S60 v5 Telefonlarında Z Klasörü ve Dosyaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
S60 v5 Telefonlarında Z Klasörü ve Dosyaları
Biliyorsunuz ki Z Klasöründe sistem verileri bulunuyor; şans eseri ESED Mobile ile tararken Z klasörünün içindeki dosyaların adını gördüm. Fakat belli ki Nokia Z klasörüne girmemizi istemiyor. s60 v5 telefonlarda C ve E görünüyor sadece. Z'ye girebilen var mı?

qpel

Üye
z ye girmekte bişey yok ama oraya bişey atamasınız aslında z çok bi işinize yaramaz

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
x plore ile gireceksin kardeş ama bütün sistem dosyalarını görebilmen için telefonun hackli olması gerekir.

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Sağol X-Plore var ama hack gerekiyormuş :hmmm C5-03 hacki için bekliycem...

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
z ye girmek bi işine yaramaz girip dosyaları görürsün ama hiçbir değişiklik yapamassın

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
  • Beğen
Tepkiler: İz[Mir]Kan
mangdaşire

mangdaşire

Üye
ben zye giriyom girmesine de.benim kafama bişi takıldı:bende orjinal fw yüklü,xplore vb.. dosya yöneticilerle girince system,resource vb. dosyalar açılıyor,birtek sys ve private açılmıyor.sizce resource,system dosyalarının açılmaması gerekmezmi?

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Z Klasöründeyim ve her dosyayı bluetooth ile gönderebiliyorum. Bununla elimize birşey geçer mi

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
ben zye giriyom girmesine de.benim kafama bişi takıldı:bende orjinal fw yüklü,xplore vb.. dosya yöneticilerle girince system,resource vb. dosyalar açılıyor,birtek sys ve private açılmıyor.sizce resource,system dosyalarının açılmaması gerekmezmi?

yarım yamalak açar

mangdaşire

mangdaşire

Üye
İz[Mir]Kan;3331668' Alıntı:
yarım yamalak açar
valla tam olarak açıyor.resourceye giriyorum,apps klasörü var,birde python yüklemiştim python 25 klasörü var 3 tane psdk resmi var..:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt