Türkiye 2- Avusturya 0 Maç Sonucu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Türkiye 2- Avusturya 0 Maç Sonucu
EURO 2012 Elemeleri A Grubu'nda Milli Takımımız sahasında Avusturya'yı 2-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Gruptaki son iki karşılaşmada puan çıkartamayan Milli Takımımız, Avusturya'yı yenmeyi başardı. 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri A Grubu maçında Türkiye, Avusturya karşısında ilk yarıyı Arda'nın golüyle 1-0 önde kapadı. Karşılaşmayı oldukça baskılı başlayan milli takım, kanatlardan geliştirilen ataklarla Avusturya kalesine gitmeye çalışırken, ilk net pozisyona 4. dakikada Burak'la girdi. Oyunun kontrolünü sürekli elinde tutan ve rakip yarı sahada topa basmaya gayret eden milliler, Hamit ve Arda ile kaçırılan iki gol fırsatının ardından, 28. dakikada Arda ile golü bulmayı başardı. Sol kanatta kaptırdığı toplarla dikkati çeken Arda, ardından adeta kendisinin yarattığı fırsatta şık bir gole imza atarak, kalitesini bir kez daha ortaya koymayı bildi. Cılız Avusturya ataklarında savunmada hata yapmayan Milli Takım, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.Maça savunmasını kalabalık tutarak başlayan ve hızlı ataklarda Türkiye kalesine gelmeye çalışan Avusturya, ilk yarıda üretken olmayı başaramadı. Bu yarıdaki tek önemli fırsatını Alaba ile kullanamayan konuk ekipte, defans oyuncuları Arda'nın oldukça şık golünü sadece izlemekle yetinince, soyunma odasına yenik durumda gitmekten kurtulamadı. TÜRKİYE: 2 - AVUSTURYA: 0 Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Hakemler: Pavel Kralovec, Miroslav Zlamal, Martin Wilczek (Çek Cumhuriyeti) Türkiye: Volkan, Gökhan, Servet, Serdar, Hakan, Hamit, Selçuk, Nuri, Arda, Mehmet, Burak Avusturya: Macho, Ekrem Dağ, Dragovic, Pogatetz, Fuchs, Alaba, Baumgartlinger, Scharner, Yasin Pehlivan, Harnik, Maierhofer Gol: Dk. 28 Arda, Dk. 78 Gökhan Gönül (Türkiye)

arslansem

arslansem

Üye
Milli takımdan olağanüstü performans beklemek güç.Hiçbir özelliği olmayan vasat bir Avusturya karşısında 50 bin seyircinin önünde bu kadar zorlanmamızı sadece kendimizi sorgulayarak bulabiliriz.Bugün Arda sahada olmasa maç zora girecek belki de maçı kazanamayacağız.Biraz kendimizi yükseklerde görmeyelim gücümüzün farkında olalım artık.Bizim dünyanın her yerinde herkesi yenecek kadromuz falan yok..Ben çok umutsuzum bu finallere de gidemeyeceğiz bence.Hayırlısı...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Maçı izleyemedim ama kazanmamız gerçekten güzel . Umarım bu devamlılığı gösterebiliriz . Tebrikler TÜRKİYEM .

Gelelim ARDA EFENDİ YE ;

Arda turan tam bir ihanet fotoğrafıdır ..! 1 senedir Galatasaray'da maçlara çıkmıyor . Kötü zamanda sakatım diye bahaneyle görev almıyor. Ama milli takımda 90 dakika çatır çatır oynuyor . Nasıl sakatlık bu diye soruyorum ? Milli takımda oynuyor , çünkü orası Avrupa şampiyonası değil mi ? Orası Avrupa'da çok büyük vitrin değil mi ARDA EFENDİ! Sene sonunda transfer olabilmesi için kendini göstereceğin yer değil mi ARDA EFENDİ !

11. sıradaki durumu içler acısı olan Gs'nin lig maçlarında neden oynasın Kİ beyoğlumuz . DEĞİL Mİ ?

Atakan

Atakan

Üye
Bir tane organize atağımız olmayan bir maçı kazanmak güzel. Ama ışık göremedim ben milli takımda. Arda 3-4 kişiyi çalımlayacak da gol atacak ..

arslansem

arslansem

Üye
Maçı izleyemedim ama kazanmamız gerçekten güzel . Umarım bu devamlılığı gösterebiliriz . Tebrikler TÜRKİYEM .

Gelelim ARDA EFENDİ YE ;

Arda turan tam bir ihanet fotoğrafıdır ..! 1 senedir Galatasaray'da maçlara çıkmıyor . Kötü zamanda sakatım diye bahaneyle görev almıyor. Ama milli takımda 90 dakika çatır çatır oynuyor . Nasıl sakatlık bu diye soruyorum ? Milli takımda oynuyor , çünkü orası Avrupa şampiyonası değil mi ? Orası Avrupa'da çok büyük vitrin değil mi ARDA EFENDİ! Sene sonunda transfer olabilmesi için kendini göstereceğin yer değil mi ARDA EFENDİ !

11. sıradaki durumu içler acısı olan Gs'nin lig maçlarında neden oynasın Kİ beyoğlumuz . DEĞİL Mİ ?

:zuhaha: bi insan bu kadar mı nefret eder Arda'dan ya? :d: adam iyi oynadı yine suçlu oldu pes vallaha Ali pes

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
İnkar etmiyorum , ARDA yı sevmeyen biriyim ...
Fakat o yorumu yaparken , kesinlikle tarafsız yaptım . Yazdıklarımın neresine katılmadın Semihcim .? Öğrenmek istiyorum .

MetQ7

MetQ7

Üye
Kadroda genç futbolcular vardı.Bu kadro oturduğunda iyi işler yapıcağımıza inanıyorum.Ama yinede bu takımı rahat yenmemiz gerekiyordu.Nuri neredeyse hiç görünmedi.Böyle bir yetenek nasıl oluyoda takımında coşarken milli takımda oynayamıyor.Mehmet ekiciyide beğendim ben.Bu çocuktada iş var:oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Mehmet kim .
Mehmet Topuz mu ? Maçı izleyemedim de ben . :)

MetQ7

MetQ7

Üye
Mehmet Ekici:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
O kim yahu . Ne zaman futbolcu olmuş ...:hmmm

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Daha dünkü çocuk bu mehmet :ehe

MetQ7

MetQ7

Üye
Bende adını ilk kez geçen yıl duymuştum ama boş bir futbolcu değil izlediğinde görürsün

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Şu haliyle Mehmet Topuz Milli takıma seçilmiyorsa , ortada gerçekten adaletsizlik var demektir .
Kesinlikle Milli Takım da oynamayı hak ediyor ...

Şu Colin Kazım , milli takımda oynuyorsa diyecekte pek fazla birşey yok demektir ... NE DERSİNİZ ?

Atakan

Atakan

Üye
DiaBLoS™;3331703' Alıntı:
Şu haliyle Mehmet Topuz Milli takıma seçilmiyorsa , ortada gerçekten adaletsizlik var demektir .
Kesinlikle Milli Takım da oynamayı hak ediyor ...

Şu Colin Kazım , milli takımda oynuyorsa diyecekte pek fazla birşey yok demektir ... NE DERSİNİZ ?
Alicim Topuz kadrodaydı, 60'tan sonra oyuna da girdi. İlk 11 mi başlasın bir daha ki maça ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt