galaxy s kulanıcıları mesaj yardım

Sponsorlu Bağlantılar

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s kulanıcıları mesaj yardım
Arkadaşlar ben galaxy s2 almayı düşünüyorum,araştırmaktayım.galaxy s olsun s2 olsun videoları izledim ama mesajlar bölümünde ayrıntı göremedim.yani mesajlara girdiklerinde gelen mesajlar vardı ve tıklayınca baloncuklu konuşma açılıyordu videolarda.şimdi sorum şu; mesajlarda giden kutusu,gönderilen,iletim raporları,taslaklar bölümleri var mı? ben çok mesajlaşan birisiyim bu yüzden bu soruyu soruyorum..

şimdiden teşekürederim..

not:android hiç kullanmadım bilgim yok bu yüzden böyle garip bir soru sordum.

akdere3131

Üye
kardeşim mesajlaşmayı çok seviyorsan galaxy s2 ye o kadar para verme galaxy s al tüm özellikler aynı istediğin zaman işletim sisteminide s2 gibi yaparsın ama param var sorun olmaz param diyorsan s2 al hiç düşünme derim ;)

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim mesajlaşmayı çok seviyorsan galaxy s2 ye o kadar para verme galaxy s al tüm özellikler aynı istediğin zaman işletim sisteminide s2 gibi yaparsın ama param var sorun olmaz param diyorsan s2 al hiç düşünme derim ;)

kardeşim durumum çokta iyi değil ama telefon için bir birikim yaptım ve almışken ihtiyaçlarımı karşılayan en iyi telefonu almak istiyorum uzun süre kullanıcam çünkü.durmadan telefon değiştirme gibi lüksümde yok o yüzden böyle çok araştırıyorum.galaxy s ile s2 nin mesajlaşma yönü aynıdır ve s2 henüz çıkmadığı için s i soruyorum ben nasıl diye.alırsam zaten numberpad klasik tuş klavyesi yükleyip kullanıcam ama videolarda baktım mesajlara girince pek ayrıntı yok gibiydi merak ettim o yüzden böyle bir konu açtım kardeş.

akdere3131

Üye
hiç bi fark yok arasında s2 de 1 gb ram var çift çekirdek 1ghz işletim sistemi android 2.3 gingerbread var s de ise 512 mb ram 1 ghz işlemci 2.1 eclair işletim sistemi var hiç bi fark yok şimdi bende galaxy s var ve çok memnunum öneririm yani özellik bakımından da aynı neredeyse

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
Valla Ben galaxy s'in mesajlarından memnunum galaxy s2'nınde mesaj menusu aynı cunkı android 2.3 aynısı paran varsa al s2 yı

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
hiç bi fark yok arasında s2 de 1 gb ram var çift çekirdek 1ghz işletim sistemi android 2.3 gingerbread var s de ise 512 mb ram 1 ghz işlemci 2.1 eclair işletim sistemi var hiç bi fark yok şimdi bende galaxy s var ve çok memnunum öneririm yani özellik bakımından da aynı neredeyse

olurmu aynı kardeş.s2 de 8 mp kamera ve led flash var.super amoled plus ekran var ve usb bağlanabiliyor.s de bunlar yok diye biliyorum ben.bide s2 32 gb dahili hafıza var en yüksek.

--------------- Ekleme ---------------

peki arkadaşlar telefonunuzda hiç (EvenBetter)NumberPad Keyboard uygulamasını kullanıdınız mı?
linki:

kullandıysanız t9 u varmıydı birde kullanışlı mı hızlı yazılıyor mu?

leamer

Üye
Super AMOLED ile Super AMOLED Plus arasında çokta gözle görünür bir fark yok USB balganabiliyor dan kastın ne onuda anlamadım, 32 GB hafıza kartı desteği s dede var.

Mesajlara gelince girdiginde gelen mesaj giden mesaj yok cünkü bir kişinin mesajını acınca baloncuk şeklinde onunda attığı seninde gönderdiğin gözüküyor ve iletim raporlarını açınca baloncugun köşesinde iletilmiş yada iletilmemiş simgesi çıkıyor.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Super AMOLED ile Super AMOLED Plus arasında çokta gözle görünür bir fark yok USB balganabiliyor dan kastın ne onuda anlamadım, 32 GB hafıza kartı desteği s dede var.

