nino4u
Üye
N81 (8gb) v21.0.010 Hacked
bu anlatımda hatalar tamamen 0 a indirilmiştir ve kesin çözüm sağlanmıştır.
test edlen cihaz : n81 8gb v21.0.010
defalarca test edilmiştir ve her defasında cihaz hack olmuştur.
ilk önce opda sitesinden sertifika alıyoruz detaylı anlatım http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...e-dil-turkce-anlatim-11-12-2009-a-284866.html (benim sertifika 10 saatte geldi)
daha sonra ekte verdigim hello0x 1.0.3 uygulamasını indiriyoruz ve bunu imzalıyoruz sonrada telefonumuza kuruyoruz daha sonra hello0x uygulamasını çalışıyoruz eğerki apply patces de takılmadan kurulmaya devam ediyor ve isteğe bağlı modo kurulsunmu diyorsa cihazımız hack olmuş demektir .
---DİKKAT!---
eğerki apply patces te takılıp kalıyorsa iptaledelim ve sırasıyla dediklerimi uyguluyalım ve hello0x1.0.3 uygulamasını kesinlikle telefonumuzdan kaldırmayalım
1. e:/hello0x/dummy.sisx uygulamasını imzalayıp telefonumuza kuruyoruz.
2. e:/hello0x/uploaderD.sisx uygulamasını imzalayıptelefonumuza kuruyoruz. (hata almadan kesinlikle kuruluyor)
3.a) ekte verdiğim rom patcher 2.2 tr uygulamasını imzalayıp hafıza kartına kuruyoruz (hata almadan kesinlikle kuruluyor)
b)isteyenler e:/hello0x/rompatcher.sis uygulamasını kurabilirler ama bu telefon hafızasına kuruluyor
--bunları yaptıktan sonra--
1. rom patcher uylulamasına gidip open4allyamasını aktif hale getiriyoruz.
2. dosya yoneticimizden (x-plora, fexplora vs. tarzı) erişime açık olan c:/sys/bin kök klasörünü buluyoruz ve ekte verilen installserver.exe dosyasını buraya atıyoruz. (installserver.rar dosyasından mutlaka çıkarın!)
daha sonra cihazımıza restart atıyoruz ve işlem başarıyla tamamlanmıştır artık o sıkıcı sertifika hatalarıyla uğraşmanız engellenmiştir
---isteğe bağlı---
1. hello0x uygulamasını kaldırınız (telefon hafızasından ram açılsın)
2.dummy uygulamasını kaldırın (telefon hafızasından ram açılsın)
3. uploaderD uygulamasını kaldırın (telefonhafızasından ram açılsın)
4.! rom patcher i sistem klasörlerine erişim için kullana bilirsiniz
--erişimi açmak için open4all yamasını aktif edin
--erişimi kapatmak için open4all yamasını pasif duruma getiriniz
dosyayı
test edlen cihaz : n81 8gb v21.0.010
defalarca test edilmiştir ve her defasında cihaz hack olmuştur.
ilk önce opda sitesinden sertifika alıyoruz detaylı anlatım http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...e-dil-turkce-anlatim-11-12-2009-a-284866.html (benim sertifika 10 saatte geldi)
daha sonra ekte verdigim hello0x 1.0.3 uygulamasını indiriyoruz ve bunu imzalıyoruz sonrada telefonumuza kuruyoruz daha sonra hello0x uygulamasını çalışıyoruz eğerki apply patces de takılmadan kurulmaya devam ediyor ve isteğe bağlı modo kurulsunmu diyorsa cihazımız hack olmuş demektir .
---DİKKAT!---
eğerki apply patces te takılıp kalıyorsa iptaledelim ve sırasıyla dediklerimi uyguluyalım ve hello0x1.0.3 uygulamasını kesinlikle telefonumuzdan kaldırmayalım
1. e:/hello0x/dummy.sisx uygulamasını imzalayıp telefonumuza kuruyoruz.
2. e:/hello0x/uploaderD.sisx uygulamasını imzalayıptelefonumuza kuruyoruz. (hata almadan kesinlikle kuruluyor)
3.a) ekte verdiğim rom patcher 2.2 tr uygulamasını imzalayıp hafıza kartına kuruyoruz (hata almadan kesinlikle kuruluyor)
b)isteyenler e:/hello0x/rompatcher.sis uygulamasını kurabilirler ama bu telefon hafızasına kuruluyor
--bunları yaptıktan sonra--
1. rom patcher uylulamasına gidip open4allyamasını aktif hale getiriyoruz.
2. dosya yoneticimizden (x-plora, fexplora vs. tarzı) erişime açık olan c:/sys/bin kök klasörünü buluyoruz ve ekte verilen installserver.exe dosyasını buraya atıyoruz. (installserver.rar dosyasından mutlaka çıkarın!)
daha sonra cihazımıza restart atıyoruz ve işlem başarıyla tamamlanmıştır artık o sıkıcı sertifika hatalarıyla uğraşmanız engellenmiştir
---isteğe bağlı---
1. hello0x uygulamasını kaldırınız (telefon hafızasından ram açılsın)
2.dummy uygulamasını kaldırın (telefon hafızasından ram açılsın)
3. uploaderD uygulamasını kaldırın (telefonhafızasından ram açılsın)
4.! rom patcher i sistem klasörlerine erişim için kullana bilirsiniz
--erişimi açmak için open4all yamasını aktif edin
--erişimi kapatmak için open4all yamasını pasif duruma getiriniz
dosyayı
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.