Nokia 5800 V52.0.101.502.0 Çıktı !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 V52.0.101.502.0 Çıktı !!!
Navifirm den Baktım Böyle Bir Yazılım Mevcut Galiba Ovimaps Son Sürüm ve Müzik Çalar 15.2 Güncellemesi Gelmiş Uygulamalar Güncellenmiş Mükkemmel Stabilite Gelmiş Şu Anda Türkçe Dil Yok Ona Göre

Daha Uzun Batarya
Rotasyonda Gelişmiş Hızlanma
Mükkemmel Stabilite

Şimdilik Bunlar Söyleniyor

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Rotasyonda Gelişmiş Hızlanma
Mükkemmel Stabilite

Bu ikisi ne demek oluyor?

bthn_997

bthn_997

Üye
mükemmel stabilite bence telefondaki kararlılık artışı fakat diğerini anlamadım :d:

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
ben ovi ile baktım ama telefon görmedi

• Beğen
Tepkiler: general-84
CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
indir upload et bizde indirip kuralım :oke:

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
şuan sadece italyan dili varmış

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
olsun bana indirebilirmisiniz bende nafirm kurulu deilde indirip upload ederseniz çok güzel olur bekliyorum

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Evet Navifirm'de ben de gördüm doğruluyorum arkadaşı fakat şu an sadece İtalyanca var. Eğer ki dil ile ilgili bir güncelleme değilse en fazla 3 güne kadar Türkiye için de çıkar.

receph

receph

Üye
ne alaka acaba bu güncelleme

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
Nokia 5800 V52.0.101.502.0 bu dediğiniz sürüm cwf mi yoksa orjinal nokia sürümümü anlamadım? :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

Evet Navifirm'de ben de gördüm doğruluyorum arkadaşı fakat şu an sadece İtalyanca var. Eğer ki dil ile ilgili bir güncelleme değilse en fazla 3 güne kadar Türkiye için de çıkar.
bence dil ile güncelleme için sürüm kodunu değiştirmezler diye düşünüyorum ama....... (Olabilirde) :allalla: :hmmm bu nokia kafa karıştırıcı değil mi ? :vur

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
****** zaten 52. 0.7 sürüm var
52.0.1.1 surumu napim ****

kardeşim Nokia 5800 V52.0.101.502.0 bizim şuan kullandığımız Nokia 5800 V52.0.007 :oke: yani anlıcan 007 mi büyük yoksa 101 mi büyük biraz düşünürek konuşalım :oke: biri indirip upload edebilirmi?:megafon::bigstar: Arkadaşlar şimdi programı indirip baktım evet görünüyor hatta 52.0.7 den önce görünüyo ama 52.0.101 daha büyük nasıl oluyo anlamadım bide c0r dosyası yok nasıl bulca o dosyayı?

tmm yaptım arkadaşlar v52.0.101.502 sürümlü fw yi yükledim bizim eski 5800 v52 siyle aynı sadece bölge farkı var bide biraz daha hızlı :oke: tmm konu kapansın normal v52 dir arkadaşlar yalan olmadığı için arkadaşa teşekkür ederim :oke:

JayJayyy

Üye
sürüm nosundan belli zaten pek bi değişiklik olmadığı:d:

bthn_997

bthn_997

Üye
şu "rotasyonda hızlanma" ilgimi çekti valla geçişler hızlı olsa fena olmaz :d:

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
arkadaşlar baya bi hızlanmış sürüm çıkış tarihi:24-02-2011 güncelleştirme:11-03-2011 arkadaşlar lütfen yardım edin geri dönemiyom !!!!

C güncelleme uzay 72.8 Mb sonra
Daha akışkan
Çok daha duyarlı dokunmatik
sağdaki menüde simgeler hemen açık
henüz test edilmedi RDS
Rotasyon ve Geliştirilmiş ekran
pil belirgin düzelme

Davulbaz

Davulbaz

Üye
navifirmde görünüyor şuan

mitzuka17

Üye
arkadaşlar yazılım güncellemede görünmüyor :S:S:S:S

uyuss_Sehzade

Üye
arkadaşlar ben italyanın nokia sitesine baktım ne tur yenılıkler ıyleştirmeler gelmiş diye ama italyanın kendi sitesinde v51 gösterıyo halen anlamadım yanii..ama v50 ile 51 arasında buyuk fark yok dedinis kucuk bi iyleştirme dediniz ama arasında azda olsa guzel bi fark vardı gözle gorulur derecede o yuzden v52.0.007 ile v52.0.101 arasındada eminim gözle gorulur yenılıkler olucaktır..3 gun icinde deill 10 15 gun icersinde anca cıkar...nokia guncelleme cıkarmaya devam edicektir..grşz..

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Ben göremedim navifirm de ve yükleyen var mı?

pcwolf

pcwolf

Üye
Şimdi haritaların yeni sürümü çıkmış tabi entegre-c6 cfwde- olduğu için yüklenmiyor...

Üst Alt