Mesajlara gelince girdiginde gelen mesaj giden mesaj yok cünkü bir kişinin mesajını acınca baloncuk şeklinde onunda attığı seninde gönderdiğin gözüküyor ve iletim raporlarını açınca baloncugun köşesinde iletilmiş yada iletilmemiş simgesi çıkıyor.

32 gb kart desteğini kast etmedim ben kendi hafızası 32 ve kartta takarsan 32 lik toplam 64 oluyor :ehe
Super AMOLED ile Super AMOLED Plus arasında gözle görülür fark olmasada fark var yani sonuçtaa..
usb bağlanabiliyordan kastım tıpkı nokia n8 gibi usb belliğinizi telefona bağlabiliyorsunuz örnek video aşağıdadır izleyiniz:kop:

hımm yani ayrı ayrı bölümler yokta direk boluncuklu bölümde tüm bilgiler veriliyor.peki o baloncuklara tıklayınca herhangi birşey oluyor mu? bide taslaklar bölümü nasıl?

leamer

Üye
Uzun mesajlar eger baloncuga sıgmıyorsa mesaja dokundugunda tam halini görebiliyorsun ve ekstaradan işlemleri yapabilicegin menuyu yapabilyorsun (SIM'e kopyala, İlet, Mesajı Kilitle, Mesajları Sil, Mesaj metnini kopyala, Mesaj ayrıntılarını görünüle gibi), Kişiye yazdığın mesajı göndermeden penceresinden çıkarsan otomatikmen yazdığın yazı taslak şeklinde orada kalıyor ve tekrar girdiginde görebiliyorsun ekstaradan bir yere atmıyor metni yazdığın yerde saklıyor.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
şimdi görmediğim için garip geldi biraz karışık geldi.yani yazdığın yerde kalması felan:D mesela önemli saklamak istediğim mesajlarım var başka başka kişilerden gelmiş onları belli bir bölüme aktaramıyor muyum yani?
bununla ilgili bir video yok dimi ben bulamadım çünkü?

leamer

Üye
Hiç mesaj saklama gibi ib alışkanlığım olmadığından dikkat etmedim direk yoldan yoksa bile alternatif mesaj applicationları var onlarla kesin yapılıyordur. Çok karışık değil aslında sadece görmen gerekli.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
bi göremedim samsung galaxy s messaging ya da message diye aratıyorum düzgün bir video çıkmıyor sadece klavye ve o baloncuklu ekran.birinde denk gelse alıp incelicemde henüz denk gelmedi..

Lacoste

Lacoste

Üye
sen hiç merak etme gayet kral her mesajı görebiliyoruz :D
giden gelen gönderilmiş iletim raporları fln hepsi var
hatta raklı sms programları bile var android için değişik özellikler sunuyorlar
Galaxy s2 tabiki çok iyi ve üstün bi cihaz paran ve zamanın varsa galaxy s2 al fakat galaxy s de en az 2 sene kusursuz bi telefon olarak kalıcaktır

Bide galaxy s için de android 2.3 gingerbread çıkmıştır

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
sen hiç merak etme gayet kral her mesajı görebiliyoruz :D
giden gelen gönderilmiş iletim raporları fln hepsi var
hatta raklı sms programları bile var android için değişik özellikler sunuyorlar
Galaxy s2 tabiki çok iyi ve üstün bi cihaz paran ve zamanın varsa galaxy s2 al fakat galaxy s de en az 2 sene kusursuz bi telefon olarak kalıcaktır

Bide galaxy s için de android 2.3 gingerbread çıkmıştır

raklı sms programları ne oluyor?
eğer androidli cihaz alırsam s2 almayı düşünüyorum ama tereddüyüm biraz büyük olması..

leamer

Üye
alışıyorsun zamanla büyüklügüne mesala ben şuan gosms uygulamasını kullanıyorum gayet başarılı. raklı derken yazık hatası herhalde farklı demek istemiş

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
hımm tamam kardeş sağolasın..

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar peki galaxy s ile mesaj yazarken 200 karakteri geçtikten sonra kasmalar meydana geldimi?

Takipçi Satın Al

Üst Alt