E 71 SORUN Pragram Yüklemiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mavi Kasırga

Mavi Kasırga

Üye
    Konu Sahibi
E 71 SORUN Pragram Yüklemiyor
Arkadaşlar E 71 de program yükliyemiyorum program yüklemek istediğimde dosya bozuk diyor Arkadaşımın E 71`ne aynı programı yüklediğimde yüklüyor ve birde telefondan program silemiyorum yardım edebilirmisiniz:vur:vur:bilmm:bilmm:ah:ağlarım:

Mavi Kasırga

Mavi Kasırga

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yardım edin eğer yapamazsam telefon elimde Kalacak

waycell

waycell

Üye
Arkadaşlar E 71 de program yükliyemiyorum program yüklemek istediğimde dosya bozuk diyor Arkadaşımın E 71`ne aynı programı yüklediğimde yüklüyor ve birde telefondan program silemiyorum yardım edebilirmisiniz:vur:vur:bilmm:bilmm:ah:ağlarım:

Teli hackledin galiba sadece yanlis installserver.exe nin uyumsuz olmasindan kaynaklanir formatla yada uyumlu exeyi sys bin e at.hacklemediysen formatla duzelmese yazilimi guncelle

Mavi Kasırga

Mavi Kasırga

Üye
    Konu Sahibi
Teli hackledin galiba sadece yanlis installserver.exe nin uyumsuz olmasindan kaynaklanir formatla yada uyumlu exeyi sys bin e at.hacklemediysen formatla duzelmese yazilimi guncelle

Saol ya düzeldi telefona format atınca düzeldi çok saol
:heyo::heyo::oke:

cafcas

cafcas

Üye
Arkadaşlar 6300 telimle 155 polis imdatı arayınca 112 çıkıyor. hattımı başka tele takınca aynı durum olmuyor. nette araştırdım birisi daha aynı sorunla karşılaşmış fakat o da bir netice alamamış önerisi olan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt