Yapılan fwlerde gelen aramalar :((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_reflex_

_reflex_

Üye
    Konu Sahibi
Yapılan fwlerde gelen aramalar :((
FW YAPAN ARKADASLARA CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜRLER EMEKLERİNE SAGLIK. FAKAT HEPSİNDE Bİ SORUNLA KARSILASIYORUM. ARAMA GELDİĞİ ZAMAN TELEFON Bİ KASILIYO . CEVAPLA VE TUSKİLİDİ İKONU KESİK KESİK HAREKET EDİYO . TAM RADIMANA GİRMESİ İÇİN EN AZ 5 6 DEFA CALMASI LAZIM. BUNU FARKEDEN BASKA KİMSE VAR MI ? YOKSA HERKES HAYATINDAN MEMNUN MU :bilmm

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
evet aynen arama gelince kasıyo cihazı

tugrul_27

tugrul_27

Üye
değişik tuş klidi açma renkleri kullanılıyorsa olur bu mesela sarı açma tuşu yeşil cevaplama tuşu gibi ama orjinal kullanılıyorsa herhangi bi sorun yok ben bun durumu farkettiğim için kendi hazırladığım yazılımlarıma her zaman orjinal açma rengini kullanmışımdır

• Beğen
Tepkiler: tayyip34 ve olcay.bozdemir

olcay.bozdemir

Üye
aynen öyle, sadece orjinal dosyaları kullanırsan sorun yaşamazsın ama diğer renkli olanları kullandığın taktirde sorun yaşayabilirsin :D

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
bende de aynı sorun var sürüklerken bir anda kayboluyo

snuriarslan

snuriarslan

Üye
Bende de var aynı sorun. Ama yinede memnunum.
Sonuçta orjinal değiller yani. O kadarınada göz yumuyorum. :ehe

_reflex_

_reflex_

Üye
    Konu Sahibi
değişik tuş klidi açma renkleri kullanılıyorsa olur bu mesela sarı açma tuşu yeşil cevaplama tuşu gibi ama orjinal kullanılıyorsa herhangi bi sorun yok ben bun durumu farkettiğim için kendi hazırladığım yazılımlarıma her zaman orjinal açma rengini kullanmışımdır

TUGRUL KARDEŞ PEKİ ORJİNALİ NE RENK ?:bilmm:bilmm:bilmm

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
kardeşim bi de beni dinle bende biraz c fw modluyorum işte c6 falan . benim gözlemlediğimde şu .cf w ye bir efek uyguluyorsun efek ne kadar boyutubüyük ve görsellik varsa o kadar kasıntı oluyo ben bi cfw modladım bi efek kullandım .acayip bi şey di arama geldiğinde ekran gelince en az 4 sani ye falan kasıyordu.başka bir efek denedim aynı cfw de hiç kasma yapmıyor du .demek istediğim biraz da efek ten kaynaklanıyor bence gözlemlediğime göre .şu da bilginizde olsun yorumu okuyan arkadaşalr .telefona şöyle bi beş altı saat hiç ellemeyin arama geldiğinde ya da işte ortatuşa basıp açmak için sürükleyin yazısı en az bi şöyle 3 veya 4 saniye falan sonra geliyo .:oke:

_reflex_

_reflex_

Üye
    Konu Sahibi
düzeldi :) naviyi orjinalini yükledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...