Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşın siyah 5800 ına serviste blue v52 atmışlar
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İz[Mir]Kan
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşın siyah 5800 ına serviste blue v52 atmışlar
Navifrim'den bahsediyorsan eğer gerekli dosyaları indir ve kur siyaha dönüştürebilirsin. Eğer hack'lı bir fw atacaksan Jaf ile Flash atman gerekiyor. Benim bildiğim böyle eğer hatalıysam arkadaşlar düzeltsin.
snuriarslan
Üye
Adam soruyu sorduğuna pişman olacak. Ne navifrimi yaa. Navi diyor.
Navifrim'den bahsediyorsan eğer gerekli dosyaları indir ve kur siyaha dönüştürebilirsin. Eğer hack'lı bir fw atacaksan Jaf ile Flash atman gerekiyor. Benim bildiğim böyle eğer hatalıysam arkadaşlar düzeltsin.
Navifirm ve hack olayını aylar önce aştım dostum.Sistem modifikasyonda editlediğim bir fw ve tam ekran da hd swf anlatımım mevcut.Temiz port üzerine de yaptığım bir c6 mevcut foruma koymasamda.Navifirm i yazmayı öğrenmeden, konuyu düzgün okumadan birşeyler yazmaya çalışmayalım..
navi yüklersin evet.ben yükledim. aynı gün geri döndüm.
fazladan bi özelliği yok. bedava navigasyon falan hertürlü geliyor zaten.
İz[Mir]Kan
Üye
Konu Sahibi
Albayım olaya el koydu ve bizi aydınlattı teşekkürler
pasha14
Üye
İz[Mir]Kan;3324456' Alıntı:
Navifirm ve hack olayını aylar önce aştım dostum.Sistem modifikasyonda editlediğim bir fw ve tam ekran da hd swf anlatımım mevcut.Temiz port üzerine de yaptığım bir c6 mevcut foruma koymasamda.Navifirm i yazmayı öğrenmeden, konuyu düzgün okumadan birşeyler yazmaya çalışmayalım..