Wave'nizde Bada 2.0 mı, Android 2.2.1 mi isresiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

bada 2.0 mı, android 2.2.1 mi?

• Kullanılan toplam oy
    238
fati144

fati144

Üye
    Konu Sahibi
Wave'nizde Bada 2.0 mı, Android 2.2.1 mi isresiniz?
arkadaşlar konu başlığındanda anlaşılacağı gibi son günlerde bazı android portlanmış videolar dönüyor.varsayalım hazirana kadar bu android sürümünü stabil düzgün çalışır vaziyete getirdiler,ne yaparsınız android mi bada 2.0 mı?

aybek1453

Üye
Android uzun sure kullandim(HTC HERO) Benim icin android cok da kullanisli bir sistem degildir.Tabiki bada 2.0 tercihim. Bundan sonra alacagim tel de ya yine bada olur yada ios.Bana gore siralama 1-ios 2-Bada 3-Wp7 4-Android 5-Mecburen Symbian Gozunuzde o kadar buyutmeyin androidi.Symbian kadar olmasada stabillikten uzak,batarya dusmani,pratik kullanimi olmayan bir isletim sistemidir.

kizmayantepe

Üye
Android uzun sure kullandim(HTC HERO) Benim icin android cok da kullanisli bir sistem degildir.Tabiki bada 2.0 tercihim. Bundan sonra alacagim tel de ya yine bada olur yada ios.Bana gore siralama 1-ios 2-Bada 3-Wp7 4-Android 5-Mecburen Symbian Gozunuzde o kadar buyutmeyin androidi.Symbian kadar olmasada stabillikten uzak,batarya dusmani,pratik kullanimi olmayan bir isletim sistemidir.

Ayrıca android marketi için türkiye desteği yok bildiğim kadarı ile.

silver021

silver021

Üye
Android turkiye marketi var suan kullanimda. ama genede bada 2.0 derdim. nedeni ise sistemi çok seri ve net kullanabilioruz. android biraz hantal kaçar badaya göre.

kizmayantepe

Üye
Ayrıca android marketi için türkiye desteği yok bildiğim kadarı ile.

2 hafta önce media markta samsung galaxy s incelemiştim.Tabi sim kart takılmamış durumdaydı.Onda android market görememiştim.SAM diye bir uygulama vardı.Bu uygulama ile çoğu android market uygulaması yüklenebiliyor.Ama android market gibi olmuyor.Eğer dediğiniz gibi android türkiye market varsa ve telefon güzel donanıma sahip ise (mesela gelecek olan galaxy 2 modeli gibi) bir telefonda android iyi olabilir.

metehan66

Üye
Wave ye neden android yükleyeyim ki mantıklı değil.androidli tel isteseydim o işletim sistemini kullanan tel alırdım

• Beğen
Tepkiler: clonexcell, ozturk_bjk, gencscity ve 2 diğerleri
&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
çımmamış ve beta olan bir işletim isstemi üzerinde nebihat yapmak ne kadar doğru bilinmez ama tabiki kendine göre artıları var uygulama android kullanışlılık bada

burakburti

burakburti

Üye
arkadaşlar konu aslında tam benlik çünkü iki telim war biri bada dieri android yani htc ve wave şöle sölemek gerekirse wavede bada çok stabil çok hızlı kolay pratik bir illetim sistemi android ise badaya nazaran çok karşık yani herkese hitap etmez die düşünüyorum çok karışık ben ve sizler için kullanımda bir sorun olmaz ama ya dier normal bir kullanıcı için hiç kullanışlı deil badaya gelirsek uygulama ve oyun şiyaketi çok war ama kesinlikle öle deil android de de öle o kadar çok uygulama varki android de ama nerden baksanız %60 ı işe yaramaz şeylerr bada da sanki işe yaramaz şeyler temizlenmiz elenmiş gibi daha rahat bulnuyor ayrıca android markete gelince baktımızda karşımıza hep ucretsiz uygulamalar çıkıyor ama bunların çogu saten ya demo yada işe yaramaz şeyler aynen bada da oldugu gibi işe yarayanlar ucretli dedim gibi uyguluma çok ewet dogru ama bi işe yaramadıktan sona olsa ne olmasa nee benim 2 teli karşılaştırak olsak ikiside işlemcisi ram fln aynı donanım olarak aynı özellikte ama ben wave diorum bide bada 2.0 olursa o zaman tarrışmak bile yanlış olurr ikisininde kullanıcısıyım sonuçta elim htc ye pek gitmiyor wave elimden düşmüyor :)

• Beğen
Tepkiler: ozturk_bjk

suleymanyuce

Üye
android de tek kıskandığım şu live wallpaper olayı.... bada 2.0 da o olsun gerisini boşver. tabe olursa. demodan anladığım kadarıyla olmayacak gibi gözüküyor ama tam sürüm çıkınca ne olur bilemem.:ehe

fati144

fati144

Üye
    Konu Sahibi
aslında şu 5 özellik olsa badada hiçbişeye değişmem
1- multi tasking (bada 2.0 da gelecekmiş)
2-skype
3-androiddeki gibi chat' li ve kullanışlı bi facebook
4-flash 10.1 (buda bada 2.0 la geliyormuş)
5-skyfire

• Beğen
Tepkiler: schnellmajestic
ares_53

ares_53

Üye
wave de badayı hiçbişeye değişmem arkadaşlar...helede 2.0 gelsin bayaa bi gelişmiş olucak..

hegomania

hegomania

Üye
arkadaşlar konu aslında tam benlik çünkü iki telim war biri bada dieri android yani htc ve wave şöle sölemek gerekirse wavede bada çok stabil çok hızlı kolay pratik bir illetim sistemi android ise badaya nazaran çok karşık yani herkese hitap etmez die düşünüyorum çok karışık ben ve sizler için kullanımda bir sorun olmaz ama ya dier normal bir kullanıcı için hiç kullanışlı deil badaya gelirsek uygulama ve oyun şiyaketi çok war ama kesinlikle öle deil android de de öle o kadar çok uygulama varki android de ama nerden baksanız %60 ı işe yaramaz şeylerr bada da sanki işe yaramaz şeyler temizlenmiz elenmiş gibi daha rahat bulnuyor ayrıca android markete gelince baktımızda karşımıza hep ucretsiz uygulamalar çıkıyor ama bunların çogu saten ya demo yada işe yaramaz şeyler aynen bada da oldugu gibi işe yarayanlar ucretli dedim gibi uyguluma çok ewet dogru ama bi işe yaramadıktan sona olsa ne olmasa nee benim 2 teli karşılaştırak olsak ikiside işlemcisi ram fln aynı donanım olarak aynı özellikte ama ben wave diorum bide bada 2.0 olursa o zaman tarrışmak bile yanlış olurr ikisininde kullanıcısıyım sonuçta elim htc ye pek gitmiyor wave elimden düşmüyor :)

Teşekkürler yorum için. İkisini karşılaştırmak adına güzel bir örnek teşkil edecek..

Android ve bada ikilisini kullanan diğer arkadaşlarda yorumlarını eklerse çok makbule geçer.:oke:

• Beğen
Tepkiler: burakburti

feyloz

Üye
bada çok dandik. samsung badanın üstünde durmayacak. bütün telefonlarına şimdiden android yüklemeye başladı bile. tartışmasız android :oke::oke:

X-7

X-7

Üye
Bada :oke:

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
bence sıralama şudur
ios
bada os
android

• Beğen
Tepkiler: reco66
fati144

fati144

Üye
    Konu Sahibi
şunu anladım sorunsuz işletim sistemi arayan işletm sistemsiz kalır :)
1-Bada

şimdi benim telefonumda aydın hocanın shpli 2. sürüm jvkc1 yüklü şarz süresi azaldı,sürekli çeşitli uygulamalardan atma problemi başladı (bu sorun son sürüm facebook yükledikten sonra başladı) ama 2. deneyişimde açılıyor. ve genel olarak memnun değilim. (burda aydın hocanın cfw sini kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın,belki orjinal jvkc1 de aynıdır.

2-Android

derseniz elimizde bir tablet birde meizu m9 adında bi çin telefonu var. androidde ayrı bir bela, uygulamaların çalışması için ayrı ayrı çözünürlükte ve uyumlulukta çıkması gerekiyor. bizimkilerde birçoğu çalışmıyor maalesef.

3-symbian
symbianın bütün versionlarını kullandım diyebilirim. version 6.0 (7650) dan itibarengenel olarak iyi multi tasking taaaaa 2001 de vardı symbianda uygulama yönünden orta şeker ama işte o bilinen sık sık donmalar, yavaşlık, kasmalar deli ediyor adamı. (symbian benim için çok farklı :)
4-ios

ios u biliyoruz çok stabil uygulama bolluğu akıllara zarar :)bi işletim sistemi. onun kusuru yokmu tabiki var olmazmı, birsürü gereksiz saçma kısıtlamalar. örnek bluetooth......

5-blackberry os

onu çok bilmiyorum nasıl bişey ama uygulama ve kaliteli oyun yomuş sanırım...

6-windows

aslında windowsun elindeki olanaklar bence diğerlerinde yok şöyleki.ben bi ara kısa süreli win mobile 6.5 li bi samsung kullandım inanın symbianın sony eriksson uiq modellerindeki ile nerdeyse aynı. win mobile 7 yi kullanmadım ama sanırım ondada gereksiz birsürü kısıtlama varmış. yani adamlar normal masaüstündfe kullandığımız windosu biraz sadeleştirip stabil ve düzgün çalışır vaziyete getirseler süper birşey çıkabilir ortaya.

• Beğen
Tepkiler: hegomania
silver021

silver021

Üye
Fati çok güzel karsilastirma yapmissin. sorunsuz olan sistem bulmak cok zor. ancak ben win7 bada os 2 ve androidin suanki hali olan 2.3 gingeryla baya saglam bir kaliba oturacaklarindan eminim. elimizdeki donanimlar eskimeden bada os 2 nin cikmasi iyi olur elbetteki. bada suanda 2.0 i cikardim alin size kusursuz herseyiyle oturakli bir sistem veriorum dese samsungun wave serisindeki satişlari patlama yapar.

ssercan

Üye
Bada 2.0'a çok umut bağladık beklediğimiz gibi çıkmazsa çok kötü olacak.

fati144

fati144

Üye
    Konu Sahibi
Bada 2.0'a çok umut bağladık beklediğimiz gibi çıkmazsa çok kötü olacak.
<br />
<br />
bence çok fazla birşey beklemeyin! nedenmi çünkü bada 2.0 geldiğinde rakipler bir adım ilerde olacaktır,o zamanın gereksinimleri farklı olacaktır. bende çok fazla beklentiye içine girmeden merak ediyorum bada 2.0 ı..... facebook geldi ama ne kadar geç, rakipler için artı standartlar değişiyor. Ve son olarak biz insanız hiçbir zaman sonsuz isteklerimiz bitmez. Hayırlı geceler

a.b.d.

Üye
ben ilk defa yorum yapacam sektör bünyesinde biri olarak
bakın android çok dandik bir sistem gerçekten neden derseniz hem dağınık hemde verimsiz tüm bunların yanında kullanışlı değil wm6.5 le siyanban kırması gibi birşey andorid neden yükseldi ücretsiz bir yazılım ve windowsmobile nin boşluğundan faydalandı..bada bence mükemmel akıllı bir sistem sizi hiç yormadan sizin için gerken herşeyi sunuyor
amacınız üzüm mü yemek bağcıyımı dövmek..
bence bada tammanasıyla bir kullanıcı dostu samsungda güzel işler başarıyor dahası cansağlığı

• Beğen
Tepkiler: hegomania

Üst Alt