Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Seçimi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Thelhefhon
Üye
Konu Sahibi
Telefon Seçimi
İnternette rahatça dolaşa bileceğim(flash ve java script destekleyen),java uygulamalarında sorun yaşamayan,dokunmatik veya qwerty bir telefon arıyorum seçiminde yardımcı olurmusunuz ?
hoss
Üye
bütce ne kadar ?
Kefelon
Üye
samsungun galaxy ailesinde bir telefon al şiddetle öneririm
Thelhefhon
Üye
Konu Sahibi
telefon 300 ila 500 arasında olmalı ...
hoss
Üye
i5510, p503,galaxy mini tam senlik cihazlar ekranlarıda kapasitif 5800 gibi basmatik degil
Kefelon
Üye
hoss a katılıyorum galaxy mini güzel telefondur alabilirsin
61semih
Üye
galaxy mini olabilir
franzliszt
Üye
su yukaridaki modellerin hicbirinde flas yok haberin olsun anca 5800 da takilabilirsin . ikinci el nokia e serilerinede goz at sirf internet icin klavyeli
su yukaridaki modellerin hicbirinde flas yok haberin olsun anca 5800 da takilabilirsin . ikinci el nokia e serilerinede goz at sirf internet icin klavyeli
dokunamatik olmayan e serilerinde internete girmek hiç zevkli değil bizzat denedim
android li modellere skyfire programı yükleyerek cok rahat video izleyebilirsin internetten
5800 369mhz işlemci hızı ve düşük ram oranıyla rakiplerinin çok gerisinde
dokunamatik olmayan e serilerinde internete girmek hiç zevkli değil bizzat denedim
android li modellere skyfire programı yükleyerek cok rahat video izleyebilirsin internetten
5800 369mhz işlemci hızı ve düşük ram oranıyla rakiplerinin çok gerisinde
tabi haklisin kasa kasa izleyebiliyorsun bol loglu sekilde . arti adam klavye istiyor e serisinin zevki degisir sana gore degil benim arkadaslar cok seviyor ozellikler kiz arkadaslarim e72 takiliyorlar ben daha kiz telefonu beklerdim sorunca cok guzel cihaz hakan diyorlar neden acaba manyak gibi internette face takiliyorlar
tabi haklisin kasa kasa izleyebiliyorsun bol loglu sekilde . arti adam klavye istiyor e serisinin zevki degisir sana gore degil benim arkadaslar cok seviyor ozellikler kiz arkadaslarim e72 takiliyorlar ben daha kiz telefonu beklerdim sorunca cok guzel cihaz hakan diyorlar neden acaba manyak gibi internette face takiliyorlar
kızların cogu özentilikten gidip telefon alıyorlar bunu sende cok iyi bilirsin yani bizim gibi arastırma yapmıyorlar tabiki zevk meselesi bana dokunmatik olmayan bir cihazda internete girmek zevk vermiyo
arkadaş klavyeli bir model istiyorsa i5510 modeline de bakabilir hem dokunmatik hemde klavyesi var
ayrıca o kasma olayına katılmıyorum ben böyle bir sorunu yaşamadım çünkü