fati144
Üye
Android uzun sure kullandim(HTC HERO) Benim icin android cok da kullanisli bir sistem degildir.Tabiki bada 2.0 tercihim. Bundan sonra alacagim tel de ya yine bada olur yada ios.Bana gore siralama 1-ios 2-Bada 3-Wp7 4-Android 5-Mecburen Symbian Gozunuzde o kadar buyutmeyin androidi.Symbian kadar olmasada stabillikten uzak,batarya dusmani,pratik kullanimi olmayan bir isletim sistemidir.
Ayrıca android marketi için türkiye desteği yok bildiğim kadarı ile.

arkadaşlar konu aslında tam benlik çünkü iki telim war biri bada dieri android yani htc ve wave şöle sölemek gerekirse wavede bada çok stabil çok hızlı kolay pratik bir illetim sistemi android ise badaya nazaran çok karşık yani herkese hitap etmez die düşünüyorum çok karışık ben ve sizler için kullanımda bir sorun olmaz ama ya dier normal bir kullanıcı için hiç kullanışlı deil badaya gelirsek uygulama ve oyun şiyaketi çok war ama kesinlikle öle deil android de de öle o kadar çok uygulama varki android de ama nerden baksanız %60 ı işe yaramaz şeylerr bada da sanki işe yaramaz şeyler temizlenmiz elenmiş gibi daha rahat bulnuyor ayrıca android markete gelince baktımızda karşımıza hep ucretsiz uygulamalar çıkıyor ama bunların çogu saten ya demo yada işe yaramaz şeyler aynen bada da oldugu gibi işe yarayanlar ucretli dedim gibi uyguluma çok ewet dogru ama bi işe yaramadıktan sona olsa ne olmasa nee benim 2 teli karşılaştırak olsak ikiside işlemcisi ram fln aynı donanım olarak aynı özellikte ama ben wave diorum bide bada 2.0 olursa o zaman tarrışmak bile yanlış olurr ikisininde kullanıcısıyım sonuçta elim htc ye pek gitmiyor wave elimden düşmüyor![]()

bi işletim sistemi. onun kusuru yokmu tabiki var olmazmı, birsürü gereksiz saçma kısıtlamalar. örnek bluetooth......<br />Bada 2.0'a çok umut bağladık beklediğimiz gibi çıkmazsa çok kötü olacak.