Opera Mini 6 .jar ve .jad !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Opera Mini 6 .jar ve .jad !!!
Arkadaşlar buyrun size Opera Mini 6. Opera nın s40 telefonlar için TÜRKÇE olarak çıkarmış olduğu en son sürümüdür. Jar ve Jad uzantılı Opera Mini 'ye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ॐOsMaN ve Mehmet

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
teşekkürler

oguzhan_n73

oguzhan_n73

Üye
çok teşekkürler :D

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
çok teşekkürler 11 flash herhalde :D

Demek istediğinizi tam olarak anlamadım ama, opera mobile 11 s60v5 telefonlar için çıkartılmış bir sürümdür. Onu burada paylaşmak istemedim, üstelik Opera Mobile 11 de flash olduğu söyleniyor.Ben kendi telefonuma yükledim ama flash var mı, yokmu deneme fırsatım olmadı..

oguzhan_n73

oguzhan_n73

Üye
kusura bakmayın yanlış yazdım ben sandım bunda flash player 11 desteği var ama yokmuş :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
nokialara flash desteği yok malesef

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kusura bakmayın yanlış yazdım ben sandım bunda flash player 11 desteği var ama yokmuş :)

Tamam o zaman nokia s60v5 lerde sadece flash desteği var ama oyunları açmak için olan flash 10.2 değil, sadece internet sitelerindeki flash içerikleri filan görmeye yarayan flash lite 3.1 var.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
5.1 sevmedim bakalım bu nasıl teşekkürler

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
teşekkürler

m2sah

m2sah

Üye
Teşekkürler bu daha Kullanışlı ve telefonu diğer sürüme göre kasmıyor..

serkan56

serkan56

Üye
açılmıyor telefonda

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
açılmıyor telefonda

arkadaşım senin telefonuna göre olan aşağıda verdiğim dosyadır.Birde bu verdiğim dosyayı dene olmazsa gene sana yardımcı olmayı denerim.

ancasinan

Üye
tesek.

TADAHIKO

TADAHIKO

Üye
Çok kalitesiz bir uygulama. Sayfaları bilgisayar görünümünde görüntülerken Sürekli uygulama hatası veriyor, ve bazen de donuyor (buna kullandığım 3 telefonda da şahit oldum 6300, 3500c, 5130xp) hatta uygulama bazen hiç açılmıyor, yani açılır açılmaz 'uygulama hatası' diyor. Bu durumda sürüm güncelleme gerekiyor. Daha geçende de telefonumdaki uygulamada bütün yer imleri kendi kendine silinmiş. Operayi eşitlemediğime yanıyorum. Açıkçası bu uygulamadan hiç memnun kalmadım. Sayfa görüntülemedeki eksikliklerine rağmen ucweb şimdi bana daha çekici geliyor .

Takipçi Satın Al

Üst Alt