Nokia BB5 telefon modellerinin RM yazılım ve dil kodları

Sponsorlu Bağlantılar

gastec

Üye
ellerin dert görmesin üstadlar

eseslıgenc

Üye
Çok teşekürler arkadaş :) çok işime yaradı

mehmetsb

Üye
teşekkürler

drtycame

Üye
tşkler herşey güzelde programı nasıl telefona kuracagagız benim pc program iniyor ama bilinmeyen dosya diyor

quantum3535

Üye
teşekkürler

fotoozkan48

Üye
2730 classic nokia türkçe yaptırmak isitiyorum yardımcı olurmusnuz acil cevap yazarsanız sevinirin.........

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
2730 classic nokia türkçe yaptırmak isitiyorum yardımcı olurmusnuz acil cevap yazarsanız sevinirin.........

NOKIA 2730 Classic RM-578
0585014 BLACK TURKEY
0585533 RED TURKEY

v 10.45 türkçe dil kodlarını secerek navifim ile indirdiğiniz dosyayı kurun diğer konularımda var

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
tesekkürler.

-efşan

-efşan

Üye
paylaşım güzel arkadaşım emeğine sağlık

robçu

Üye
Selamlar üstad,
Nokia E5-00( 0595727 ) telefonumla ilgili problem yaşıyorum.Telefonum şu an hiç çalışmıyor.Sanıyorum uygun olmayan bir yazılımı atmaya çalıştım.Ancak konuyu görünce dediklerinizi aynen uyguladım.Dead Phone seçerek indirdiğim 042.007 versiyon yazılımı yüklerken hata mesajı alıyorum.Flash atmaya başlıyor.Ardından "Waiting for communication response:25" şeklinde geriye sayarak sonunda hata veriyor.Sizce yanlış yaptığım birşey var mı?Anlattıklarınızı harfiyen uyguladığıma da eminim.Lütfen destek verirseniz sevinirim.Mümkünse özelden ya da msnden rica ediyorum.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
paylaşım güzel arkadaşım emeğine sağlık

sağolun...

----------Eklendi @ 19:58:38 ---------- Yazıldı @ 19:49:20 ----------

Selamlar üstad,
Nokia E5-00( 0595727 ) telefonumla ilgili problem yaşıyorum.Telefonum şu an hiç çalışmıyor.Sanıyorum uygun olmayan bir yazılımı atmaya çalıştım.Ancak konuyu görünce dediklerinizi aynen uyguladım.Dead Phone seçerek indirdiğim 042.007 versiyon yazılımı yüklerken hata mesajı alıyorum.Flash atmaya başlıyor.Ardından "Waiting for communication response:25" şeklinde geriye sayarak sonunda hata veriyor.Sizce yanlış yaptığım birşey var mı?Anlattıklarınızı harfiyen uyguladığıma da eminim.Lütfen destek verirseniz sevinirim.Mümkünse özelden ya da msnden rica ediyorum.

evet usb kablosunu bağlamayın tüm işlemleri yapın ölü flash atmak için refurbishe basın power tusuna basın yazısı gelince usb kablosunu bağlayın. otomatik devam edecektir.

robçu

Üye
sağolun...

----------Eklendi @ 19:58:38 ---------- Yazıldı @ 19:49:20 ----------

evet usb kablosunu bağlamayın tüm işlemleri yapın ölü flash atmak için refurbishe basın power tusuna basın yazısı gelince usb kablosunu bağlayın. otomatik devam edecektir.

Üstad başlangıcı o şekilde yapıyorum zaten.%100 e kadar yükleme işlemi yapıyor,sonrasonda flash atma işinin ortalarında bu durumla karşılaşıyorum.Msnden bi irtibat kursak uygun olursan?

----------Eklendi @ 20:47:50 ---------- Yazıldı @ 20:35:41 ----------

Asic CMT:Programming succeeded
Asic CMT:Verifying communication to device... den sonra saymaya başlıyor;
"Waiting for cummunication response : 25"
"Waiting for cummunication response : 24"
"Waiting for cummunication response : 23"
"Waiting for cummunication response : 22"
"Waiting for cummunication response : 21"...... şeklinde.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Üstad başlangıcı o şekilde yapıyorum zaten.%100 e kadar yükleme işlemi yapıyor,sonrasonda flash atma işinin ortalarında bu durumla karşılaşıyorum.Msnden bi irtibat kursak uygun olursan?

----------Eklendi @ 20:47:50 ---------- Yazıldı @ 20:35:41 ----------

Asic CMT:Programming succeeded
Asic CMT:Verifying communication to device... den sonra saymaya başlıyor;
"Waiting for cummunication response : 25"
"Waiting for cummunication response : 24"
"Waiting for cummunication response : 23"
"Waiting for cummunication response : 22"
"Waiting for cummunication response : 21"...... şeklinde.

siz oyle yapmıyorsunuz bakın usb kablosunu bilgisayara bağlamayın.refubishe basıyorsunuz ardından power tusuna bas yazısı gelinceye kadar takmıyorsunuz.power yazısı gelince kabloyu baglıyorsunuz ve güç tusuna basmanıza gerek kalmadan otomatik baslıyor tekrar deneyin.alt versiyon atmaya çalışmayın not olarak.

ayasin

Üye
telefonum e55 bildiğiniz gibi klavyesi yarım qwerty solediğiniz surumler sıkıntı yaptı. benim telde aynı pc deki gibi dizilim var yani orjinalden farklı hangisini seçmeliyim ki sorun duzelsin

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
telefonum e55 bildiğiniz gibi klavyesi yarım qwerty solediğiniz surumler sıkıntı yaptı. benim telde aynı pc deki gibi dizilim var yani orjinalden farklı hangisini seçmeliyim ki sorun duzelsin

burada türkçe dil kodunu seçmelisiniz....

ikiside olur renk farketmez...

Üst Alt