Angry Birds Rio Symbian^3 Çıkış Tarihi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
co123

co123

Üye
    Konu Sahibi
Angry Birds Rio Symbian^3 Çıkış Tarihi
Arkadaşlar s 3 telefonlarımıza rio oyunu 8 nisan günü çıkacaktır ovi mağazada

kaynak :

• Beğen
Tepkiler: uMTOku, Cezzbedici3, ThebLue16 ve 1 kişi daha

blackbird48

blackbird48

Üye
süper

muratcan1905

Üye
çok geç

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
abi oyun 3D olsa olmazmı oynadığımız oyuna bak kötülemiyorum güzel ama 2D böyle güzelbi oynu 3D olsa süpeer olmazmı ?

TheORCUN

TheORCUN

Üye
HD işte karıştırma 3. boyutu :D Kuşları üzerimize doğru mu atıcaz ?? :D

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada niye bize geç çıkıyor ? Çok mu şaşaalı bir işletim sistemi bizimki ? Ne kadar zormuş S^3'e oyun yazmak ?

• Beğen
Tepkiler: Anußis, ThebLue16 ve apobaba1234
Anußis

Anußis

Üye
angry birds 1.2/1.4.2/1.4.3 hepsini oynadım süperdi şimdi sırada bu var valla n8e göre bence en iyi oyunlardan birisi bu

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
şimdi ben anlamadım bizim kuşlar mavi papağanlarla işbirliği yapacak bu beyaz kötü papağanda domuzlarlamı ? :D

bide şuan symbian için olan tüm angry birds versiyonlarını bölüm isimleriyle birlikte yazabilecek olan varmı?

st.andersonmudur nedir o da var şu an ovi de o yenimi çıktı yoksa bayadır vardıda bize yenimi geldi?

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye

Bu arada niye bize geç çıkıyor ? Çok mu şaşaalı bir işletim sistemi bizimki ? Ne kadar zormuş S^3'e oyun yazmak ?
Hızı nı yüksekliğini ayarlasak fırlatsak ve kuşun gözünden grsem yana
NfS shift teki gibi kemerayı kişi ayarlasın isteyen 2 isteyen 3 boyutlu oynasın .

Anußis

Anußis

Üye

dur hele ya daha badaya angry birds in hiç bir sürümü cıkmadı hiç deglse s3de 4 farklı sürümü mevcut :D

TheORCUN

TheORCUN

Üye
dur hele ya daha badaya angry birds in hiç bir sürümü cıkmadı hiç deglse s3de 4 farklı sürümü mevcut :D

Yaa bırak Android gibi Spyware işletim sistemine bu kadar önem veriyorlar. Gameloft a bak. Bize 2011'de çıkardığı oyun sayısı 2 mi 3 mü ne...

co123

co123

Üye
    Konu Sahibi
Adamlar adam gibi gelir elde etmiyorlarki bizden hep korsan hep korsan :D

muratcan1905

Üye
Adamlar adam gibi gelir elde etmiyorlarki bizden hep korsan hep korsan :D

bununla alakası yok dostum neden dersen hemen hemen şu sıralar her oyun ilk android e ya da ios a çıkıyor sonra eğer keyifleri gelirse bize çıkartıyorlar.
örneğin angry birds rio androide çıktı ve ilk 24 bedava olarak satıldı sonrada 1 dolar olarak satılıyor.
sadece 24 saatliğine ama dersen bence 24 saat çok uzun bir süre tamı tamına 1 gün yani bu sürede indirecek adam zaten indirir. konu paradan çok popülerlik bence s^3 ü adam gibi geliştirmiyorlar.
örneğin android 1.6 1.8 2.1 2.2 2.3 sonra honeycomb 3 sürekli geliştiriyorlar ama s^3 e arada bir güncelleme çıkıyor oda bir şey getirmiyor örneğin pr 1.1 ne yaptı yatay arama ekranı zaten tek eksiğimizde buydu sanki 1.2 ne yaptı hiç bir şey yani s^3 adam gibi geliştirilse bence bize de daha çok önem verirler neredeyse tüm oyunlar diğer sistemlerden bize çevriliyor hiç böyle popüler oyunlardan ilk bize çıkıpta başka platformlara çevrildiğini duymadım son zamanlarda.

co123

co123

Üye
    Konu Sahibi
bununla alakası yok dostum neden dersen hemen hemen şu sıralar her oyun ilk android e ya da ios a çıkıyor sonra eğer keyifleri gelirse bize çıkartıyorlar.
örneğin angry birds rio androide çıktı ve ilk 24 bedava olarak satıldı sonrada 1 dolar olarak satılıyor.
sadece 24 saatliğine ama dersen bence 24 saat çok uzun bir süre tamı tamına 1 gün yani bu sürede indirecek adam zaten indirir. konu paradan çok popülerlik bence s^3 ü adam gibi geliştirmiyorlar.
örneğin android 1.6 1.8 2.1 2.2 2.3 sonra honeycomb 3 sürekli geliştiriyorlar ama s^3 e arada bir güncelleme çıkıyor oda bir şey getirmiyor örneğin pr 1.1 ne yaptı yatay arama ekranı zaten tek eksiğimizde buydu sanki 1.2 ne yaptı hiç bir şey yani s^3 adam gibi geliştirilse bence bize de daha çok önem verirler neredeyse tüm oyunlar diğer sistemlerden bize çevriliyor hiç böyle popüler oyunlardan ilk bize çıkıpta başka platformlara çevrildiğini duymadım son zamanlarda.

tamamen haklısın kardeşim ya nokia el atmadıkça bu duruma hep böyle gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt