n8 1.1 güncelleme usb bağlanmıyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
    Konu Sahibi
n8 1.1 güncelleme usb bağlanmıyo
arkdaslar yenı guncellemeden snra usb calısıyordu pc göruyordu..bellı sureden sonra daha pc hıcbırbsekılde tlı görmyo..baska pc denedım gene aynı?bu durumla karsılasan yokmu?kablo takıyorum tle ama hıcbır hareket yok..ne ovı suıt ne mass memeyry :(guncellemeden snra ne olduysa oldu ya..yrdmlarınzı beklıyorum

Anußis

Anußis

Üye
aynı sorun benmde v13de başıma geldi. phoenix ile firmware at 2 gblik firmwareler var onlardan telefonuna uygun olanı at sorun kalmayacak

ByWorth

ByWorth

Üye
aynı sorun benmde v13de başıma geldi. phoenix ile firmware at 2 gblik firmwareler var onlardan telefonuna uygun olanı at sorun kalmayacak
Aynı şekilde bende de vardı ve tekrar yükleme ile düzelmişti.. Ben sadece hafızayı biçimlendirip 2 gb lık dosya olmadan flashlamıştım..

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
    Konu Sahibi
arkdaslar?usb hıc görmuyokı?nasıl flaslıcam

--------------- Ekleme ---------------

kabloyu takıyorum tık yok hıc bıse

Anußis

Anußis

Üye
dead mod ile flashlayacaksın teli kapat tak usbyi ... phoenixte dead phone seçeneğini işaretle sana telefonun acma tuşuna 1 kere bas diyecek hemen bas bırak firmwareyi atmaya başlayack

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
    Konu Sahibi
peki lınk verırımısın programın.yazılımda ıcındemı.

tam aşamaları bana söylermısın ılk defa basıma gelıyo.böle bıse dedıgınız yontemı hıc yapmadım ben.asamalarını ve prgram .yazılımını

dostum
http://www.maxicep.com/modifikasyon...gram-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342731.html programı ındırdım bunumu kullanacam..sonrasında napcam..yazılımı kendımı buluyor tam bılgılendırırmısın..aşamaları

UF NAPCAM BI YRDIM EDIN BANA..PHONEMIX ACTIM ÖLE BIRSEY BULAMADIM?VERDIGIM LINKTEKINI INIDRIDIM..NAVIFRIMLE YAZILIM INDIRMEME GEREK VARMI YOKSA HEPSINI ORDANMI HALLEDIYOZ..phoenixte dead phon SECENEGINI BULAMIYORUM...HANGI VESIYONU YUKELEMELIYIM?SONRADAN ORJINALI YUKELEYEBLIRIMIYIM

2gb lık fw ler var demıssın?navıfrımden mı ındırcem..arkdasım bıu yardımcı olurmusun tl kaldı böle..nıvıfrmden ındırdım 13.16 dedgın sekıl nasıl yukeleyecem?

dostum phonemıxde navıfrımden ındırdıgım yazılımı..c denılen yere kopyaladım klasör halınde.rm.59..dıe..ama programı acıyorum Scan Product ' a tıklayınca hıcbırsey bulmuyor?napcam ben

kımse yokmu

peki lınk verırımısın programın.yazılımda ıcındemı.

tam aşamaları bana söylermısın ılk defa basıma gelıyo.böle bıse dedıgınız yontemı hıc yapmadım ben.asamalarını ve prgram .yazılımını

dostum
http://www.maxicep.com/modifikasyon...gram-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342731.html programı ındırdım bunumu kullanacam..sonrasında napcam..yazılımı kendımı buluyor tam bılgılendırırmısın..aşamaları

UF NAPCAM BI YRDIM EDIN BANA..PHONEMIX ACTIM ÖLE BIRSEY BULAMADIM?VERDIGIM LINKTEKINI INIDRIDIM..NAVIFRIMLE YAZILIM INDIRMEME GEREK VARMI YOKSA HEPSINI ORDANMI HALLEDIYOZ..phoenixte dead phon SECENEGINI BULAMIYORUM...HANGI VESIYONU YUKELEMELIYIM?SONRADAN ORJINALI YUKELEYEBLIRIMIYIM

2gb lık fw ler var demıssın?navıfrımden mı ındırcem..arkdasım bıu yardımcı olurmusun tl kaldı böle..nıvıfrmden ındırdım 13.16 dedgın sekıl nasıl yukeleyecem?

dostum phonemıxde navıfrımden ındırdıgım yazılımı..c denılen yere kopyaladım klasör halınde.rm.59..dıe..ama programı acıyorum Scan Product ' a tıklayınca hıcbırsey bulmuyor?napcam ben

kımse yokmu

kımse yokmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt