beyler yapmayın güncelleme felan neymış bada os 1,2 jvjkc1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
beyler yapmayın güncelleme felan neymış bada os 1,2 jvjkc1
şöyle sorumlarım ortaya cıktı
*aslında bu sorun değil ama hatta güzel birşey telefon hızlanmış laki şarj 8 saatte bitti ya :/
* önceden bazı forumlarda mesela burada maxicepde waveden yorum yapıyordum şimdi yapamıyorum yazıcağım kutucuk donuk oluyor imleç çıkmıyor
*önceden mahkeme kararı ile kapatılmış siteleri giriyordum nasıl giriyorsam şimdi giremiyorum

beyler yardım ediın yaa
bada os 1,0,2 de bunları yapabiliyordum :/

---edit---

haa birde film izlerken
sıcak normal kalite

etkisiz

suleymanyuce

Üye
*aslında bu sorun değil ama hatta güzel birşey telefon hızlanmış laki şarj 8 saatte bitti ya :/
* önceden bazı forumlarda mesela burada maxicepde waveden yorum yapıyordum şimdi yapamıyorum yazıcağım kutucuk donuk oluyor imleç çıkmıyor
*önceden mahkeme kararı ile kapatılmış siteleri giriyordum nasıl giriyorsam şimdi giremiyorum

beyler yardım ediın yaa

kardes sarzim 2 gun rahat gidiyor benim. ayarlar tercihlerden java yi kapatirsan telefondan mesaj yazarsin ayni su an benim yazdigim gibi :) mahkeme karari ile kapatilan sitelere ben 1.0 ve 1.0.2 dede giremiyordum. dns degistitip oyle girnmeyi dene birde. ama kullandigim en iyi fw diyebikirim ben cok begendim bilmiyorum baskalari nasil buldu.

aybek1453

Üye

beyler yardım ediın yaa

*1.02 den 1.2 ye geçtiğimde şarj sürem artmıştı.Sizde azalması ilginç olmuş.
*Maxicepe yorum yazabilmek için tarayıcı ayarları-tercihler kısmında java script işaretini kaldırın.
*Sitelere girme hikayesi DNS ayarlarıyla olur.Hiç uğraşmadım açıkcası.

1.2 ye geçtikten sonra Hafıza kartındaki 'Others' klasörünün içindekileri silmişsinizdir İnşallah.
Daha sonra bunu ;
Pre-Configuration Set İşlemi:

Tuşlara basıp

*#272*ssdd#

kodu girilecek.

ssdd Telefondaki saati belirtir, telefondaki saat 21:32 ise ssdd=2132 dir. Yani saat 21:32 de yazacağınız Pre-Configuration Set kodu : *#272*2132#, saat 11:28 de yazacağınız Pre-Configuration Set kodu : *#272*1128# olacaktır.

Çıkan Listede TUR seçilerek işlem tamamlanacak Cihaz kendini Reboot edip açılacak tüm bilgileriniz gidecektir. Rehberinizin yedeğini bilgisayara almayı unutmayın.

Kies veya ML ile güncelleme yaptığınızda yeni yüklenen CSC tam oturmaz, eski CSC takılı kalır, bu da cihazda problemlere yol açabilir. Bunu önlemek için Pre-Configuration Set işlemi yapılmalıdır.

Bir de kendi fikrimi belirteyim.Aydın Hocanın son FW sini kullanıyorum.Hem Kies son yazılım olarak görüyo,hem de SHP var.SHP nin tadını almış birisi olarak SHP siz FW benim için bir hiç artık.Rehberle ve daha diğer menülerle o kadar güzel entegrasyon var ki süper gerçekten.Tam bir sosyal telefon olmuş.Android bile istemem artık.

programmer2

programmer2

Üye
Evet batarya problemi bendede var. Normalde şarjım daha uzun gidiyordu.1.2 ye geçtikten sonra daha hızlı bitiyor :S

korfare

korfare

Üye
Ben de pek memnunun diyemem. JVKC1 ile bir takım sorunlar oldu. Şarjda bir sorunum yok ama video izlerken renk tonu ayarlaması etkisiz kalmış. Ne ayarlarsan ayarlar fark yok. Ayrıca foto çekimlerinde açık hava görünürlüğü etkisiz kılınmış.

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
yorum yazma işini hallettim abilerim çok sağolun şimdi ise
im'i kullanamıyorum ya :/

aybek1453

Üye
ares_53

ares_53

Üye
bendede kendi kendine tuş kilidi açıp kapatmama sıkıntısı oluyor arada...

suleymanyuce

Üye
bu shp dediginiz sey. menudeki social hub mi

ceycey111

ceycey111

Üye
Maxicep e yorum yapma konusunda internet ayarları/tercihler/javayı çalıştırı Kapat

silver021

silver021

Üye
şarj aslinda bu tüm 1.2 lerin bir sorunu olsa gerek. wave 2 serilerinin durumu nedir bilemiorum ancak daha öncelerden jj9 kullandim sonra pişman oldum cpu kasiyor die orjinal bada 1.0.2 ye döndüm. sonra baktimki bu güncelleme çikmiş. yükledim herhalde bu kez ayni 1.2 faciasiyla karşlaşmam die ümitlenmişken gene cpu kasmaya başladi. arkadaşlar işlemcinizin sürekli hareket halinde olmasi telefonunuzun şarjinin 4 saatte bile bitmesine yetiorki ben bitirebiliyorum :) sorun 1.2 nin kendinde. tekrar 1.0.2 ye dönmekte uygulama sikintisina düsûrücek beni o yüzden bi format atmayi düsünüorum esasen. hard format atmanizi tavsiye ederim csc denen seyinde kaynaklik etme ihtimali var olabilir. ben denedikten sonra sizleride bilgilendiririm.

aybek1453

Üye
bu shp dediginiz sey. menudeki social hub mi

Hayır bu sosyal hub premium.
Face mesaj ve bildirimleri,mailleriniz anında gelir.Kullanışlı bir MSN si vardır.MSN de herzaman online olursunuz ve size gönderilen mesaj anında telefonunuzdadır.
Rehberle de senkronizedir.Mesela MSN de bağlı olanların yanında yeşil bir ışık yanar.

mevlutcan

Üye
valla ben mütemadiyen yorumları takip ettiğim için hala orijinal bada 1.0'dayım:)
şarjım canavar gibi kullansam da 2 gün gidiyor, çok kurcalayacağım vakit bi restart atıp sonra *#8740# girip CP Uart mode'a alıyorum canavar gibi işimi görüp sonra AP uart mode dönüyorum.
gelen olumsuz ve çelişkili yorumlar yerini standarda bıraktığı vakit 1.2 ye geçerim.

wpp_00

Üye
bu mahkeme kararıyla kapanmış sitelere girmek için en uygun dns ayarlarını verebilecek var mı :D
bu arada bende jj9 kullanıyorum telefonu 2.el almıştım aldığımda 1.0.2 jvjk1deydi 1 gün falan gidiyodu en fazla 2 gündü. jj9dada aynıydı. babamda wave2 var o hep 4 gün falan gidiyo dediği için bi benimkinde deneyeyim dedim. 1 gün açıktı telefon oyun oynmaadım ama internete girmiştim gün sonunda %85 falandı :D şaştım kaldım valla. 1.2 ile pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum batarya sağlamsa hertürlü 3 4 gün gider bence.

Kirchhoff

Kirchhoff

Üye
1.2 de internette cok gezince sarj hizli bitiyor, makul bir surede tutunca uzun gidiyor bende. 2 gundur bilgisayarim calismiyor ve internete bol bol girince sarj su gibi gidiyor. Ben bilgisayarda comodo secure dns kullaniyorum. Wave de nereden değiştiriyoruz dns leri.

wpp_00

Üye
bağlantı ayarlarından şebeke bağlantılar diyip kullandığın profile girip gelişmiş ayarlardan statik dns bölümünden ayarlıyosun sanırım.

F1F1

Üye
Bende 1.2 kullanıyorum aynı dert bende de var wifi ile internete girince kapatılmış sitelere giremiyorum dns verdigim zaman sanki modem tanımıyo 1.0.2 bole bi sorun yoktu
dns olayını suan sadece vodafon internet paketinde kullanabiliyorum wifi de olmuyo

erem.qns

erem.qns

Üye
bu surume gectim geceli sarj dayanmiyor.. Cok kotu bi durum satip galaxy almayi dusunuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...