internet bağlantısı kesildi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hsno7

hsno7

Üye
    Konu Sahibi
internet bağlantısı kesildi sorunu
6220c kullanıyorum.Telefonun web tarayıcısından dosya indirirken bağlantı kesildi uyarısı veriyo hattım vodafone sınırsız net paketim var.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bağlantı yavaş olduğu için bağlantı kurmakta zorluk yaşıyorsun. Şebeke seviyenin yüksek olmasına dikkat et, interneti rahat kullanabişmel için şebeke seviyen üst seviyede çekmesi lazım. Evin iç ve ucra yerlerinde bulunuyorsan bağlantına edki edecektir.

hsno7

hsno7

Üye
    Konu Sahibi
Bağlantı yavaş olduğu için bağlantı kurmakta zorluk yaşıyorsun. Şebeke seviyenin yüksek olmasına dikkat et, interneti rahat kullanabişmel için şebeke seviyen üst seviyede çekmesi lazım. Evin iç ve ucra yerlerinde bulunuyorsan bağlantına edki edecektir.

şebekede sorun yok opera minidende giriyom normal herhangi bir sorun yok sadece teln tarayıcısnda dosya indirirken bazı dosyalarda bağlantı hatası veriyo ilginiz ve yorumunuz için teşekkürler

lgkg300

lgkg300

Üye
6220c kullanıyorum.Telefonun web tarayıcısından dosya indirirken bağlantı kesildi uyarısı veriyo hattım vodafone sınırsız net paketim var.

Güzel kardeşim sen muhtemelen java uygulamaları indiriyorsundur bağlantı kesilmesi ondan dolayıdır. Çözümü çok basit dosya indirirken vodafone wap ayarlarını kullan. java dosyalarını indirirken her zaman "vodafone wap" kullan
kolay gelsin :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt