ama güzel sözleride bütün günün stresini atıyor insanın üstündenömür törpüleri tek kelimeyle![]()

ama güzel sözleride bütün günün stresini atıyor insanın üstünden![]()
Sen mutsuzken derdine ortak olması yok mu helemoralin bozulduğunda insan onlar sayesinde mutlu oluyor ya.. İyi ki varlar
![]()

+1Sen mutsuzken derdine ortak olması yok mu helemoralin bozulduğunda insan onlar sayesinde mutlu oluyor ya.. İyi ki varlar
![]()

öyle de ömür geçmez be abi yaabicim kuzenimden kıskanabilen ultra kıskanç ve mantıksız sorularla ebemi ağlatan bir sevgiliye sahibim ya kız inanmıyor hay allahım ya
Yolda falan yürüyebiliyormusunuz?
Bi ara benim de vardı yolda giderken tanıdık kız selam verir iki saat konusup dururdu. 10 dk den sonra beyin alısıyordu artık onun konusmasına
ama kuzenimle farklı şehirlerdeyiz telefonla konuştum 1 saat kadar bu süre içerisinde paso meşgul telefon ilk bundan kıllandı erkek arkadaş dedim ilk sonra akşam telefonu kurcalarken ismi gördü kuzen dedim inanmadı bu seferde
ya arada da bi triplere girmeleri yokmu.Hiç soluk almadan konusuyorlar ne dediğini anlamıyorsun ağzın acık bakıyorsun.Ama gülmektende ölüyorum o konusmalara
ya arada da bi triplere girmeleri yokmu.Hiç soluk almadan konusuyorlar ne dediğini anlamıyorsun ağzın acık bakıyorsun.Ama gülmektende ölüyorum o konusmalara
![]()

güzel hikayeymisbir çoğunuzdan yaşca büyük olduğumu görüyorum size bir hikaye anlatayımda sorunun cevabını vereyim
adamın biri sahilde yürüyormuş ve alaahattinin lambasını bulmuş neyse lambayı ovalamış ve cin çıkmış içinden dile benden ne dilersin demiş adam düşünmüş ve demiş ki ben uçağa binemiyorum sevgilimde gemiye binemiyor bize havaiye 6 şerit gidiş 6 şerit geliş otoban yap demiş cinde daha mantıklı bir şey iste demiş iyi ozan demiş adam bana kadınları anlayabileceğim bir yetenek ver demiş cin düşünmüş düşünmüş acaba otoban kaç şeritliydi demiş
hikayeden sonucu sen çıkart artık arkadaşım![]()