iPhone Alacaksınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aalimm

Üye
    Konu Sahibi
iPhone Alacaksınız
Eğer iPhone alacaksanız 3G almayın çünkü çok kasılma oluyor.Bira daha para ekleyip 3GS veya 4G alın.iPhone 3G'de yön bulma özelliği de yok.

buketcik

buketcik

Üye
olanlar ne yapsın.onada bir çözüm bulurmusun.
bişeydaha soracağım.
kasma derken ne konuda.yani programmı kasıyor donuyor felan.pek anlamam ama

Revengeful

Emekli Yönetici
3G i belli bir versiyona kadar yukseltebilirsin ayrıca. O yuzden her program ve oyun çalışmaz.

buketcik

buketcik

Üye
oyunla pek işim olmuyor zaten.
hımmm önemsizmiş ozaman.:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Aalim senin versiyon Kac ?

Revengeful

Emekli Yönetici
Aalimm e dedim :D

Ayarlar > genel > hakkında ya giriyorsun. Sürüm yazıyor orada

maktama

maktama

Üye
Eğer iPhone alacaksanız 3G almayın çünkü çok kasılma oluyor.Bira daha para ekleyip 3GS veya 4G alın.iPhone 3G'de yön bulma özelliği de yok.
KAsılma mı oluyor?!!? Tabiki bazı oyun ve programlarda 3Gs'e ve 4'e göre yavaş kalması normal. Ama normal kullanımda -ki normal derken 3 tane navigasyon, cydiadan sistemi geliştirici eklentiler, installoustan çeşitli programlar kurulu haldeyken bile- kasılma olmuyordu bende.. Bir tek navigasyonlardan iGo çok fazla kastırıyordu 3G'de, hele navigasyon sırasında telefon gelirse kendine gelemiyordu telefon, onun yerine NDrive veya TomTom kullanılabiliyor çok rahat bir şekilde. Ama kastınız oyunlar ise ve grafikleri kaliteli oyunları oynamak istiyorsanız "evet kasılabilir".

iPhone3G'de Yön bulma özelliği Mİ YOK ?!!?!?! :d::d::kop::kop: Demek bana gelen navigasyon verileri uydudan değil de gaipten falan geliyordu ozaman:aha::ehe

Alıp almamak fiyatına bakar bence, şu zamanda sıfırını almak(bulunur mu onu da bilmiyorum) mantıksız zaten,tabiadamın birisi 400 tl'ye iPhone3G satarsa telefonun durumuna göre alabilirim de...Tutup 800 tl isterse almam tabiki. Şartlara bakar.

Sandrake

Sandrake

Üye
Teşekkürler bilgi için Sağol

futbol123

futbol123

Üye
4.2 yüklüdür tabi kasar.. son versionu 3.1.1 dir her oyunuda açar ben kullandım otelefonu yön bulma özelliğide var sen bulamıyorsundur. Gps i var harika bir telefon

Uruloki

Uruloki

Üye
3GS in cpu su kaç mhz buraya soruyom ama bir söylerseniz tabi ram ve gpu özelliklerinide yazarsanız iyi olur

Revengeful

Emekli Yönetici
iPhone 3G S’te 256 MB RAM ve 600 MHz’lik işlemci bulunuyor.

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
Sen Bu Olayı Yeni Mi Çakıyorsun ?

guvenkaya

guvenkaya

Üye
iphone 4g daha cikmadi ipod 4g var iphone 4 de var ama 3.5g

buketcik

buketcik

Üye
:hmmm

aalimm

Üye
    Konu Sahibi
KAsılma mı oluyor?!!? Tabiki bazı oyun ve programlarda 3Gs'e ve 4'e göre yavaş kalması normal. Ama normal kullanımda -ki normal derken 3 tane navigasyon, cydiadan sistemi geliştirici eklentiler, installoustan çeşitli programlar kurulu haldeyken bile- kasılma olmuyordu bende.. Bir tek navigasyonlardan iGo çok fazla kastırıyordu 3G'de, hele navigasyon sırasında telefon gelirse kendine gelemiyordu telefon, onun yerine NDrive veya TomTom kullanılabiliyor çok rahat bir şekilde. Ama kastınız oyunlar ise ve grafikleri kaliteli oyunları oynamak istiyorsanız "evet kasılabilir".

iPhone3G'de Yön bulma özelliği Mİ YOK ?!!?!?! :d::d::kop::kop: Demek bana gelen navigasyon verileri uydudan değil de gaipten falan geliyordu ozaman:aha::ehe

Alıp almamak fiyatına bakar bence, şu zamanda sıfırını almak(bulunur mu onu da bilmiyorum) mantıksız zaten,tabiadamın birisi 400 tl'ye iPhone3G satarsa telefonun durumuna göre alabilirim de...Tutup 800 tl isterse almam tabiki. Şartlara bakar.

Yön bulma derken pusula özelliğini kastetmiştim.

----------Eklendi @ 13:07:19 ---------- Yazıldı @ 13:05:37 ----------

Aalim senin versiyon Kac ?

Versiyonum 4.2.1

ricardo45

ricardo45

Üye
belki bi sorun olmuş olabilir.ama tabii ki en az 3gs almak lazım.ben amerikadan ip4 alıyorum.ayda neredeyse 10a yakın makina getirtiyoruz ben olayım başkası olsun farketmiyor giden alıyor ve aldığımız yer sabit çünkü adamlarla o yüzden alışveriş yapıyoruz,versiyonu illa 4.02 olacak.adam bize buluyor biz de eşe dosta yardıcı olmuş oluyoruz hem de adam sayemizde iyi satış yapıyor:)paket açıyor adam sırf satacak 10a yakın cihaz diye:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt