c5-03 ü hackleyen kimse yokmu kaç kişi kullanıyor bu telefonu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SilentOne

SilentOne

Üye
widget güzel bişi yha

'Patron

'Patron

Üye
Bu sistem modifikasyonu bolumune konu açsak c5 03 fw istioruz bole bole ozellıklerde dıye ,yapan arkadaş çıkar herlade ne dıyosunuz?

'Patron

'Patron

Üye
Tamam . sız yazın arkdaslar isteklerınızı ben açarım konuyu. widgetler ,ram , batarya ömrü, yeniden baslat butonu flan ne istiorz? :D

burkan321

burkan321

Üye
evet bende aldığımdan beri hep 5800 ile ilgili paylaşımlar fazlaydı çin sitesi opda dan sertifika aldım 1 günde, artık istediğim uygulamayı telefonda çalıştırabiliyorum.

watercity

watercity

Üye
    Konu Sahibi
evet bende aldığımdan beri hep 5800 ile ilgili paylaşımlar fazlaydı çin sitesi opda dan sertifika aldım 1 günde, artık istediğim uygulamayı telefonda çalıştırabiliyorum.

şimdi dostum sonuçta sen tüm uygulamarı yüklüyosun o şekilde ama ramde alan olmadıgı sürece bi işe yaramaz bizim c5-03 kullanıcıları olarak derdimiz bu telefonada bi hack yapılması ve ramden, telefondan maximum verimi almak yapacak birini arıyoruz işte :)

ziya09

Üye
hadi bakalım heycanla bekliyoruz inşallah bi babayiğit çıkar

burkan321

burkan321

Üye
şimdi dostum sonuçta sen tüm uygulamarı yüklüyosun o şekilde ama ramde alan olmadıgı sürece bi işe yaramaz bizim c5-03 kullanıcıları olarak derdimiz bu telefonada bi hack yapılması ve ramden, telefondan maximum verimi almak yapacak birini arıyoruz işte :)

evet o konuda kesinlikle haklısın ram yetmiyor

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
isteseniz yaparsınız :oke:

askincan

askincan

Üye
Su c5-03 fw yapın c6 gıbı olsun c5-03 5800 daha üstün birkere işlemci olarak c5-03 600mhz 5800 ise 434 mhz :angry::angry: c5-03 fw bekiyoz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt