nokia bitmiştir artık!!!

Sponsorlu Bağlantılar

angryperson

Üye
    Konu Sahibi
nokia bitmiştir artık!!!
nokıa bircok ulkede pazar
payı kaybediyo, turkiyede
durumu iyi, heleki nokıanın
haddini aşan yuksek teknoloji
gerektiren smartphone
pazarında ise hergun pazar payı
duşmekte, nokıa hatayı
smartphone uretmekle yaptı,
cunku smartphone olayı nokıayı
aşmaktadır, nokıanın eniyi
yaptıgı şey 3210 uretmektı ve
bence o yolda gitmelidir, yoksa
nokıa yolcudur abbas bi firma
bukadar yerinde sayabilır ve
birbirinin aynısı olan ve
rakiplerin cok gerisinde kalan
takozları yeni model olarak
muşterilerine sunabilmesi ise tam
bi felaket ve bu cesareti
kendinde bulabilmesi ise
muşteriye hic saygısı
olmadigının enbuyuk kanıtıdır,
rakipler 1,2ghz dualcore cpu,
1gb ram, qhd veya retina vs gibi
yuksek cozunurluklu ekran,
1080p video kaydı, gyroscope,
4g lte network vs vs ozelliklere
gectı , nokıanın enust modeline
bakın 600mhz arm11 cpu,
256mb ram ve 640x360pixel
berbat ekran(hala 3 yıllık n97'nin
ekran cozunurlugu)ve tabikı
olmazsa olmaz olan symbıan
işletmeme sistemi(donarak
kullanıcıyı kendine kufrettıren
sistem) yıllardır hep aynı şeyler,
ustelıkte rakiplerınkınden daha
kalın, bu nokıanın musterisine
hic saygısı yok arkadas, uyanın
artık millet, rakipleri cıktı aya,
nokıa kaldı yaya

• Beğen
Tepkiler: nonamex, kraliletisim, e_memet88 ve 2 diğerleri

apache61

Üye
Yav biterse bitsin size ne. Nedir bu Nokia düşmanlığı sizde?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Konu daha önce defalarca konuşuldu. Konu kapalı.

blackbird48

blackbird48

Üye
ne bu şimdi canın sıkıldıda bi karalama kampanyası için şiir mi yazıyım dedin anlamadımki bak dostum nokıa bi süreçten geçio hataları varmı var ama bu affedilemiycek hatalar değil öle çok büyütülcek hatalarda değil ve şuda bir gerçekki sattığı cihazların arkadasında adam gibi duran tek firma NOKIA dır en azından o çok beğenilen ıphone gibi siz telefonu tutmasını bilmiyorsunuz tel iki parmakla tutulur gibi laflarla insanları yerine koymuyor ama şuda bir gerçek nokıa yetersiz artık ama bu karalanmayı hak ediyor anlamına gelmiyor

Kefelon

Üye
bencede abartmayalı ama arkadaş haklı nokia symbianı bü türlü terk edemedi bence bunun tek nedenide ovi çünkü her işletim sisteminin kendine özgü mağazası var (symbian hariç) eğer nokia da bu işletim sistemlerinden kullanırsa ovi yi terk etmek zorunda bunada cesaret edemez

ozanazy

ozanazy

Üye
Bittiyse bitti bize ne aldığımız telefonlar elimizde mi patlayacak. Konuşuluyo mu mesaj yazılıyo mu kardeşim. Nokia bitmiş banane. Nokia adı biter aynı adamlar x firma olarak yine devam ederler dert etmeyin.

khytr89

khytr89

Üye
her çıkışın bir inişi olacak.zirvede durabilmek teknoloji aleminde gerçekten çok zor. bir zamanların en iyileri ericsson bile battı sonyle ortak oldu daha da battı. sırada nokia var. doğal bir süreç. Nokia ile microsoft ortak çalışma kararı aldı bu da demek oluyor ki yakında o da batacak :D

iyi günlerini yaşıyorlar şu an ama gün gelecek apple de batacak samsung da :D

HTC 1 numara. adamlar sadece bir alanda çalışıyor o da telekomünikasyon

franzliszt

franzliszt

Üye
ya bittiği falan yok adamların borsa oranına baksanıza hayvan gibi zengin firma ne diyorsun arkadaş sen ya ?? sen bittiğini sandın heralde ceo değişimi yüzünden 9 serisi çıkarılacaktı geçikti bitmedi adamlar windowsla intelle anlaştı yeniden doğuyor

--------------- Ekleme ---------------

şu konuyu kapatın ya adamların dünyadan haberi yok bilgisi yok konu açıyor n900 borumu 1150mhz tüm işletim sistemlerini açıyor linux sistemi ?

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
ewt bu ne arkdaşlar samsung felan kullanıyosunuz diye niye nokia yı kötülüosunuz bnce en iyisi NOKİA

dangerouz

dangerouz

Üye
Bittiyse bitti bize ne aldığımız telefonlar elimizde mi patlayacak. Konuşuluyo mu mesaj yazılıyo mu kardeşim. Nokia bitmiş banane. Nokia adı biter aynı adamlar x firma olarak yine devam ederler dert etmeyin.

ne bu şimdi canın sıkıldıda bi karalama kampanyası için şiir mi yazıyım dedin anlamadımki bak dostum nokıa bi süreçten geçio hataları varmı var ama bu affedilemiycek hatalar değil öle çok büyütülcek hatalarda değil ve şuda bir gerçekki sattığı cihazların arkadasında adam gibi duran tek firma NOKIA dır en azından o çok beğenilen ıphone gibi siz telefonu tutmasını bilmiyorsunuz tel iki parmakla tutulur gibi laflarla insanları yerine koymuyor ama şuda bir gerçek nokıa yetersiz artık ama bu karalanmayı hak ediyor anlamına gelmiyor

yok güzel kardeşim ne mesaj atabiliyorum ne arayabiliyorum ne de aranabiliyorum.4 aydır bekletiliyorum ve insanların bazı şeylere bilmeye hakları var ki forumların amacı da budur.Kimse nokia'a düşman falan değil, birileri beni uyarsaydı bak kardeşim nokia alıyorsun ama teknik servislerine güvenme şık telefonlar yapıyorlar ama stabil değiller diye 600 tli gidip te bayılmazdım 5800.Geçen gün arkadaşım LG telefon aldı 399TL ye ve o kadar şık ve hızlı ki anlatamam.Dokunmatiği yazılımı vs.Niçin insanları kandırmaya devam etmesine izin verelim Nokia'nın.Para kolay kazanılmıyor dostum.Diyebilirsinki gidip yüklemişsindir abur cubur eklentiler yok hack yapmışsındır, valla hiç bir uygulama bile yüklemedim kendiliğinden 3 ay sonra yazılımı çöktü.Telefonu 3 ay kullandım 4 aydır servis tarafından bekletiliyorum ayda bir geri veriyorlar telefonu yapmadan, ön kağaını kırıp veriyorlar.Böyle saçmalıklara izin veremem içime sinmez ne tecrübe ettiysem paylaşacağım, ki nokia gerçekten bitmiştir.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Resmen YUH diyorum Diabolicboy diye gereksiz nokia düşmanı bir üyenin anasayfadaki bir haberde yazdığını kopyalamışsın. Yemin ediyorum bu sitede yaş sınırı çok düştü.

ozanazy

ozanazy

Üye
yok güzel kardeşim ne mesaj atabiliyorum ne arayabiliyorum ne de aranabiliyorum.4 aydır bekletiliyorum ve insanların bazı şeylere bilmeye hakları var ki forumların amacı da budur.Kimse nokia'a düşman falan değil, birileri beni uyarsaydı bak kardeşim nokia alıyorsun ama teknik servislerine güvenme şık telefonlar yapıyorlar ama stabil değiller diye 600 tli gidip te bayılmazdım 5800.Geçen gün arkadaşım LG telefon aldı 399TL ye ve o kadar şık ve hızlı ki anlatamam.Dokunmatiği yazılımı vs.Niçin insanları kandırmaya devam etmesine izin verelim Nokia'nın.Para kolay kazanılmıyor dostum.Diyebilirsinki gidip yüklemişsindir abur cubur eklentiler yok hack yapmışsındır, valla hiç bir uygulama bile yüklemedim kendiliğinden 3 ay sonra yazılımı çöktü.Telefonu 3 ay kullandım 4 aydır servis tarafından bekletiliyorum ayda bir geri veriyorlar telefonu yapmadan, ön kağaını kırıp veriyorlar.Böyle saçmalıklara izin veremem içime sinmez ne tecrübe ettiysem paylaşacağım, ki nokia gerçekten bitmiştir.
Bu yazıdan da anlaşılıyo ki Nokia senin kafanda bitmiş. Bir kaç ay önce bir konuya yorum yapmıştım ; "Nokia senin gibi bilinçsiz bir kullanıcıdan kurtulmuş bence" diye. Sanıyorum bu konuya da cuk oturuyo. :D Tüketici hakları diye birşey var hiç kimse senin telefonunu 4 ay serviste tutmaz. Aynı hatayı 3. kez gördüğünde iade alınır. Forumda bunların örnekleri dolu. Çok kasmışsın sen saygıyla karşılıyorum. LG daha iyi haklısın:islik

pRime.

pRime.

Üye
Kime göre, neye göre??? :ehe

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
nokianın zayıfladığı doğru bana kalırsa sağlam değişiklikler yapmazlarsa bu gericiüretrimlerle batmaları yakındır

• Beğen
Tepkiler: hoss ve 61semih
dangerouz

dangerouz

Üye

Bu yazıdan da anlaşılıyo ki Nokia senin kafanda bitmiş. Bir kaç ay önce bir konuya yorum yapmıştım ; "Nokia senin gibi bilinçsiz bir kullanıcıdan kurtulmuş bence" diye. Sanıyorum bu konuya da cuk oturuyo. :D Tüketici hakları diye birşey var hiç kimse senin telefonunu 4 ay serviste tutmaz. Aynı hatayı 3. kez gördüğünde iade alınır. Forumda bunların örnekleri dolu. Çok kasmışsın sen saygıyla karşılıyorum. LG daha iyi haklısın:islik

Haha :D Sen Türkiyede yaşamıyorsun galiba dostum.4 ay 1+1+1+1 şeklinde ve Nokia yetkilisine sorduğum zaman telefon değişimi para iadesi gibi bir hakkım olamadığını söylüyorlar.Ayrıca Türkiye de mahkeme öylemi, tüketici hakları öylemi? Güldürme beni allasen.Nokia fanı olabilirsin, Nokia' dan kazık yemiş olabilirsin Nokia çalışanı olabilirsin o kısmını bilemem.Yediremediğin içinde kaldıramıyorsun bu söylenleri belki ama bunlar gerçek dostum.Bi markayı gözü kapalı savunman çok bilinçsizce, gir bak başka forumlara kaç kişi memnun.Nokia çok güzel telefonlar üretti evet eskiden kullandım 5210 taş gibi telefondu ama Nokia'nın devri bitti artık ve bunu bilmeyen insanlar için yardım etmeye çalışıyorum, sense gözü kapalı savunuyorsun.Kaç kere teknik destek kullandın, kaç kere başına böyle bir şey geldi merak ediyorum.Gelmez deme işte dünya hali geliyor bir şekilde.

Kefelon

Üye
bende nokia kullanıyorum n95 8gb ama hayrını göremedim hiç xD

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
nokia fanları ile uğraşmayın onlar nokiaya tapıyor resmen :D töbe töbe

• Beğen
Tepkiler: dangerouz ve 61semih
61semih

61semih

Üye
NOKİAAAAAAA BİTMİŞTİİİİİİİİİİİRRRRRRRRRRR anlamayanlar ıcın buyuk buyuk uzatarak yazıdım teknolojıden anlamayanlar hala nokıayı savunuyor.telefon dunyasında evet 1 numara ama akılldı telefonlarda değil.telefonlarda artık yerını akıllılarına bıraktıgına öre.. nokianın en ıyı ıslemcısı 1000 tl uzerınde fıyatla benm telefonum htc touch2 fıyatı 550 tl cıvarında ıslemcı hızları aynı ram boyutu aynı bazı ozellıklerde ustun kamerası gıbı vs :))) devır hız uygulama devrı androit olmadan nokia dususune devam eder ve sızın gıbı aklı gecmıstekı basarılı telefonlarında kalmıs ınsanlar nokıa yı savunmaya calısır yazık :)

• Beğen
Tepkiler: dangerouz
Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
arkdaşlar nokia dünyanın en iyi cep telefonu firması

Hooligan™

Hooligan™

Üye
Hiç birşey olmaz

• Beğen
Tepkiler: Just™