bunu biliyormuydunuz????(özellikle waven sesini beğenmeyenler ve diğerleri daha iyi diyenler)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mavrick

mavrick

Üye
    Konu Sahibi
bunu biliyormuydunuz????(özellikle waven sesini beğenmeyenler ve diğerleri daha iyi diyenler)
forumdaki bir arkadaş sayesinde rastlantı sonucu araştırdım ve samsungun galaxys de ve wave de dünyanın en iyi ses çipi olan wolfson's wm8994 ü kullandığını okudum biliyormuydunuz???:oke: yani waven sesinde sorun bulanın kulağında sorun vardır:ehe

buda cipin kendi sitesinden

waveciler başından beri bas bas bağardı duyan kim , bu arada wave 2 de varmı yokmu bilmiyorum olmayabilir çünkü gsmarenadaki ses değerleri o yüzden farklı olabilir

• Beğen
Tepkiler: hegomania

silver021

silver021

Üye
Ona ne hacet benim laptoptan iyi ses verdigini video çekimlerinden davullu zurnalari ortamlarda sesi en ince ayrintisina kadar kayit ettigini ztn biliorum. bilmeyen olabilir genede. wave serilerinin mikrofonuna laf edenler oluor ancak kullanmayan bilemez iste. :) süper amoled ekran diğer tüm ceplere fark atior zaten. ekrani büyülüyor özellikle. çogu cep telefonunda baktiginiz zaman ekranin pixelleri sayilir ancak bu öyle deil. alicak arkadaslarinda aklinda sorun kalmasin. tüm videolari sorunsuz çaliştirior. internetten video izlemeyi mümkün kilan sürüyle program var interneti çok hizli 10.2mbps.

mavrick

mavrick

Üye
    Konu Sahibi
Ona ne hacet benim laptoptan iyi ses verdigini video çekimlerinden davullu zurnalari ortamlarda sesi en ince ayrintisina kadar kayit ettigini ztn biliorum. bilmeyen olabilir genede. wave serilerinin mikrofonuna laf edenler oluor ancak kullanmayan bilemez iste. :) süper amoled ekran diğer tüm ceplere fark atior zaten. ekrani büyülüyor özellikle. çogu cep telefonunda baktiginiz zaman ekranin pixelleri sayilir ancak bu öyle deil. alicak arkadaslarinda aklinda sorun kalmasin. tüm videolari sorunsuz çaliştirior. internetten video izlemeyi mümkün kilan sürüyle program var interneti çok hizli 10.2mbps.

birde flash 10.1 gelse 10 numara olcak

hegomania

hegomania

Üye
Bende ipod ta var. Onda da aynı şekilde wolfson chip var. Abartmıyorum, samsungtaki kulağı tam kapatan kulaklıkla müzik-film dinlemek gerçekten muazzam. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt