o ne ya.nerden bakıcam kiAalim senin versiyon Kac ?
KAsılma mı oluyor?!!? Tabiki bazı oyun ve programlarda 3Gs'e ve 4'e göre yavaş kalması normal. Ama normal kullanımda -ki normal derken 3 tane navigasyon, cydiadan sistemi geliştirici eklentiler, installoustan çeşitli programlar kurulu haldeyken bile- kasılma olmuyordu bende.. Bir tek navigasyonlardan iGo çok fazla kastırıyordu 3G'de, hele navigasyon sırasında telefon gelirse kendine gelemiyordu telefon, onun yerine NDrive veya TomTom kullanılabiliyor çok rahat bir şekilde. Ama kastınız oyunlar ise ve grafikleri kaliteli oyunları oynamak istiyorsanız "evet kasılabilir".Eğer iPhone alacaksanız 3G almayın çünkü çok kasılma oluyor.Bira daha para ekleyip 3GS veya 4G alın.iPhone 3G'de yön bulma özelliği de yok.



Demek bana gelen navigasyon verileri uydudan değil de gaipten falan geliyordu ozaman

zuhahahaiphone 4g daha cikmadi ipod 4g var iphone 4 de var ama 3.5g

KAsılma mı oluyor?!!? Tabiki bazı oyun ve programlarda 3Gs'e ve 4'e göre yavaş kalması normal. Ama normal kullanımda -ki normal derken 3 tane navigasyon, cydiadan sistemi geliştirici eklentiler, installoustan çeşitli programlar kurulu haldeyken bile- kasılma olmuyordu bende.. Bir tek navigasyonlardan iGo çok fazla kastırıyordu 3G'de, hele navigasyon sırasında telefon gelirse kendine gelemiyordu telefon, onun yerine NDrive veya TomTom kullanılabiliyor çok rahat bir şekilde. Ama kastınız oyunlar ise ve grafikleri kaliteli oyunları oynamak istiyorsanız "evet kasılabilir".
iPhone3G'de Yön bulma özelliği Mİ YOK ?!!?!?!Demek bana gelen navigasyon verileri uydudan değil de gaipten falan geliyordu ozaman
Alıp almamak fiyatına bakar bence, şu zamanda sıfırını almak(bulunur mu onu da bilmiyorum) mantıksız zaten,tabiadamın birisi 400 tl'ye iPhone3G satarsa telefonun durumuna göre alabilirim de...Tutup 800 tl isterse almam tabiki. Şartlara bakar.
Aalim senin versiyon Kac ?
paket açıyor adam sırf satacak 10a yakın cihaz diye
