N8 işlemcisinin yeni gelecek güncelleme ile yükseltilmesi mümkün mü?

Sponsorlu Bağlantılar

erollcelik

erollcelik

Üye
    Konu Sahibi
N8 işlemcisinin yeni gelecek güncelleme ile yükseltilmesi mümkün mü?
N8 işlemcisinin yeni gelecek güncelleme ile yükseltİlmesi mümkün mü?mümkün ise ne kadar olur,mesela 900-1000 mhz olabilir mi?

muratcan1905

Üye
yükseltilir mi yüklseltilmez mi bilmem ama 1000 mhz falan imkansız neredeyse ikiye katlanmasını istiyorsun bu bir güncellemeyle olcak kadar basit olsa tüm firmalar 500 mhz işlemci koyardı bir güncelleme yaparlardı işlemci 1000 mhz olurdu

Anußis

Anußis

Üye
benm bildiğim bu işlemci zaten aşıtrma ile 680mhz olmus yani bende böyle biliyorum ancak hayatta 1 ghz olmaz. sonuçta arm11 tabanlı bir işlemci 800 üstüne cıkamaz

erollcelik

erollcelik

Üye
    Konu Sahibi
benim bildiğim n8 in işlemcisi 800mhz olduğu daha sonra pilden tasarruf etmek için 680 mhz düşürüldüğü şeklinde idi.doğrumudur?

Anußis

Anußis

Üye
valla 2 farklı görüş var bizde bunların yalancısıyız :) ancak 800ü geçemeyeceği kesin bir cevap

dla11

Üye
he yapacaklar 2 ghz olacak:kop::kop:

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Orjinali 800; çok yorulup zarar görmesi için 680e düşürülmüş. Aynı bir arabadaki gibi. Max 140tır ama 120den fazla yapmazsın...
Attırma konusuna gelince; belki 700-720 yapılır; fakat en azından bi 50mhz boş bırakmaları kesindir derim. Zaten gpu da var. Fazlasıyla yetiyor...

intoman

intoman

Üye
gerek yok zaten pilden tasarruf etmesi daha güzel hızı yeterli buglar vs. giderilince hız fazla bile gelebilir .

tuzluca76

tuzluca76

Üye
N8 in zaten grafik yongası ve işlemci birbiryle çok iyi bir performans sunduğu için çok iyi iş çıkartıyorlar ve N8 in benimde bildiğime göre 680 düşürülmüş olması ama bence şu pazarda yükseltilmesine gerek yok ama olursa PR 3.0 gelebilir... Şunu yazmak istiyorum dün kuzenin iphonesinde ve benim n8 de nfs: shifti açtık ve yok artık dedim N8 deki performans 30 fps gibi bir görünüm sağlarken iphone sanki 15-20 fps arasında ıynatıyor gibiydi gerçekten çok ama çok şaşırdım n8 çok akıcı iken iphonedeki kare kare ilerliyordu iphone3G ydi ve fazla program fln yüklü değildi ve uzun süre kullanılmış bir aletti belkide bunda dı ama eğer iphone zman geçtikten sonra böyle oluyorsa ben N8 i performansda tek geçiyorum :D

Uruloki

Uruloki

Üye
şu hız aşırtma olayına açıklık getiriyim normal olarak N8 in işlemcisi 850mhz de çalışıyor ama enerji tasarrufu nedeniyle azaltılmıştır hızı aynı iphone 4 deki gibi yani o da 1ghz de çalışmıyor 750 mhz de çalışıyor yani sonuç olarak bilerek azaltılmış bir şey
şimdi şu hızı artırma olayına gelirsek nokia bunu pr3 de yapmayı planlıyor çünkü onunla birlikte yeni arayüz ve 1ghz işlemcili cihazlar gelicek ondan 720 mhz olabilir yani iphone 3G ye ios 4 yükleyince ne oldu görüldü değil mi ondan dolayı biraz artırcaklar

nonamex

Üye
n8 oyunlarda gpu sayesinde iyi ama düşük işlemcisi yüzünden webde gezinmeyi eziyet haline getiriyor. Ayrıca 15 tane oyunun oldugu klasöre girmek için 10 saniye bekliyorum bu mudur hız ?

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
he yapacaklar 2 ghz olacak:kop::kop:

:kop:

arkadslar mantkli syler dems ama bnce mumkun nasl olur pki .adamlar hafzyi kllanan islemleri dha az kastirarak tkrar kllanma sunmasyla olur bi nevi yukslme olur :ehe:

yaki83

Üye
i8910 un hizi 800 mhz e cikmisti hx adli hacker sayesinde yani n8 1 ghz olabilir ama 1ghz symbian 3 icin cok fazla su haliyle gereksiz

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
n8 oyunlarda gpu sayesinde iyi ama düşük işlemcisi yüzünden webde gezinmeyi eziyet haline getiriyor. Ayrıca 15 tane oyunun oldugu klasöre girmek için 10 saniye bekliyorum bu mudur hız ?

aynen bnde de oyunlar adli klasorumde 15-16 tne oyunum var o klasore 3-4 sanye sora grebliorum hemen grmio bnde de..

filozofurkan

Üye
yapacaklarını sanmıyorum sonra çok ısınıp nokianın elinde patlar :D

kolera87

Üye
açık kaynak kodlu olsaydı n900 gibi yapan bir çıkardı ama nokia belki pr3.0 ile işlemcide düzenleme yapabilir zaten normalde 800mhz oerclock ile 1ghz ye çıkarılabilir ama 1200mah pille günde iki kere şarz etmemiz gerekir

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Oyunlar klasörüne geç girmesinin nedeni ; RAM'i rahatlatmak için oyun resimlerinin falan RAM'de tutulmaması; aynı zamanda oyunun klasör adresi falan. iPhoneda da böyle olabiliyor fazla oyun olunca. Toplam 1GB oyunun oldugu bir klasör açıyorsun o kadar da olsun :oke:

erollcelik

erollcelik

Üye
    Konu Sahibi
ben daha önce 5800 kullandım ama bu nu ilk kez duydum

Üst Alt