Forumda sorulara cevap verilmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By_SessizZ

Üye
    Konu Sahibi
Forumda sorulara cevap verilmiyor
merhaba arkadaşlar googlede telefonlarla ilgili bişey arattığım zaman sık sık bu siteye yönleniyorum ama girdiğim konuların neredeyse hepsi cevapsız kalmış sorular 1 tane bile cevap verilene bile raslamadım sorun neyde,kimde bilmiyorum ama şahsen benim çok canımı sıkmaya başladı bu durum

akif1001

akif1001

Üye
kardeşim şöyle bir durum çıkıyor .
senın bulamadıgın bir oyunu yada uygulamayı başka birinden bulmasını beklemek hata olur .( yada bulunur ama daha çıkmamamıştır )
veya tema ısmı veriliyor madem oyleyse sende bana bırtane bul ismını veririm sana ( isimle aramak samanlıkta igne armaaya benzıyor )
bazı konularda 0 cevap dimi o ve bakma sayısı atıyorum 50 kez inan o bakanlardan 25 tanesi bulmak için bakar ama bulamaz .
senın telin mi bozuldu kardeşim telefoncu var git yaptır adama burda nasıl sana yapsın akıl var mantık var :)
canını sıkılmasına gerek yok yanı :)

Ozan

Ozan

Admin
Oldukça fazla cevap görebilmekteyiz aslında, cevapsız bırakılan soruları site geneline mal etmek yanlış olur.

By_SessizZ

Üye
    Konu Sahibi
Oldukça fazla cevap görebilmekteyiz aslında, cevapsız bırakılan soruları site geneline mal etmek yanlış olur.

adminim haklısın fakat hep bana denk geliyo galiba daha bugün iphoneların uluslararası garantisini araştırıyordum bu siteye girdim biri sormuş türkiyede geçiyormu uluslararası garanti diye o bile cevapsız kalmış. Birçok defa denk geldi o anki sinirle konu açtım kusura bakmayın.

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
adminim haklısın fakat hep bana denk geliyo galiba daha bugün iphoneların uluslararası garantisini araştırıyordum bu siteye girdim biri sormuş türkiyede geçiyormu uluslararası garanti diye o bile cevapsız kalmış. Birçok defa denk geldi o anki sinirle konu açtım kusura bakmayın.

soruları doğru,kısa ve öz bi şekilde sormalısın.. 3 kelimelik bi sorunu gide 7-9 kelimeyle anlatırsan tabi cevap alamazsın.. Diğer bir üye senin bulamadığını başkası nasıl bulsun demiş doğru demiş onada katılyorum..

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
aslında sitede çokk.. soru yardım soru yardım diye konular açılmış hepside bir birine benziyor. aslında benzer konular içinde sormuş oldukları soruların cevabı hali hazırda biraz araştırıp baksalar ilgili konuları inceleseler pek cevapsız soru kalmazdı. öyle duruma geldiki konu açmaktan, yorum yapmaktan çok neredeyse sorular ve yardımlar kaplamış. ancak yetişiyoruz. elbetteki gördükçe cevaplarız.

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
aslında sitede çokk.. soru yardım soru yardım diye konular açılmış hepside bir birine benziyor. aslında benzer konular içinde sormuş oldukları soruların cevabı hali hazırda biraz araştırıp baksalar ilgili konuları inceleseler pek cevapsız soru kalmazdı. öyle duruma geldiki konu açmaktan, yorum yapmaktan çok neredeyse sorular ve yardımlar kaplamış. ancak yetişiyoruz. elbetteki gördükçe cevaplarız.

sana katılyorum.. konu açarken bile benzer konuların başlığı geliyor.. zahmet edip bi baksalar hem forumda konu kirliliği olmaz hemde en kısa sürede sorunun cevabını almış olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt