Gerçek Çözülemeyen Soru ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
Gerçek Çözülemeyen Soru ??
merhaba öncelikle,

Geçen yatakta yatarken aklıma bir soru geldi ve 1-1.5 saat kadar düşündüm ve beynimin çıkmaza çıktığını gördüm soru şu:

herşeyi Allah yarattı değil mi ?
kendimin dünyadaki canlıların soyut kavramları melek,cin,şeytan herşeyi anlıyorum yaradılışlarını ama.
Allah'ımız nereden gelmiştir ?

konuyu lütfen yanlış anlaayın haşa herkez gibi bizde Allaha inanıyoruz ama kafamdabu bir soru.

qpel

Üye
ihlas suresinin 3. ayetinde yazar bu sorunun cevabı

cihan107

Üye
sana cevabım su : belki seni tatmin emeye bilir ama . rabbimiz hep vardı . insan oglunun aklı almaz okadarını .

Revengeful

Emekli Yönetici
İnsan beyni orada durur işte.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kardes seni de anladim.benimde aklima hep bu soru takilir.en basitinden beyninin oldugunu biliyorsun degil mi?sen kendi beynini hissedersin ama dokunamazsin.iste tanri da oyledir.ancak mucizelerine inanarak onun varligini hissedersin.umarim birazcikta olsa yardimci olabilmisimdir...

gstaco

gstaco

Üye
Tüm dünyadaki insanların beyni toplansa yetmez ;)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
bu konuyu biraz daha düşünürsen aklını yitire bilirsin berkay dikkat et. örnekleri vardır. yaradanın varlığı sual olunmaz

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bu konuyu biraz daha düşünürsen aklını yitire bilirsin berkay dikkat et. örnekleri vardır. yaradanın varlığı sual olunmaz

bende düşünmicem artık kafam çorba oldu ve ağrıyor. ama bunun kur-an'da vb ayetlerde varsa lütfen bilgilendirin

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
bende çok merak ediyorum ve bende düşündüm düşündüm aklıma bi cevap gelmedi...

vic353

vic353

Üye
sakın düşünme bu soruyu kafayı yersin uzay toplansa cevap bulunamaz

'''GecE''

'''GecE''

Üye
hmm.. Bende kaldım bu soruda işte..

gstaco

gstaco

Üye
Evet bazen uyurken aklıma geliyor böyle şeyler ama cvbını bulamıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt