Telefonum Bozuldu Bi El Atıverin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakacoo

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum Bozuldu Bi El Atıverin
arkadaşlar 512 lik hafıza kartımı çıkarttım 3230 cep telefonuma format çektim telefon açıldıktan sonra hafıza kartımı telefonum görmüyor. menüye bile girmiyor ancak kartı çıkarttığım zaman telefonu yeniden açtığımda yani kartsız menüye giriyor ne yapabilirim acil yardım

madhead

madhead

Üye
bi card reader la kartına format at..bide öyle dene..

cenkozgen

cenkozgen

Üye
hafıza kartına card readerle yada her hangi bi telde format at. sonra kendi teline tak. ya direk calışacak yada hafıza kartı bozuk uyarısı verecektir. bozuk uyarısı verirse kendi telinde bi daha format at..

gknky

gknky

Üye
bence tekrar format al komple . ... .
aç kapa bide

Shadowman07

Shadowman07

Üye
card readla format cihaza tak bide cihazda format at okuması lazım..

ufkabakanlar

Üye
slm arkadaşlar ya 6680 telefonum var dusa girdiğimde o da banyodaydı sanırım ortamın nemli durmu teli de etkilemişl olcak ki ekranda önce renkler karıştı duştan çıkınca sonra da kapandı şimdi açılıo ama ekran gelmeden kapanıyo yardımm lütfen...:(

keremerson

keremerson

Üye
hafıza kartına card readerle yada her hangi bi telde format at. sonra kendi teline tak. ya direk calışacak yada hafıza kartı bozuk uyarısı verecektir. bozuk uyarısı verirse kendi telinde bi daha format at..

ewet bencede dostum..

keremerson

keremerson

Üye
slm arkadaşlar ya 6680 telefonum var dusa girdiğimde o da banyodaydı sanırım ortamın nemli durmu teli de etkilemişl olcak ki ekranda önce renkler karıştı duştan çıkınca sonra da kapandı şimdi açılıo ama ekran gelmeden kapanıyo yardımm lütfen...:(

dostum senin sorunun programsal bişey olmadığı için pek yardımcı olamayız yani kusra bakma.. senin derdinin çaresi en yakın bi telefon tamircisi sanırım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt