N8 restart sebebi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zavcu

zavcu

Üye
    Konu Sahibi
N8 restart sebebi
Arkadaşlar böyle bi konu açma sebebim N8 lerde karşılaşılan restart problemi konu hakkında gerçek ve kesin bilgisi olan arkdaşlar yazarlarsa herkes için daha yararlı olur diye düşünüyorum şimdiden bilgi edinmemize katkıda bulunan arkadaşlara teşekkürler ...

ByWorth

ByWorth

Üye
Kimi Kaspersky yükleyince oldu diyo, kimisi montaj hatası, bi vida sıkmamışlar diyo.. =)

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Güç tuşunda çevre dostu kullanım için kurşun, lehim tarzı bir şey kullanılmamış..

zavcu

zavcu

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar herkese teşekkürler bunların hepsini biliyorum zaten virüs programı kullanmıyorum forumdaki konuyu okumuştum zaten o resmi açıklama benim sorunumla alakalı değil o daha çok kapanıp açılmama ile alakalı benim sorunum restart yani kapanıp tekrardan açılma açılmama sorunu yaşamadım bide cihazı alalı 3 ay oldu bu olay 2 günde bir bazen arka arkaya ( ne gariptir navigasyonda işlem yaparken kapanıp açılma yapıyo) cihaz servisede gitti PR 1.1 yüklenip geri göndermişler başkada bişi yapılmamış bazı arkdaşlarda sim karttan yapıyo olabilir diyo simkartımda eski yaklaşık 12 yıllık felan acaba diyorum simkartıda değiştirsemde kontrol etsem servise bidahamı göndersem eski kartlarda sorun yaşayan varmı bu makinada merak ediyorum

musty24

Üye
sim kart olayını bende denedim ama değiştirmeden önce telefonu hatsız denedim biraz..hatsızda da reset attı..sim kartı yine değiştim ama değişen bişey tabiki olmadı :)

muratcan1905

Üye
şu sonsuz döngü olayını bende yaşamıştım.
kasper yükledikten sonra olmuştu ama direk suçlusu o diyemem tetiklemiş olma ihtimali yüksek ancak. ben servise verdiğimde pr 1.1 çıkmamıştı o yüzden 1.1 yükleyip veremediler :)
bende servise vermeden önce günlük kapanıp açılmalar oluyordu sonra bir kaç gün sonrada zaten açıldıktan 5 6 saniye sonra kapancak hale geldi yani kullanılamaz hale geldi. ancak servisten geldiğinden beri bana sormadan hiç kendini kapatıp açma yapmadı.
sim karttan direk kaynaklanacağına ben şahsen inanmıyorum hız konusunda etkileyebilir ancak kapatıp açma yapamaz diye düşünüyorum.
64 kb kullanıyorum gayette stabil çalışıyor.

zavcu

zavcu

Üye
    Konu Sahibi
sim kart olayını bende denedim ama değiştirmeden önce telefonu hatsız denedim biraz..hatsızda da reset attı..sim kartı yine değiştim ama değişen bişey tabiki olmadı :)
peki ne yaptın gönderdinmi servise arkadaşım hatsız bende denedim ama denk gelmedi hatsızda simkart çok eski benim 12 yıl olmuştur rahat o yüzden simkartta sorun yaşayan oldumu diye merak etmiştim çok sağolasın yine servislikiz desene yaa telefonu kullanmadan 2. kez sevise gidecek bide az buz bi süre değil 2 haftadan aşağı yollamıyolar sinir bozucu değil mi :off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt