5800 Sizce Hangi CFW Yükliyeyim..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi
5800 Sizce Hangi CFW Yükliyeyim..
Telefonuma cfw yükliyeceğim ama emin değilim telefonum v52 şmdi v52 den önceki sürümler için daha iyi cfw ler var ama v52 den düşüp daha iyi bir cfw yükleme şansım var mı veya v52 ye göre en iyi cfw nedir ? Yüklemem için :D ? Cevaplarınız ßenim için çok önemli Fw Görsel Açıdan Yani Tema Efektleri Felan Güzel Olsun ve Hızlı olsun c6 olursa iyi olur ama orjinal üzerine olanlarda olabilir..

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
fw c6 üzerine mi kurulu istiyorsun orjinal v52 üzerinemi

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi

happyayaz

Üye
bu işlerde usta kötüköylüdür onun hangi cfwsini istersen kurabilirsin v52 de v20 de senin keyfine kalmış
ama mutlaka okumussundur c6larda msj saatinde sorun olabiliyo kimisinde oluyo kimisinde olmuyo ona göre ;)

giray38

giray38

Üye
Kotukoylu bu işin ustası tabiki onu tercih et. Orjinal hackli yazılım istiyosan blackstar c6 istiyosan tsunami. Ben tsunami kullanıyorum sorunsuz ve hızlı:oke:

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi
Kotukoylu bu işin ustası tabiki onu tercih et. Orjinal hackli yazılım istiyosan blackstar c6 istiyosan tsunami. Ben tsunami kullanıyorum sorunsuz ve hızlı:oke:

Kullandığın Cfw nin Adresini Verebilir misin ? görsel Açıdan inceleme yapacağım birde telefonumun sürümü cfw yüklememde önem taşır mı ?

SilentOne

SilentOne

Üye
utk4n nın fwleri güzel oluyor

giray38

giray38

Üye
Ben artık cfw kullanmıyorum ama kullandığım dönemde en iyisi cicor'du.

http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...nimenu-mod-estetik-surekli-guncel-447435.html
Ben photon u kullandıktan sonra bu fw yi denemiştim o yuzden bana yavaş gelmişti ama kotulemiş olmayayım v2.2 si çok guzeldi.:oke:
utk4n nın fwleri güzel oluyor
Evet onu da çok sevmiştim utk4n ygs ye girecek o yuzden bıraktı artık buraları (; Dönüşü güzel olacaktır diye umuyorum:oke:

ces5

ces5

Üye
C6 için Cicor(openstar9 ve Tusunami(kötüköylü) yü takip et derim bir çok fw yükledim bu iki arkadaşın fwleri favorim, güncelliğine göre birini seçebilirsin.

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi
ßaşka Fikri olan Yok mu ?

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Bende kırmızı 5800 var ama orjinal v52 navi kullanıyorum.v52 den çok farkı yok ama daha güzel bence teması falan

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bence cfw kullanma.telefona yazık.spb shell ile gayet verimli ekranlar alınabilir.sonuç olarak dönüp dolaşıp orjinal fw yükleyecen.ben 3 tane yükledim hiçbiri orjinalden güzel degildir.görsellik olarak güzel ama,sonuç olarak birini mühendisler,birini kullanıcılar yapıyor.illa bi cfw yüklücem dersen,benim denediklerimden blackstar tavsiyemdir.

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi
bence cfw kullanma.telefona yazık.spb shell ile gayet verimli ekranlar alınabilir.sonuç olarak dönüp dolaşıp orjinal fw yükleyecen.ben 3 tane yükledim hiçbiri orjinalden güzel degildir.görsellik olarak güzel ama,sonuç olarak birini mühendisler,birini kullanıcılar yapıyor.illa bi cfw yüklücem dersen,benim denediklerimden blackstar tavsiyemdir.

Dostm yorumun için Teşekkürler .. Ama ßenim favori cfw cim kotukoylu tsunami 1.3 cfw sini yükledim görsel açısı ve hızıyle bni etkiledi.. normal mühendislerin yaptıkları yavaş oluyor bn cfw yanlısıyım aslında bnde öncdn cfw yanlısı değildim çok fazla hatası oluyordu kotukoylu arkadaşm hataları en aza indirgemiş nerdeyse hiç yok gibi bn çok memnunum :D şmdilik :D sonrasını bilemem fw yi yükleyeli 5 gün oldu ama daha fotoğraftaki genel sistem hatası dışında başka bir hataya rastlamadm oda bir kç kere silmeyi deneyince siliniyor çok göze batan bir hata değil bnce..

giray38

giray38

Üye
Dostm yorumun için Teşekkürler .. Ama ßenim favori cfw cim kotukoylu tsunami 1.3 cfw sini yükledim görsel açısı ve hızıyle bni etkiledi.. normal mühendislerin yaptıkları yavaş oluyor bn cfw yanlısıyım aslında bnde öncdn cfw yanlısı değildim çok fazla hatası oluyordu kotukoylu arkadaşm hataları en aza indirgemiş nerdeyse hiç yok gibi bn çok memnunum :D şmdilik :D sonrasını bilemem fw yi yükleyeli 5 gün oldu ama daha fotoğraftaki genel sistem hatası dışında başka bir hataya rastlamadm oda bir kç kere silmeyi deneyince siliniyor çok göze batan bir hata değil bnce..
Tebrik ederm kardesm aramza hosgeldin (;

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi
Tebrik ederm kardesm aramza hosgeldin (;

Dostm Neden ßöyle ßir Yorum Attığını Merak Ettim :D Daha önce ßen nokianın normal fw sini birine karşı savunmştm sana karşımı savnmştm :D cfw den daha iyi fw die :D

c7q7

c7q7

Üye
TrailBlazer öneririm. Sorunsuz, görsel ve hız açısından baya iyi.

• Beğen
Tepkiler: giray38
giray38

giray38

Üye
Dostm Neden ßöyle ßir Yorum Attığını Merak Ettim :D Daha önce ßen nokianın normal fw sini birine karşı savunmştm sana karşımı savnmştm :D cfw den daha iyi fw die :D
Hatırlamıyorum oyle bişey kardeşim (;

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
TrailBlazer öneririm. Sorunsuz, görsel ve hız açısından baya iyi.

bende kesinlikle TrailBlazer şu fw ye bir türlü notlar ı gömemedim :vur her yönüyle süper bi fw bence tek eksiği notlar kaldırılmış :ah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...