C7'de ivmeölçer,yakınlık sensörü ve radio vericisi ne işe yarıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Üstündağ

Üstündağ

Üye
    Konu Sahibi
C7'de ivmeölçer,yakınlık sensörü ve radio vericisi ne işe yarıyor?
Arkadaşlar konuda sorulmuş mu bilmiyorum ben görmedim onun için sormak istedim c7 almayı düşünüyorum insaallah fakat başlıkta da yazdığım gibi ivmeölçer yakınlık sensörü ve radio vericisinin ne işe yaradigini tam olarak bilmiyorum bilen arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum simdiden çok teşekkürler.......bilgilerinizi paylaştığınız için saygı ve sevgiler....

Uruloki

Uruloki

Üye
ivmeölçer: telefonun yatay-portre modunda geçişini sağlar yani yatırınca ekranın dönmesini sağlar
yakınlık sensörü: telefonla konuşurken yanağının aramayı kapatmasın diye ekranı kapatır
radyo vericisi: hani millet bir alet alıyoda flaş bellekle istediği müzği dinliyo aracın radyosunda aynı özellik telefonda var işte her iş için kullanabiliyorsun yani filmin sesi bile aracın hoparlöründen geliyor o derece yani

• Beğen
Tepkiler: arapgirli ve Üstündağ
webplayer

webplayer

Üye
Yakınlık sensörü, telefonla konuşurken telefonu kulağınıza götürdüğünüzde telefonun yüzünüze yaklaştığını algılar ve dokunmatik ekranı kapatır. Böylece yanağınızla ekrana yanlışlıkla dokunup aramayı bitirmek gibi istemediğiniz komutları vermemiş olursunuz.
Radyo vericisi yani FM Transmitter ise, telefonda çalan bir müziği radyo dalgaları yoluyla bu dalgaları alabilen radyo teyp vs. aletlere aktarmada kullanılır. Misal FM Transmitter'ı açık hale getirir ve frekansını da 90.3 olarak ayarlarsınız, telefonunuzdan müziği açar ve yayına başlarsınız. Böylece aynı radyo kanalları gibi telefonunuz radyo yayını yapmaya başlar. Frekansta başka bir radyo kanalı yoksa arabanızın teypinden veya herhangi bir radyodan 90.3'ü ayarlayarak telefonunuzdaki müziği dinleyebilirsiniz. Genellikle arabada kullanılır. Ancak özellikle İstanbulda yaşıyorsanız, şehirde neredeyse her frekansta bir radyo kanalı olduğu için ve ufacık telefonun yaydığı dalgalar profesyonel radyo kanallarının vericilerinin karşısında güçsüz kaldığı için genelde dinlemeniz zorlaşır. Radyo frekanslarında boşluk bulabildiğiniz şehirlerde o boşluklara telefonunuzu ayarlayarak arabanızdan rahatlıkla telefonunuzdaki müziği dinleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: MSTF1981M ve Üstündağ
TheORCUN

TheORCUN

Üye
İstanbul'da boş bildiğiniz bir frekans var mı ? :ehe

webplayer

webplayer

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Üstündağ
Üstündağ

Üstündağ

Üye
    Konu Sahibi
Ya çok teşekkürler arkadaşlar c7 kafama yattı da çoğu kullanan arkadaş telin kendi kendine kapandığını falan söylüyorlar bu hepsinde mi böyle veya nedeni nedir bilen var mı?

novi_pazar

Üye
Ben 3 haftadır c7 kulanıyorum ne tel kapanması ne donma nede başka bi sorunla karşılaştım !!! Gönül rahatlığıyla c7'yi al derim hiç pişman olmazsın

• Beğen
Tepkiler: Üstündağ
Üstündağ

Üstündağ

Üye
    Konu Sahibi
Peki buna güncelleme yaptığımızda dil ıngilizce mi oluyor?

--------------- Ekleme ---------------

Bir diğer sorum ise bu donan c7lerin neden dondugu bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa seviniriz....teşekkürler

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Hayır ingilizce olmaz, c7 de donma diYe bir şey arkadaşım ben 1 ay oldu alalı ne donma ne kasma maşallah canavar gibi

trontr

Üye
o kendi kendine kapanma sorunu sim karttan kaynaklanıyor
bende de oluyordu, sim kartım 8 yıllık falan dı :D
yenisiyle değiştirdim düzeldi
üzeri biraz oksitleniyor falan ondan temassızlık oluyor.
Değiştirmeye raşmıyım diosan sim kartın altın sarısı kısımlarını bi iğneyle bıçakla falan kazı daha açık sarı bi renge dönüşsün yine düzelir. Daha almadan bu kadar açıklama yaptık ama neyse :D

Üstündağ

Üstündağ

Üye
    Konu Sahibi
olur mu kardeş ya çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler ve siz baş tacısınız değerli bilgiler paylastikça daha değerli olur.bizim de c7 ye 800 küsür para vermemiz yaklaştı insaallah.Ilk defa bir tele bu kadar para vereceğim ondan bu sorular....düşünün cep biraz yanacak ya......

--------------- Ekleme ---------------

hazır aklıma gelmişken soruyim dedim c7 yi telden güncellerken yani pc ye bağlamadan güncelleme yaptığımızda güncelleme sonunda dosyalar fotolar videolar falan siliniyor mu?........

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Hayır silinmez.

Üstündağ

Üstündağ

Üye
    Konu Sahibi
Yani teli kendi üzerinden güncelledigimizde dili değişmiyor dosyalar falan silinmiyor sadece tele yeni bazı özellikler geliyor....... ......doğru anlamış mıyım?

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Evet.

Üstündağ

Üstündağ

Üye
    Konu Sahibi
Peki c7 yi kullanan arkadaşlar memnun musunuz?....ve nedeni ile beraber

detanete

detanete

Üye
herşeyden ziyade şık bi duruşu var video çekiminde kamerası süper hd video çekimi foto çekiminden daha iyi bana kalırsa c7 n8 den daha hızlı ayrıca batarya ömrüde çok iyi netde her türlü videoyu izliyebiliyorum dahası ne olsun değilmi..?

Üstündağ

Üstündağ

Üye
    Konu Sahibi
Evet ya masaallah........
Ben de alacağım da bize de şu düzgün c7 lerden bir tane düşseydi keşke.....

Cetger

Üye
kardeş telefonda donma vs kapanma bendede hiç olmadı 2 3 oyun olduğu halde banamısın demiyor canavar gibi telefon sağlamda 2 3 defa düşürdüm çizik bile olmadı

Üstündağ

Üstündağ

Üye
    Konu Sahibi
Vaay iyiymiş valla......
Sorular biraz fazla oldu da idare edin.....c7 de iki oyun birden açabilir miyiz?Açabiliyorsak kasma falan yapıyor mu?

ghondor

Üye
Bende 2 hafta oldu alali. Sevdigim yonleri:
Navigasyon cihazi cok hassas,
hd video cekio, cift flashi manyak olmus (flashlight programini yukledim, tek dugmeyle fener gibi her tarafi aydinlatiyor, cok parlak)
sensorlerinden bazilari rahatsizmis nette okudum ama ben de hic sorun yok.
dokunmatik ekrani da basarili, cok hassas

sevmedigim tek tarafi: klasik nokia menusu (smartphone olmasi bu acigi kapatiyor ama original bir nokia menusu gelse daha modern manyak olurdu)

Üst Alt