıle de guncellenecek nvıda tegrayıda unutmamak gerek.galaxy 2 super gercekten lafım zaten ona degıl ıkısınınde bırbırlerıne gore +ları var bazıları n8 le karsılastırırsa bu telefonlarıda komık duruma duserler ama bu ıkı telefon bırbırlerıyle yarısabılır htc evo 3g ıle beraber bu 3 lu baya ses getırdı s2 nın ekranına laf yok zaten galaxy bıle buyuk fark yaratmıstı gerfcekten:oke: ıhtıyaca gore bırısı dıgerınden ustun olabılır htc desıre mesela bunlarka kıyaslamıyorum ama cok guzel bır cıhaz oldugu halde sahsen tercıh etmem cunku bataryasının 1 gun bıe gıtmedıgını soyluyor kullanıcılar !

2 side birbirine yakın telefonlar
S2 nin de 64 gb a kadar artırılabilir hafızası var.S2 ye USB OTG özelliği sayesinde mouse veya klavye takıp hdmi ile ekrana bağlayıp pc olarak kullanabilirsin.2.4 çift çekirdeği daha veimli kullanacak bir sistem olacak ve bütün çift çekirdeklere gelecek diye düşünüyorum.Bataryaya gelince S2 nin ekranı diğer telefeonlara göre %18 daha az enerji harcıyor.
Şu anda en iyi telefonlar bunlar;
Galaxy S2-Atrix-lg Optimus 2X-lg Optimus 3D-Htc evo 3D

61semih

61semih

Üye
2 side birbirine yakın telefonlar
S2 nin de 64 gb a kadar artırılabilir hafızası var.S2 ye USB OTG özelliği sayesinde mouse veya klavye takıp hdmi ile ekrana bağlayıp pc olarak kullanabilirsin.2.4 çift çekirdeği daha veimli kullanacak bir sistem olacak ve bütün çift çekirdeklere gelecek diye düşünüyorum.Bataryaya gelince S2 nin ekranı diğer telefeonlara göre %18 daha az enerji harcıyor.
Şu anda en iyi telefonlar bunlar;
Galaxy S2-Atrix-lg Optimus 2X-lg Optimus 3D-Htc evo 3D

aynı fıkırdeyım tabıkı ama enerjıyı en cok harcıyanlardan bırı ıse kabul edersınkı ıslemcı helekı bu cıhazlarda olan 1ghz ve cıf cekırdek ıslemcıler baya bataryadan enerjı harcıyor

eizo33

eizo33

Üye
aynı fıkırdeyım tabıkı ama enerjıyı en cok harcıyanlardan bırı ıse kabul edersınkı ıslemcı helekı bu cıhazlarda olan 1ghz ve cıf cekırdek ıslemcıler baya bataryadan enerjı harcıyor

Bir çok yerde okudum aslında senin dediğinin tam tersi oluyor.Çift çekirdekte telefon yapacağı işi tek çekirdeğe göre daha hızlı ve yorulmadan(fazla enerji harcamadan) yapıyor.Bu sayede telefonun işlemcisine fazla yüklenilmiyor ve batarya sorunu olmuyor.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Şiddetle Samsung Galaxy S2 tavsiye ederim...

61semih

61semih

Üye
Bir çok yerde okudum aslında senin dediğinin tam tersi oluyor.Çift çekirdekte telefon yapacağı işi tek çekirdeğe göre daha hızlı ve yorulmadan(fazla enerji harcamadan) yapıyor.Bu sayede telefonun işlemcisine fazla yüklenilmiyor ve batarya sorunu olmuyor.

tamamda ben cıft cekırdeklıler ııcn demedım 1ghz ıcın demıstm neyse :)

izo37

izo37

Üye
Motorolanın piyasasımı var hocam ? bunu alırken satmayıda düşünür bizim milletimiz samsungumu kolay satarsın motorolayımı? :)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Madem para sınırsız sağ cebine iPhone4 sol cebine HtcDesireS arka cebine GalaxyS2 al elinede NokiaN8 al.Anladın sen.

----------Eklendi @ 01:06:31 ---------- Yazıldı @ 01:05:52 ----------

maxicep.com/cep-telefonlari-genel/parayi-teknolojiye-yatirirken-en-yuksek-verimi-almak-460275.html
şu konuma bi göz at

technoshark

technoshark

Üye
Madem para sınırsız sağ cebine iPhone4 sol cebine HtcDesireS arka cebine GalaxyS2 al elinede NokiaN8 al.Anladın sen.

----------Eklendi @ 01:06:31 ---------- Yazıldı @ 01:05:52 ----------

maxicep.com/cep-telefonlari-genel/parayi-teknolojiye-yatirirken-en-yuksek-verimi-almak-460275.html
şu konuma bi göz at

valla doğru hepsinden al, hergün birini kullan :D

şaka bi yana ben optimus 2x öneririm ihtiyaçlarını karşılar fazlasıyla.

buket2

buket2

Üye
Abi onu düşndümde radyasyon olayı canımı sıktı hesapladım 2 günde kanser oluyorum öyle alırsam :aha:
desire 2 yide hemmen inceliyorum

--------------- Ekleme ---------------

İphone 4 konusunda tedirginim yeni çıkacak oyunlar falan çalıştırırmı diye teknolojiside eski kalıyo bu telefonlara göre yani onu alacağıma iphone 5 i beklerim ki onunda fiyatı uçar heralde. 2500 lira rahat olur. Forumdan bir arkadaşta demişti mesela 2500 liranın 1500 lirasına telefon alırım gerisiyle ps3 alırım bu kadar oyun delisiysem dedi örnek olarak yani gayet mantıklı bi düşünce bence. Neyse aradaşım Xperia play önerini değerlendiriyorum...

:))) güzel espri olmuş evet sınırsız bütçeyle her cebe 1 telefon kampanyası yapabilirsin :))) iphone 4 guzel seçim olur bencede. ama kanser falan dediniz ya...bu telefonlardakı sar değeri olayları ne olacak? ozellıler ne kadar artarsa o kadar yukseliyormuş bu değer... iphone nın yuksek dıye duydum..

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
bence kesinlikle Samsung Galaxy 2 :)

N'name

N'name

Üye
N9 :d:

ricardo45

ricardo45

Üye
galaxy s 2

axpe

axpe

Üye
oyun oynuycam diosa nvidia tegra2 işlemcisini kulanan bir telefon al derim lg optimus 2x yada galxy s2 nin nvidia işlemci kulananı al derim ama galxy s2de nasıl belirlencek hiç bir fikrim yok internete okuduğum kadrıyla pazara göre nvdia tegra2 işlemciside kulanıcakmış galaxy s2 ama hem oyun hem telefon diosan NViDİA işlemci kulanan bir telefon al derim tegra2 li galxy s2 en iyisi olur senin için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt