Symbian S60v5 Destek Her türlü sorunlarınıza Açığız

Sponsorlu Bağlantılar

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
    Konu Sahibi
Symbian S60v5 Destek Her türlü sorunlarınıza Açığız
Arkadaşlar siz sorun biz cevaplayalım .siz baş belası sorunlarınızı bize açıklayalım bizde size ne yapmanız gerektiğini söyleyelim Sayfa Soru-Cevap şeklinde olacak sorularınızı almaya başlayım mı?Haydi sor sor :D

tandogucem

tandogucem

Üye
bugun yurt disindan bh-105 adinda kulakligim geldi eslestirmeye calisiyorum ustundeki acma tusuna basiyorum isigi yanip sonuyor nokiadan yeni eslesmis cihazdan baktigimda kulakligi bulamiyor
Maxicep.com - nokia bh-105 kulaklik eslestirme hakkinda cok acil bilgi Lutfen yardim edin Nasil eslestirecegim hakkidada bir bilgi yok kul kilavuzu arapca
sakin bana uyusmyor demeyin
bu arada telefonum 5800xm

hendeklee

Üye
ovi storeden indirdiğim uygulamalar telefonun hafızasına kaydoluyor hafıza kartına kaydolması için ne yapabilirim

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Real Player-Akış-Şebeke Ayarları-Gelişmiş Ayarlar-HSDPA Bant Genişliği Burdan İnternetin Hızı Artar Mı???

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
    Konu Sahibi
bugun yurt disindan bh-105 adinda kulakligim geldi eslestirmeye calisiyorum ustundeki acma tusuna basiyorum isigi yanip sonuyor nokiadan yeni eslesmis cihazdan baktigimda kulakligi bulamiyor
Maxicep.com - nokia bh-105 kulaklik eslestirme hakkinda cok acil bilgi Lutfen yardim edin Nasil eslestirecegim hakkidada bir bilgi yok kul kilavuzu arapca
sakin bana uyusmyor demeyin
bu arada telefonum 5800xm

Arkadaşım ilk önce bluetooth aç ondan sonra yaptıklarını yeniden yap
olmazsa şunu yap menü-ayarlar-aksesuar kurulumu de ordan aksesuarı yani kulaklığı bulacak ondan sonra kurarsın ve kulanırsın :oke: güle güle kullan :oke:

ovi storeden indirdiğim uygulamalar telefonun hafızasına kaydoluyor hafıza kartına kaydolması için ne yapabilirim
Kardeşim onun için yapılabilcek tek şey cfw kurulurken yapılıyor onun içnde cfw yüklemn gerek tele bide şöyle bişey var indirdiğin uygulamalar jar ise kendi otomatik c ye kurulum yapıyo ona yapılabilcek bişey yok :oke:

Real Player-Akış-Şebeke Ayarları-Gelişmiş Ayarlar-HSDPA Bant Genişliği Burdan İnternetin Hızı Artar Mı???

Sen 3g yi mi yoksa wifi yi mi hızlandırmak istiyorsun onu söyle ondan sonra cevaplayayım :oke:

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
indirdiğin uygulamalar jaf isemi java mı demek istedin

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap

onun için eğer ovi store'a üyeysen üye girişini yap (telefondan). Daha sonra seçeneklerden hesap'a tıkla Ayarlara gir Karşına 3 seçenek gelicek 3. olan yükleme tercihlerine gir ve karşına gelene iki seçeneği hafıza kartı yap...

Kolay gelsin. Bu arada bunun CFW ile alakası yoktur...:oke:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

Arkadaşım ilk önce bluetooth aç ondan sonra yaptıklarını yeniden yap
olmazsa şunu yap menü-ayarlar-aksesuar kurulumu de ordan aksesuarı yani kulaklığı bulacak ondan sonra kurarsın ve kulanırsın :oke: güle güle kullan :oke:

Kardeşim onun için yapılabilcek tek şey cfw kurulurken yapılıyor onun içnde cfw yüklemn gerek tele bide şöyle bişey var indirdiğin uygulamalar jar ise kendi otomatik c ye kurulum yapıyo ona yapılabilcek bişey yok :oke:

Sen 3g yi mi yoksa wifi yi mi hızlandırmak istiyorsun onu söyle ondan sonra cevaplayayım :oke:

3G yi

korhan_20_20_20

Üye
.apk formatlı bi oyunu nasıl çalıştırabilirim Nokia 5800da.Emulator falan var mı?

burkan321

burkan321

Üye
NOKİA C5 03'e PROGRAM OYUN vb.. Yüklerken hep sertifika sorunu ile karşılaşıyorum ne yapabilirim

ferhat010101

ferhat010101

Üye
Kardeş 5800 kullanıyorum hacklı fw yuklemek yerine orjınal fwyi hacklı yapıp yükleyebilirmiyiz yokmu böle bi şansımız sadece orjınal fwyı hacklıcez herhangi birşey eklemıcez

'Patron

'Patron

Üye
maxicepte dosya paylaşmak istiyorum arkadaşlar da kullansın dıye. resım uploadını ımageshck ten yapıoruzda dosya uploadını nerden yapcaz ayrntılı bı açklrsanız?

*-king-*

*-king-*

Üye
wifi hızını nasıl arttırablırz

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
    Konu Sahibi
.apk formatlı bi oyunu nasıl çalıştırabilirim Nokia 5800da.Emulator falan var mı?
Onu emulatör bölümüne bakıp orda bularbilirsin :oke:
NOKİA C5 03'e PROGRAM OYUN vb.. Yüklerken hep sertifika sorunu ile karşılaşıyorum ne yapabilirim
Sertifikalayıp yükliyeceksin oda opda dan yapılıyorum anlatımı MAXİCEP te var zaten :oke:
Kardeş 5800 kullanıyorum hacklı fw yuklemek yerine orjınal fwyi hacklı yapıp yükleyebilirmiyiz yokmu böle bi şansımız sadece orjınal fwyı hacklıcez herhangi birşey eklemıcez
Evet yapılabiliyor sen sanırım sertifikalamak olayından sıkılmışa benziyon :D dediğin fw yi sistem mofikasyonlarında bulabilirsin ben sana adres atarım :oke:
Adres:http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...siz-saf-kan-v52-v51-v50-surumleri-421449.html

maxicepte dosya paylaşmak istiyorum arkadaşlar da kullansın dıye. resım uploadını ımageshck ten yapıoruzda dosya uploadını nerden yapcaz ayrntılı bı açklrsanız?
multiupload.com :oke:

wifi hızını nasıl arttırablırz

Yeni yapılan cfw lerin hepsinde wifi güçlendirilmiştir onun için en son çıkan cfwlerden birini indirip kur önerim :http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-ortalik-yikilacak-by-cqnstant-ne-472102.html Fw ye 1 aydır kullanıyom hiç sorun yaşamadım hızlı şık wifi sorunsuz ve çok iyi çalışıyor :oke:

KEyQUAD

Üye
müzik dinlerken seste ansızın tıkırtı çıtırdı nasıl söylesem ufacık bi parazitlenme oluyor ve bu belirsiz yerlerde durduk yere oluyor .s sizce bunun nedeni ne başına gelen oldumu bu durum ?

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
müzik dinlerken seste ansızın tıkırtı çıtırdı nasıl söylesem ufacık bi parazitlenme oluyor ve bu belirsiz yerlerde durduk yere oluyor .s sizce bunun nedeni ne başına gelen oldumu bu durum ?

belli şarkılarda oluyorsa sorun müziktedir olmadı bi hoparlörlerin orayı temizle devam ediyosa donanımsal bişidir servise yollaman gerekir

KEyQUAD

Üye

belli şarkılarda oluyorsa sorun müziktedir olmadı bi hoparlörlerin orayı temizle devam ediyosa donanımsal bişidir servise yollaman gerekir

şarkılardan değil ve kulaklıkla belli oluyor başka 5800larda denedim aynı sorundan eser yok ! :(

Üst Alt