Android Market sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

HotBiber

Üye
    Konu Sahibi
Android Market sorunu!
Öncelikle herkese merhabalar.Yaklaşık 1 hafta önce Galaxy Ace sahibi oldum.Fakat bu Android Market işini tam olarka anlıyamadım.S-Android bölümüne girdim çok uygulama var dedikleri markette çok az uygulama vardı.Geneldede hep ücretli uygulamalar.Bir tek Angry Bird'ü indirdim.Slide-me'ye girdim ordada var işte uygulamada NFS Shift falan yazmışlar internette ya bu uygulamaları nerden bulacağım ben yardımcı olabilir misiniz?

AbkhaziA

AbkhaziA

Üye
Biri cevap verseymiş iyi olurmuş aslında :) Ben applanet gibi bişi yükledim o da sorunlu biraz.Aynı simbyandaki gibi tek tek sitelerden buluyorum bilgisayara indiriyorum sonra telefona atıyorum.Root denen bir olaydan bahsediyorlar onu da araştırmadım hiç.Bir sene piyasadan uzak kalınca bunlar normal artık :)

HotBiber

Üye
    Konu Sahibi
Biri cevap verseymiş iyi olurmuş aslında :) Ben applanet gibi bişi yükledim o da sorunlu biraz.Aynı simbyandaki gibi tek tek sitelerden buluyorum bilgisayara indiriyorum sonra telefona atıyorum.Root denen bir olaydan bahsediyorlar onu da araştırmadım hiç.Bir sene piyasadan uzak kalınca bunlar normal artık :)
Ya şu applanet hakkında ayrıntılı bilgi verebilir misin ve onu istediğimiz zaman kaldırabiliyor muyuz nasıl bir şey bir anlat işte

KayraBey

KayraBey

Üye
Android sistemi hakkında çok iyi bilgiye sahip pek fazla insan yok gibi...Açılan konuların çoğuna cevap gelmemiş.

WoXeD

Üye
applanet üzerinden istediğiniz şeyi indirebilirsiniz am biraz sıkıntılı ve yavas bi sistem.sabırlı olmak lazım.bide bazen ulaşılmaz oluyor mesela bu ara markette hiçbişey görünmüyor açılsın diye bekliyorum.

HotBiber

Üye
    Konu Sahibi
applanet üzerinden istediğiniz şeyi indirebilirsiniz am biraz sıkıntılı ve yavas bi sistem.sabırlı olmak lazım.bide bazen ulaşılmaz oluyor mesela bu ara markette hiçbişey görünmüyor açılsın diye bekliyorum.
daha indirmedimde birş ey sorcam shifdeletede galaxy ace incelemesinde menüde 1. sayfada market diye bir klasör var o klasör bende yok sizde var sizin dediğin markette hiç bir şey görünmüyor demişsiniz hangi markette?

--------------- Ekleme ---------------

Android sistemi hakkında çok iyi bilgiye sahip pek fazla insan yok gibi...Açılan konuların çoğuna cevap gelmemiş.
bu arada avatarımı neden çaldın :d:

AbkhaziA

AbkhaziA

Üye
Arkadaşlar syimbian kullanmışızdır illaki.Applanet sabır sahibi insanların marketi.Ben slide-me kullanıyorum.3000 e yakın oyun uygulama var.Ama tatminkar değil.Size tavsiyem; mesela arkadaşınızın telefonunda barkod okuyucu gördünüz sizde yükleme istiyorsanız yazın google'a çatır çatır indirin.Ben bir tane sorun yaşamadım.Eğer flah desteği ile sorununuz olursa Ace için örneğin Skyfire programını kullanın.Flash desteği sağlar.Ben şuan video.milliyetten video izliyorum.Yardımcı olmuşdur umarım yazdıklarım.

zoe

zoe

Üye
*#272*telin imailini yaz# bas cıkan ekranda ''ECT'' Yİ SEÇ TELEFON YENİDEN BAŞLAYACAK.Telefonun acıldıgında ingilizce acılacak.leanguage and keybord yazan ayarlar seçeneginden türkçe'ye çevir.ANDROİD MARKET MENÜYE EKLENECEKTİR.ne lazımsa buradan indir.İNTERNET AYARLAYARINI ELLE YAPMAN GEREKECEK;oda şöyle:AYARLAR--KABLOSUZ VE AGLAR--MOBİL AGLAR--ERİŞİM NOKTASI ADLARI--MENÜ TUŞUNA (SOLDAKİ TUŞA BAS)YENİ APN--SEÇ..
İSİM:Vodafone internet
APN:internet
proxy:ayarlı değil
bağlantı noktası:ayarlı değil
kullanıcı adı:vodafone
şifre:vodafone
sunucu:ayarlı değil
MMSC:ayarlı değil
MMS vekil:ayarlı değil
MMS baglantı noktası:ayarlı degil
MCC:286
MNC:02
onaylama türü:yok
APN türü:internet+mms

vodafone için kaydet de ve cık.

KayraBey

KayraBey

Üye
*#272*telin imailini yaz# bas cıkan ekranda ''ECT'' Yİ SEÇ TELEFON YENİDEN BAŞLAYACAK.Telefonun acıldıgında ingilizce acılacak.leanguage and keybord yazan ayarlar seçeneginden türkçe'ye çevir.ANDROİD MARKET MENÜYE EKLENECEKTİR.ne lazımsa buradan indir.İNTERNET AYARLAYARINI ELLE YAPMAN GEREKECEK;oda şöyle:AYARLAR--KABLOSUZ VE AGLAR--MOBİL AGLAR--ERİŞİM NOKTASI ADLARI--MENÜ TUŞUNA (SOLDAKİ TUŞA BAS)YENİ APN--SEÇ..
İSİM:Vodafone internet
APN:internet
proxy:ayarlı değil
bağlantı noktası:ayarlı değil
kullanıcı adı:vodafone
şifre:vodafone
sunucu:ayarlı değil
MMSC:ayarlı değil
MMS vekil:ayarlı değil
MMS baglantı noktası:ayarlı degil
MCC:286
MNC:02
onaylama türü:yok
APN türü:internet+mms

vodafone için kaydet de ve cık.

Wi-Fi ile olmaz mı? Şebeke bağlantısı mecbur mu yani?

zoe

zoe

Üye
Wifi ile olur tabi ama wifi olmayan noktada degilsen baglanti ayarlari onun icin lazim.android marketten facebook uygulamasini indir.ebuddy indir.surekli online sebeke baglantisi ile heryerden
aktifsin.

KayraBey

KayraBey

Üye
bu arada avatarımı neden çaldın :d:

O avatarı ben kendim yaptım senden almadım :) Netten bi resim indirdim kestim biçtim avatar oldu işte :)

Bu sabah applanet'e girdim aynen herşey açıldı.Hiçbir problem çıkarmadan birkaç oyun ve program indirdim.Bundan sonra indirdiğim tüm oyun ve programları sizlerle yeni bir başlık altında paylaşacağım.

bozok6666

bozok6666

Üye
*#272*telin imailini yaz# bas cıkan ekranda ''ECT'' Yİ SEÇ
bu yöntem işe yarıyor artık android markete giriyorum

KayraBey

KayraBey

Üye
bozok6666

bozok6666

Üye
evet imei nosu yazıyoruz başka bişey yazarsanız kabul etmiyor bu işlemden sonra telefonun hafızası sıfırlanıyor yüklediğin uygulamalar falan gidiyor bide sesi yazıya çevirme özelliği sanırım ingilizce oluyor bu sorunu çözemedim bide menüler tamamen türkce olmuyor bazı yerlerde ingilizce terimler var buda ilginç

HotBiber

Üye
    Konu Sahibi
KayreBey bırak onları falan yapmayı applanetide yükleme Nisan'da güncelleme gelcekmiş android telefonlara onunla birlikte google android markette gelcekmiş yazıyor internette.

ekinoks_26

ekinoks_26

Üye
selam ben bu *272 olayını bir kere yaptım ana ekrana geldi sonra ekran widgetlarını düzenlerken silmiştim menudede yokmuş tekrar yüklemeyi denediğimde unknown application uyarısı verdi tekrar yükleme imkanı yok mu

ekinoks_26

ekinoks_26

Üye
*#272* yi yapıp marketi yükleyin yüzlerce oyun uygulama mevcut harika

tanyil35

Üye
Arkadaşlar bu *#272*imei* yolu yaptıktan sonra telefon sadece acil aralamara açık... yani şekebek sorunu oluştu. Bu sorunu nasıl çözebilirim telefonu eski haline nasıl geri getirebilirim. Fabrika ayarlarına döndürdüm falan ama nafile.Lütfen yarım...