Ovi Sosyal 1.3 update

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Ovi Sosyal 1.3 update
Arkadaşlar ovi sosyal ağların yeni sürümü çıktı. 1.3.189 beta olarak kullanıma sunuldu.
daha fazla bilgi için:

indirmek için:

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
teşekkürler eline sağlık...

blackbird48

blackbird48

Üye
ya bu beta olayı nedir ve tele zarar verirmi

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
blackbird48

blackbird48

Üye
ok yükledim saol

muratcan1905

Üye
ya bu beta olayı nedir ve tele zarar verirmi

beta deneme sürümüdür.
kapalı ve açık betalar vardır bu sanırım açık beta çünkü bizim kullanıcılarda indirebildiğine göre bu açık betadır belli özellikleri düzenlenmiştir hatalar minimum a indirilmeye çalışılmıştır ancak yinede sorunlar devam eder bug raporları kısmına bakarsan hatayla karşılaşan insanları görürsün bubble locktada böyleydi ilk yükleyenler resimleri görememeye başladılar telefonları kararsızlaştı vs. sonraki sürümleri düzeldi ancak
yükleme demiyorum ancak yüklersen sorunlara veya kararsızlıklara hazır ol derim.

mc_mfi

Üye
arkadaşlar icon u gördünüz mü aynı pr3.0 tanıtımın daki gibi acaba gerçekten çıkar mı pr3.0

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar icon u gördünüz mü aynı pr3.0 tanıtımın daki gibi acaba gerçekten çıkar mı pr3.0
ben yükledim sorun yok şuanda ama ikon malesef ki eski ikon yani resimde gösterilen ikon yok

musto63

Üye
sorry please uninstall and reinstall communities yeni yükleme yaptım ama hala böyle bır yazı cıkıyor anlamı sil veya tekrar yükle yardımcı olursanız sevınırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt