Ücretsiz tema oluşturma sitesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kanuni262

Üye
    Konu Sahibi
Ücretsiz tema oluşturma sitesi
Arkadaşlar bu siteyi buldum. Emek verirsem çok güzel temalar yapabilirim ama neticede telefondan çalıştırabileceğimiz bir sitemidir? Deneyen bilen varmı?

'Patron

'Patron

Üye
bu siteden eski telime cok tema indirdm ama hic tema yapmadm.tawsiye ederim =)

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
sonuçta bir flash destekli site. Yani bana göre açmaz. Pc bile açarken kasıyo :d:

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
hayır çok iyi bi site ben bisürü tema yaptım burdan çok güzel oluyor

'Patron

'Patron

Üye
[sıze=2]hayır çok iyi bi site ben bisürü tema yaptım burdan çok güzel oluyor[/sıze]

[sıze=3]uyelik kolaymı ve tema yapmak nasıl zormu simgeleri falan nerden buluyoruz?[/sıze]

rudboys

Üye
ben yapmıştım harikaydı...

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
[sıze=3]uyelik kolaymı ve tema yapmak nasıl zormu simgeleri falan nerden buluyoruz?[/sıze]

çok kolay sen zaten gşr herşeyi anlıcaksın bi tane 360 640 resim bul arkaplana koycak gerisi tamamen orda var simgeler renkler falan hepsini siteden yapıyosun gayet güzel çalışmalarım var benim :oke:

'Patron

'Patron

Üye
çok kolay sen zaten gşr herşeyi anlıcaksın bi tane 360 640 resim bul arkaplana koycak gerisi tamamen orda var simgeler renkler falan hepsini siteden yapıyosun gayet güzel çalışmalarım var benim :oke:

Tmamdır tesekkr denicem :)

boyabatlım

boyabatlım

Üye
Theme DIY diye bi program var (sitede aratırsan bulabilirsin). Bu program sayesinde cep telefonunda tema hazırlayabilirsin.

abbasonline

Üye
nerde bu site

mardinlee

Üye
sitede iyi güzelde nokia listesinde c3 modeli yok kullandığım cihazda c3 nasıl tema yapacam şimdi ??

anılbaran

anılbaran

Üye
tee ben 6630 tema yapıyodum bend eyapıyom arada ama cok ugrastıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt